Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Min lille mammagris

Publicerad 2010-03-31 20:42:26 i Allmänt,

Min lille Max är just nu inne i en fruktansvärt mammig period. Inte alls roligt ;( Han vill att jag ska bära på honom hela tiden och jag kan knappt gå en meter utan att han skriker för full hals. När jag försöker göra något så står han och håller i mina ben och skriker. Så det blir inte mycket gjort här hemma.
Frågade när jag va på bvc träff i måndags vad man kan göra så tyckte bvc sköterskan att jag skulle vara glad och stolt för att det bivisar att han är trygg hos mig men jag håller inte med henne för detta är verkligen jobbigt för alla inblandade.
Så håll tummarna för att det går över snart! 
 
*KRAM*

Träning!

Publicerad 2010-03-31 20:31:52 i Allmänt,

Igår va jag och tränade för första gången på nästan två veckor. Å det kändes så himla skönt! Va ett nytt pass på body pumpen. Det va tyngre än det gamla men kändes riktigt bra. Roligt att göra lite annat. På spinningen hade vi en annan instruktör denna gången. Tyvker verkligen om att träna för Ewelina men det är också kul att testa några andra ibland. Alla är ju så olika.

På förmiddagen va min jobbarkompis Johanna här på besök med sin lilla tjej Ebba. Det va alldeles för länge sedan vi träffades. Tiden går ju så himla fort. När vi gick hem från jobbet så sa vi att vi skulle träffas jätte mycket men så har det tyvärr inte blivet. Får försöka skärpa oss lite på den fronten. Vi passade också på att gå en härlig promenad runt Tryggarp å så va vi och hämtade Noa på dagis. När vi kom dit så kom han fram till mig och frågade ¨mamma vem går du med?¨ Han är så söt min stora kille!

Idag så har det varit promenader på programet. Annica och jag tog sällskap ner till dagis och lämnade de stora. Sen så bestämde vi oss för att gå runt Snuggarp men på andra hållet. Träffade Marie utanför Pärlan och tog sällskap med henne en liten bit. Blev stående utanför hennes hus och tjöta ett tag innan vi kom vidare. På vägen hem så gick vi runt Tryggarp också å vih hundklubben kom vi ifatt Ingla som också va ute å promenerade så vi tog sällskap med henne hem. Kul att tjöta lite!

Igår fyllde min kära bror Andreas 33 år och idag fyller min kära svägerska Sandra 31 år ett stort grattis till er båda!



*KRAM*

Roligt!

Publicerad 2010-03-31 20:09:17 i Allmänt,

Det skulle verkligen vara kul om ni som är inne och läser lämnade ett litet spår efter er ibland ;)

*KRAM*

Sjuk å kalas

Publicerad 2010-03-28 21:39:23 i Allmänt,

I fredags så va jag mest hemma hela dagen. Passade på att gå en liten sväng runt ¨negerbyn¨med barnen. Noa ville ju provköra sin nya sparkcykel och vem tackar nej till att gå en sväng när solen skiner och termometern visar på +15 grader i skuggan!
Max somnade i vagnen och sov ute i över två timmar. Så mysigt! Jag passade på att städa under tiden och hade hjälp av min stora duktiga Noa.
När Max hade vaknat så kom svärisarna hit och va lite barnvakt så att jag kunde sticka iväg till Willy's och handla inför kalasen som vi hade inplanerade på lördagen. Skönt att komma iväg själv en stund och nyttigt för Max att va med någon annan än mamma en stund. Han är så fruktansvärt mammig just nu jag blir nästan tokig. Kan inte gå en meter från honom utan att han börjar ill vråla ;( Hoppas det går över snart.

På lördagen så vaknade jag (Max) klockan 04,50 och kände mig alldeles febrig och någon hade vridit på den där kranen man har i näsan. Inte alls roligt med tanke på att klockan 10 va det dax för barnkalas. Men ett par alvedon sen va det bara att köra. Noa hade bjudit tre tjejer occh en kille på sitt kalas men Leo kunde inte komma så det blev bara tjejer, men Noa är en riktig liten tjejtjusare så han va inte ledsen för det. Kalaset gick jätte bra å Noa va så nöjd med sina paket. Skrattade gott åt Elona när hon stod i jämte och talade om för Noa vad det va i paketen. De är så roliga de små liven.
När den skaran hade gått hem så va det bäst att röja lite och fixa tårtan till nästa kalas. Klockan 16 kom mormor, morfar, Tomas, Sanna, Andreas och Anna-Karin för att också dom fira Noisen.
Det va en trött men mycket nöjd kille som somnade här på kvällen. Å även jag somnade väldigt tidigt, vilket jag tror va precis vad jag behövde. För jag va mycket piggare när jag vaknade idag!

Söndagen har varit en lugn hemma dag. Har inte gjort så mycket mer än tagit en promenad runt Tryggarp. Noa fick plocka fram sin cykel och ta årets första cykeltur!

Dessa sjuka barn ;(

Publicerad 2010-03-26 08:48:51 i Allmänt,

Max åt nästan inget alls på onsdagen så klockan 03,00 vaknade han och kom på att han va jättehungrig. Så det va bara för mig att ta mig ur sängen å gå upp och göra välling till honom. Han åt nästan en hel flaska. Efter ca en timme så somnade han igen och vi kunde återgå till sängen! Vid fem tiden så kom Noa in och kröp ner jämte mig. Vid halv sju kom Max på att han ville gå upp igen men då sov Noa som en stock på min arm så pappan fick ta med sig honom och gå upp istället. Noa och jag sov till klockan åtta!
Eftersom det va torsdag så va det också dax för veckans dos av andlighet. Fick bli bilen ner till kyrkan eftersom vi hade sovit så länge. Max va på ett strålande humör till att börja med men började sen kinka och ville inte alls vara med. Till fikat fick vi våfflor eftersom det va våffeldagen. Max åt 1½ våffla och Noa år en ½ ;)
Efter fikat så blev det lite pyssel och så hade Gerd med sig ett på hönor som barnen fick titta på och mata lite. Det tyckte Noa va jätte kul. Åkte hem ganska tidigt eftersom Max inte alls ville vara med.

Hemma höll Roger på att städa lite för planen är ju att vi ska ha lite kalsa för Noa på lördag. Jag slängde Max i säng och lagade lite mat så att vi skulle hinna äta innan Roger skulle iväg till jobbet.
Sen hade jag planerat att vi skulle gå ut och gå lite i det underbara vår vädret. Å att Noa skulle få åka på sin fina sparkcyckel som han fick i födelsedagspresent.
Men när jag skulle göra en välling till Max så sa Noa att han hade ont i hela kroppen. Så jag sa att jag tyckte han skulle krypa ner i sängen en stund vilket han gjorde och när Max hade fått sin välling så sov Noa som en stock. Fattade med en gång att han va på väg att bli sjuk, han skulle aldrig ha somnat så annars. Fick väcka honom efter 2½ timme. Å då förflyttade han sig bara till soffan för att kolla på barnpogram. Där låg han sen hela kvällen.
Hoppas nu att han piggnar till så att vi kan ha kalas imorgon!

Mamma 60 år!

Publicerad 2010-03-25 20:59:22 i Allmänt,

Igår fylde min älskade mamma 60 år! Hon hade valt att köra lite öppet hus. Jag och barnen kom dit vid halv tolv och då hade de första gästerna redan kommet. Det va en rolig och trevlig dag tillsammans med många nära och kära! Träffade moster och morbror, ett par farbröder och massor av andra människor som funnits i mitt liv så länge jag kan minnas.
Även Malin va och gratulerade mamma och passade även på att gratta Noa samtidigt. Gissa om Noa blev glad när även han fick lite uppmärksamhet. Han försökte få med sig mormor flera gånger å leka. Men hon hade ju massor av gäster att umgås med!

Tack alla som gjorde mammas 60 årsdag till ett underbart minne!

Ingen vanlig dag!

Publicerad 2010-03-23 20:39:51 i Allmänt,

Den 23 mars 2006 klockan 23,49 föddes det en underbar söt liten kille. Hans föräldrar valde att kalla honom Noa!

Nu har redan fyra år passerat ocn Noa fyller år idag. Vi väckte honom vig halv sju med sång och paket. Den bästa paketern va helt klart en sparkcykel som han har önskat sig jätte länge. Roger hade tagit ledigt dagen till ära för att vi skulle kunna ägna hela dagen åt födelsedagsbarnet. Så vih halv tio gjorde vi oss färdiga och packade in hela familjen i bilen och begav oss in till Österängen och Monkye Town. Det va väldigt lugnt där idag vilket passade Noa alldeles utmärkt. Det blev många timmars lek och bus där. Vilket även Max tyckte va väldigt roligt. Gissa hur kul en 10 månaders kille kan ha i ett boll hav! När Noa till slut ville åka där ifrån så blev nästa stopp McDonalds som Noa hade bestämt att det skulle bli. Max hade somnat i bilen så han fick sitta kvar där.
När maten va avklarad så åkte vi till leksaksaffären. Eftersom det va Noas dag så fick han bestämma vad vi skulle göra. Efter det så blev det en vända till Ica maxi. Där hittade Noa fina kläder med Blixten Mcqueen på som han ville ha och man kan ju inte neka ett födelsedagsbarn ;)
Känns som att Noa är mycket nöjd med dagen, vilket va meningen att han skulle vara.

Fatta vilka smärtor jag låg med nu för fyra år sedan! Den förlossningen vill jag inte uppleva en gång till!

Fick idag också veta något väldigt roligt! Ett stort GRATTIS till de berörda!



Min fina stora kille. Jag älskar dig!

Den arga 4 åringen!

Publicerad 2010-03-22 20:42:31 i Allmänt,

Hämtade Noa på dagis och frågade honom om han ville åka till Jönköping eller Nässjö. Han valde Nässjö så det fick det bli. Började på apoteket. Fick en parkering precis utanför så Noa och Max fick vänta i bilen. Hämtade Max Ventolin å sen så åkte vi till kvantum för att handla lite.

Gick bra ända fram till kassan. Noa ville ha ett Pringles rör vilket han också fick. Men.... sen kom vi till kassan och jag råkade lägga upp det på bandet vilket han ville göra. Så då vad det igång. Han skrek för full hals. Lagom kul! Jag betalade och packade ner alla varor utom hans rör. Han satt i kundvagnen och skrek. Jag tog röret och frågade om han skulle ha det å det ville han. Sa då till honom att sluta skrika. Han tystnade, tog röret och började skrika igen! Vilket lädde till att jag tog det ifrån honom och gick till kassan å lämnade tillbaka det.
Gick sen ut med ett gall skrikande barn i vagnen. Max såg mest förvånad ut :) Noa skrek och när vi kom till bilen så hoppade han ur vagnen och började springa tillbaka till affären igen medans jag lyfte in kassen i bilen. Jag sprang efter honom och bar tillbaka honom till bilen. Satte honom i hans stol och spände fast honom. Han spände loss sig lika fort *suck* Han va så arg! När vi kom iväg så sa han tjurigt ¨jag vill inte ha dig mamma¨ nä vad bra då vet jag det svarade jag. När han sen hade funderat lite så sa han ¨jag VILL ha dig mamma¨
Det är inte alltid lätt att vara liten!

Sen kom jag på att jag ville ge mamma något fint på 60 års dagen från barnen. Min ide va ett silver hjärta men mormor ingraverat på. Hoppade in på Kom in guld men han som jobbade där va skum och så gick det inte fixa så fort så jag struntade i det. Åkte istället till Smycka och pratade där med en jätte trevlig tjej som visste vad det innebara att göra kunder nöjda. Det va ganska mycket att göra det så om en vecka så skulle det vara färdigt men hon fixade lite och vips så kan jag hämta det på onsdag när jag och barnen åker för att fira mamma! Hoppas att hon kommer att gilla det!

Nu är det bäst att jag slår in paketen till Noa! Han fyller ju imorgon!

*KRAM*

bvc

Publicerad 2010-03-22 13:17:13 i Allmänt,

Det blev ett litet besök på bvc med Max. Hon lyssnade på lungorna på honom och hörde ett litet pip ljud när han andades men inte alls mycket. Han fick lite Ventolin utskrivet som vi ska åka och hämta åt honom. Hon kollade även halsen och öronen på honom men där såg det fint ut. Skönt!
Hoppas att han piggnar till snart!

Zzzzzz

Publicerad 2010-03-22 07:26:11 i Allmänt,

Jag är SÅ trött! Stackars lille Max mår inte alls bra. Ska ringa bort till bvc å höra om de kan kolla öron och hals på honom. Nu va det tredje natten på raken som han hae gråtit sig igenom nästan hela natten. Han gråter, somnar, vaknar och gråter om vartannan hela natten. Blir inte mycket sömn för föräldrarna i detta huset inte.
Å jag skulle verkligen behöva sova! Men tycker så synd om lille man. Tur att Noa nu mera sover som en liten stock på nätterna. Han vaknar inte i första taget. Där i mot så är han uppe ganska tididig på morgonen. Brukar vakan någon gång mellan fem och halv sju.
Just nu ligger Roger och Max å sover. Jag funderar på om jag ska göra lite frukost till Noa och mig. Noa sitter här och kolla på firma fantasiflytt och leker med Noa´s ark ;)
Å imorgon fyller Noa 4 år!!!



Så här känner jag mig!

Stackars Max ;(

Publicerad 2010-03-21 20:37:12 i Allmänt,

Min lille kille är sjuk. Han har kraftig hosta och feber. Igår va han nästan feberfri när jag åkte men idag hade han 38,7 i temp. Hoppas att han piggar på sig nu. Min lille kille.

Glömde ju skriva att igår fyllde svärmor 60 år och lilla Thilia 1 år. Längtar efter att få fira dom båda två!
Hipp hipp hurra för dom!

25 års fest!

Publicerad 2010-03-21 20:33:39 i Allmänt,

Igår va jag hos Ida på 25 års fest. Det började med ett roligt dildo party. Alla va på kanon humör och det blev många skratt. Lite vin hjälpte också till att höja upp humöret. Jag som va den ända mamma där va nog den som fick ta det lugnast med vinet. Är ju väldigt länge sedan man drack lite!
Ida och Penilla från jobbet va också med. Så kul att träffa dom och tjöta massor!

Förberedelser!

Publicerad 2010-03-21 20:29:55 i Allmänt,

Vi hoppade över öppna på fredagen och tog det lite lungt hemma tills Roger kom hem från jobbet. Då packade vi in hela familjen och åkte in till a6 för att inhandla lite födelsedagspresenter till Noa. Min lille kille fyller ju snart fyra år! Kan inte fatta att han är så stor.
Vi började med att äta lunch på Mc Donalds. Noas val! När vi satt däe så skulle jag flytta min stol lite och klämde mitt vänstra pekfinger ganska rejält. Gjorde skit ont. Så nu har jag ett sår och en stor blåsa på fingret :(
Sen så började vi jaga presenter och hittade vad vi skulle ha tag i. Tror att Noa kommer bli jättenöjd med sina paket!
Vi avslutade med en lugn och skön hemma kväll!

Torsdagar!

Publicerad 2010-03-21 20:09:20 i Allmänt,

Jag gillar verkligen torsdagar! Vi brukar börja dagen med en dos av andlighet ;) och gå ner till kyrkan för att besöka stora och små!
Denna veckan fick vi även med hos lilla Clara. Melker va inte riktigt pigg. Tänk vad snälla barnen är så fort inte mamma är med.
Sara mötte sedan upp oss på vägen hem och vi blev medbjudna hem till henne på lunch! Vi fick potatis och fläskstek så gott!
Sen va det hem och fixa lite innan det bar iväg till Tenhult för veckans yogalates pass. Jag älskar det passet och mår så bra av det.

Inget bra samarbete!

Publicerad 2010-03-17 20:59:01 i Allmänt,

När jag lägger in tvätt i maskinen så står Max där och plockar ut allt igen ;) Min lille hjälpreda är inte så bra på detta med samarbete. Hoppas att han blir bättre på det när han blir större.

Har haft  en härlig dag! Gick ner och lämnade Noa på dagis sen så blev det ett varv runt Snuggarp, ett stopp på konsum och vägen runt Tryggarp hem. Som sällskap hade jag Annica och Sara å självklart våra små i sina vagnar. Å solen fick jag också se! Sandra den va i Forserum!!!
När jag kom hem så fixade jag till lite mat å grejade lite. Sen va det dax att klä på mig och
Max för att traska ner till dagis och hämta Noa. I sällskap med Annica så klart :)
På vägen hem så fick vi även med Sara som hade planerat att gå runt Tryggarp. Hon vek av vid kyrkan på förmiddagen så det va hennes tur att traska runt där på eftermiddagen!

När vi kom hem så käkade vi lite god Tacosoppa å efter det så stack Roger iväg för att träna lite. Å jag rotade fram en stor kasse med kläder som Noa hade när han va liten för att se om det fanns något som passade Max. Hittade ganska mycket å lite nostalgi bliv det med. Noa tyckte också att det va spännande när jag talade om att han hade haft dom kläderna när han va liten.

Nu är det dax att kolla lite på tv med innan jag ska nana kudden!

KRAM

Var är solen!

Publicerad 2010-03-17 08:16:20 i Allmänt,

Idag va det inte alls så soligt och fint. Fast inte så kallt heller! Men det har kommet lite snö under natten, inget som jag vill ha nu! Jag har verkligen älskat denna härliga vinter mad massor av snö men nu får det gärna försvinna! Å all is på vägarna smälta bort!
Nu är det snart dax att göra oss färdiga för att traska ner till dagis och lämna Noa. Max har ingen feber nu på morgonen i alla fall. Hoppas att det håller i sig! Men han hostar en del plutten ;( å blir så ledsen när det river i halsen på honom. Men ska bädda ner honom i vagnen så att han får sova lite och hoppas på att det går över fort.

 JAG vill se solen idag med!


Hoppas den kikar fram!

Nytt

Publicerad 2010-03-16 20:45:30 i Allmänt,

Det blev ett varv runt Tryggarp innan jag hämtade Noa på dagis. Va jätteskönt att komma ut och rör på sig lite! Å njuta av den härliga vinter/vår solen. Synd bara att vägarna är så dåliga. Halt och isigt över allt. Men man får ta det lite försiktigt så går det ganska så bra ändå. Trodde jag va sen till dagis men va där tio minuter innan utsatt tid! Sen va det bara att traska hem. Det går ju inte dra snow racer längre så nu är det stå brädan som gäller igen. Vilket Noa tycker är roligt men ganska jobbigt för mig men det blir ju bättre ju mera is som försvinner från vägarna!
När vi kom hem så va det dax att börja laga middag som idag blev köttfärspizza! Tror att alla blev nöjda med det.
Vid fem hämtade jag Annica och vi åkte till Tenhult för att träna. Idag va det body pump och spinning som stod på programmet. Jag har sträckt mig i höger arm och har väldigt ont i handleden. Inte alls roligt. Har använt handleds stöd hela dagen för att vila den. Men body pumpen gick så där idag men jag kämpade på ganska bra ändå. Gjorde så gott jag kunde men fick köra med lite lättare vikter. Spinningen gick istället kanon bra. Va ett nytt pass idag å det känndes riktigt bra. Nu känns det att man har kommet igång å vågar utmana sig själv mycket mer än vad man gjorde i början.

När jag kom hem så va det en kinkig liten Max här hemma som också har fått lite feber. Hoppas att han inte blir sämre nu bara.

Hoppas också att mamma pigga på sig lite igen. Hon är tyvärr inlagd på sjukhuset igen. Min älskade mamma. Den finast människa jag känner. Å vad jag önskar att hon hade fått vara frisk men livet är ju tyvärr inte alltid rättvist.

*KRAM*

Ett nytt försök!

Publicerad 2010-03-16 12:54:24 i Allmänt,

Blev ingen morgonpromenad här men nu är lunchen avklarad så nu ska Max och jag klä på oss för att ta en promenad ner till dagis och hämta Noa!
Har även hunnet med ett besök hos Annica nu på förmiddagen. Tänk vad lite man han med när man va ung och sov fram till elva tolv på dagarna! På den tiden så va det frukosten som va avklarad när klockan närmade sig ett!

Nä bäst att komma iväg nu om vi ska hinna gå runt Tryggarp med!

En tidig morgon!

Publicerad 2010-03-16 07:41:28 i Allmänt,

Noa vaknade redan kvart i sex idag och kom in till mig å kröp ner i sängen. Mysigt. Max vakande en liten stund senare och då blev det jenast håll i gång i sängen så det va lika bra att gå upp. Blev ju ändå ingen vila att ligga kvar där!

Är en härlig morgon med vackert väder. Solen skiner från en klarblå himmel men fy vad kalt det är! Får nog ändå bli en promenad ner till dagis idag. Får ju passa på att njuta av det sista av vintern!

En gammal vän!

Publicerad 2010-03-15 21:23:49 i Allmänt,

Idag så har jag haft besök av Camilla, hennes tre månader gammla son Sixten och hennes boxer tik Elsa! Vi hade som vanligt ganska mycket att prata om. Känns lite konstigt att vi träffas så sällan nu för tiden. När vi slutade skolan så va vi oskiljaktiga. Vi umgicks verkligen jämt. Bodde till och med ihop ett tag. Å det va hon som fick oss att flytta till Forserum. Tänk vad kul vi hade!
Vi tog också en promenad ner till dagis och hämtade Noa.

I eftermiddag så har vi varit inne i stan och  tagit kort på Noa inför hans fyra års dag. Han måste ju ha sin bild i tidningen med!
Blev även en liten sväng på stan där vi hittade jätte söta kläder till Max och Noa fick välja på en tröja på HM eller något i leksaksaffären. Ni kan väl nästan gissa att det blev något från leksaksaffären. Jag inhandlade mig även en uppsättning träningskläder! Å så blev det en vända till Ica Maxi för att handla lite också!

Nu ska jag snart nana kudden! Ha en skön kväll!

*KRAM*

Helgen!

Publicerad 2010-03-15 21:13:32 i Allmänt,

Tar som vanligt slut alldeles för fort. Lördagen tillbringade jag på Willy´s. Är ganska kul att komma in och jobba lite. Denna helgen jobbade Anna-Sara som alltid är rolig att träffa och umgås med. Det va en ganska lugn lördag så vi slet inte ihjäl oss precis. Hade sett fram mot att träffa och jobba ihop med svägerskan Mia med men hon hade tyvärr blivet sjuk så hon va inte där :(

På kvällen va det dax för finalen av melodifestivalen. Av finalisterna så va Salem al Fakir min favorit men det va Anna Bergendal som tog hem segern. Hoppas att det gå bra för henne i Oslo med!

På söndagen så packade vi in familjen i bilen och åkte till Ingatorp och hälsade på mina föräldrar lite. Passade även på att åka till Björkeberg och hälsa på Min gamla vän Jessica. Hon fick en liten kille i Januari som jag va nyfiken på. Han va SÅ söt den lille man. Lämnade även en stor kasse med kläder till honom. Max har ju hunnit växa ur en hel del vid det här laget! Roger och Max va också med dit och hälsade på.

Grattis!

Publicerad 2010-03-12 14:54:06 i Allmänt,

Har idag fått veta en rolig sak och önskar de berörda lycka till och ett stort Gtattis!

Min stora Max!

Publicerad 2010-03-12 14:52:32 i Allmänt,

Nu har Max äntligen fått sina första två tänder! De är så söta så.

Han har också kommet på att detta med att gå är ganska spännande. Han tar nu 5-6 steg utan att hålla sig i. Å klarar sen av att stanna och få upp balansen igen. Han lyset som en sol när han lyckas!

Mammas lille kille håller på att bli stor!

HJÄLP!!!

Börjat jobba lite!

Publicerad 2010-03-12 14:48:25 i Allmänt,

Jag har nu börjat jobba lite extra. Är faktiskt ganska kul att komma ut lite å bara vara Anna en stund! Ingen som tjatar på en eller hänger en i byxorna. Annars när man försöker sätta sig ner och fika så är det alltid någon som vill ha min uppmärksamhet. Jag älskar verkligen mina barn över allt annat på jorden men lite egentid behöver man verkligen få ibland! Skönt också att tjäna lite extra pengar också! Kan behövas! De växer ju tyvärr inte på träd!
Ganska roligt att de gammla tanterna som handlar på jobbet kommer ihåg mig och blev glada att se mig! Full koll hade de på att jag nu mera va två barns mamma med! En del arbetskamrater blev också väldigt glada när jag dök upp. För andra så kanske det kvittade men jag älskar inte alla och jag begär inte att alla ska älska mig heller. 
Måste säga att det är mycket trevlig stämning på jobbet. Vilket är mycket roligt att komma tillbaka till. Kan ju vara lite si och så med det när det är för många tjejer på samma ställe.

Ska jobba imorgon igen och då tillsammans med Anna-Sara! Ska bli väldigt roligt. Har inte träffat henne på länge!

Skäms!!!

Publicerad 2010-03-12 14:33:55 i Allmänt,

Fy vad dålig jag har varit på att uppdatera ett tag men jag har verkligen inte haft någon lust att sitta vid daton på ett tag. Ska verkligen försöka skärpa mig!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela