Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Ledsen

Publicerad 2011-11-29 19:43:18 i Allmänt,

Ibland blir man bara så ledsen.
Saker som folk säger träffar på ett sätt som sårar utan att de kanske menade det så eller ens tänkte på att de sa det. Men det känns som någon vrider om en kniv i hjärtat.
Just idag kände jag så. Detta va inte alls riktat mot mig men det träffade ändå mitt i prick.

*KRAM*

Helgen

Publicerad 2011-11-28 10:24:53 i Allmänt,

Då va det måndag igen!
Helgen har varit intensiv men väldigt rolig. Jag har jobbat hela helgen och butiken har varit överfull av ungdomar. Fredagen och lördagen bara kryllade det av dom. Undra hur de mår nu efter fyra dagar framför en dator med nästan ingen sömn, massor av power king och chips!!!
Tänk att Dreamhack kan locka så många ungdomar. Fast i år tycker jag att de som va hos oss va väldigt lugna och städade. Tycker de brukar vara ganska så stökiga annars. Eller så har man blivet härdad med åren ;)



Första advent är ju avklarad också nu och inatt kom den första snön!



*KRAM*

Inhandlad!

Publicerad 2011-11-19 11:20:10 i Allmänt,

Igår började vi dagen med  ett besök på öppna förskolan, Det va väldigt länge sedan vi va där så det va jätte mysigt att åka dit och träffa alla.
Jag lämnade sen kvar barnen där och snälla Annica tog med sig dom hem. Jag hade ett roligt besök hos tandläkaren att se fram mot istället för att stanna på öppna tills det va slut.
Detta med att gå till tandläkaren är verkligen inget roligt. Har sedan många år tillbaka en väldig tandläkarskräck. Tror det va de elaka tandläkarna när jag va liten som har satt sina spår. Inte nog med det så är jag fruktansvärt rädd för sprutor också. Så jag hade bestämt mig för att jag inte skulle ha någon bedövning för de sa att hålet bara va ytligt. Men när de började borra i det så va det djuppare än vad de trorr från början så det blev till att ta sig samman å ta den där jävla sprutan :)
När det väl va gjort så gick det faktiskt ganska så bra. Sen kom ju självklart nästa roliga sak. Att betala! Tror att även det är en del av tandläkarskräcken för många för fy vad dyrt det är!!!



När jag va färdig hos tandläkaren så åkte jag hem till Annica för att hämta barnen. Vilka inte alls blev glada när jag kom för de ville leka mer. Fast det fick de göra för jag ville ju hinna umgås med Annica också! Hon gjorde en jättegod lunch till oss!

När Roger slutade jobba så åkte vi in till stan för att köpa Cars 2 för att det stod i Elgigantens blad att den släpptes den 18/11 men tyvärr så blev det ingen film för det va tryckfel och den släpps den 23/11. Jag där imot inhandlade mig en One Piece! Är väldigt nöjd med mitt inköp och går nu runt och myser i den!!!

*KRAM*

Det gör lite ont :(

Publicerad 2011-11-15 20:17:20 i Allmänt,

Det blev en kort dag på jobbet idag. Blev inte ens två timmar. Roger ringde och talade om att de ringt från dagis och att Max hade trillat å slagit i huvudet. Inte nog med det utan det blödde en hel del också.
Så det va bara att ringa Ida som va på frukost och tala om för henne att jag va tvungen att sticka på en gång. Som tur är så har jag väldigt förstående kolegor och chefer som alla tyckte att jag självklart skulle åka på en gång. Så in i bilen och mot dagis.
Det va en ganska blek Max som mötte mig när jag kom till dagis och som snabbt gömde sig i mammas famn. Vi talade om för Noa att jag hämtade Max å att vi skulle åka till doktorn för att kolla såret i Max huvud. Fast Noa va mer intresserad av att leka med sina kompisar än att prata med oss.
Max och jag åkte raka vägen till vårdcentralen och ett besök hos doktorn. Max tyckte inte alls att det va roligt när de skulle tvätta såret. Tror det gjorde väldigt ont på honom.
De bestämde sig sedan för att de skulle limma såret för det glipade ganska så mycket. När de tryckte ihop såret va det en väldigt ledsen Max som klämde ur sig "det gör lite ont". Tror jag det!
Sen har Max å jag ägnat dagen åt soffmys och filmtittning!
Nu sover mammas lilla hjärta gott i sin säng å imorgon väntar nya dagisäventyr!



*KRAM*

Människor

Publicerad 2011-11-10 20:01:43 i Allmänt,

En del personer dyker upp i ens liv bara för en kort tid men får ändå en plats i hjärtat. Andra finns där mer eller mindre under en väldigt lång tid men man skulle inte sakna dom om de försvann. De är bara som statister i ens eget liv. De betyder egentligen, helt ärligt ingenting. De bara finns där. Sen har vi dom som alltid finns där och som man aldrig skulle vilja vara utan.
Tänk vad många människor man möter i livet. En del kommer man alltid att minnas och en del försvinner lika fort som de dök upp.
Man kan som exempel jobba med någon å den personen åker på semester i 4 veckor och man märker inte att den är borta. Sen finns det dom som man saknar bara de är borta en dag!
Man kan inte tycka om alla men dom man älskar ska man vara väldigt rädd om!


*Till alla er som verkligen betyder något för mig*

*KRAM*

Ensamhet....

Publicerad 2011-11-03 20:11:48 i Allmänt,

Ensamhet kan upplevas på många olika sätt. Man kan helt enkelt vara ensam hemma och känna sig väldigt ensam. Man kan också vara i en stor grupp och ändå känna sig ensam. Man kan vara ensam fast man lever i en tvåsamhet. Det finns massor av typer av ensamhet men gemensamt för dom alla är att man oftast känner sig nerstämd och ledsen. Det kan komma från ingen stanns å det känns lite som att få en smäll på käften. Ofta kommer det över en när man minst anar det.




*KRAM*

Nöjd!

Publicerad 2011-11-02 22:20:30 i Allmänt,

Igår fyllde jag år! Dagen till ära så fick jag skönsång av arbetskamraterna på morgonmötet Och av mina underbara vänner/jobbarkompisar Gill och Ida fick jag jättefina blommor och ett presentkort på Stadium. Ett bidrag till en One Piece! Fick stränga oder att jag inte fick köpa något till barnen :)
När jag kom hem så vaunderbara Ida här. Snacka om min förvåning när jag kom hem å fick se hennes bil här utanför! Av henne fick jag ett jättefint halsband och fick njuta av hennes trevliga sällskap hela kvällen. Känner mig verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner dom är verligen guld värda!

Idag har jag haft besök av pappa. Också det en överraskning. Visste inte att han skulle komma hit. Så jag fick blommor, vin och ett bidrag till till One Piecen!!!



Frågan är bara vilken man ska köpa!



*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela