Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Första advent

Publicerad 2010-11-28 21:58:29 i Allmänt,

Ja julen närmar sig med stormsteg. Jag ser fram mot julen men det är med blandade känslor. Det är stort med jul och att få uppleva den tillsammans med min underbar barn gör mig verkligen lycklig. Samtidigt som det finns denna stora saknade efter mamma och tanken på att fira jul utan henne gör så fruktansvärt ont. Jag undra verkligen hur det kommer att kännas när vi sitter hemma hos pappa på julafton å äter våran mat och väntar på att tomten ska komma. Om vi kommer att känna tomheten eller om vi kommer njuta av julen och känna hennes närvaro utan att hon är där. För även att hon inte är där så kommer hon ju ändå alltid vara hos oss. Detta låter visst lite snurrigt men jag tror att alla förstår vad jag försöker säga.
Jag älskar dig mamma å kan inte fatta att du inte finns hos oss längre. Igår va det fem månader sedan du somnade in. Jag hoppas verkligen att du nu befinner dig på en mycket bättre plats och att du vakar över oss.
Du är min ängel!




Idag har det vatit Julskyltning här. Jag och Annica har varit där och försökt sälja lite av våra bockar och tomtar. Tyvärr så va det inte så mycket folk där och de som var där va ganska snåla ;)
Men två stora bockar som va beställda hämtades och en liten bock som också va beställd flyttade. Två små tomtar lyckades vi i alla fall sälja. Men vädret va verkligen inte på våran sida. -3 grader, snö och blåst. Va nog väldigt många som valde att stanna inne i stugvärmen istället. Hoppas att det dyker upp några beställningar till! Men vi har en hel del som ska levereras också!
Roger och barnen va framme en srund och dansade kring granen å fick en godispåse av tomten! Fick även träffa underbara Ida även om det bara blev en snabbis idag. Men det tar vi igen på torsdag!
Tidigare på dagen va jag även barnvakt åt lilla Thilia. Men hon sov i över två timmar så det va verkligen inte betungande!
Ha nu en underbar första advent alla härliga vänner!



*KRAM*

HAR JU LOVAT BILDER!

Publicerad 2010-11-26 22:54:14 i Allmänt,



Den lilla bocken!



Stor bock!



Jag och Annica håller på att klä en stor bock!



Lite stora tomtar som inte har fått några näsor än. Är mycket sötare med näsa på!

Är det någon som är sugen på att köpa något så är det bara att höra av sig!

Vi kommer även att finnas på julskyltningen i Forserum på söndag!

*KRAM*

Fundering

Publicerad 2010-11-26 22:36:58 i Allmänt,

Vad är det som gör att över 10 000 ungdomar åker till Elmia för att sitta framför en dator i tre dygn? När de dyker upp första dagen är de glada pigga och förväntansfulla. Andra dagen är de fotfarande ganska glade även om en del börjar se ganska så trötta ut. På den tredje dagen påminner de väldig mycket om ett gäng tvättbjönar med tanke på de väldigt svarta ringarna kring ögonen. Å man fundera på hur de mår efter att ha mer eller mindre levt på godis, chips, coca cola och energi dryck. Men de måste ju ändå ha väldigt roligt eftersom att det är väldigt många som återkommer gång på gång.
Det är en ganska rolig helg på jobbet när det drar igång. Det händer mycket å vi har en bra bemanning i kassan!

Annars så bara springer mina dagar förbi. Fattar inte vart de tar vägen. Känns som att man inte hinner något alls. Just nu är det bock och tomtebindning som har tagit mest tid. Vi har fått en del beställningar på både bockar och tomtar.

*KRAM*

Sorgligt ;(

Publicerad 2010-11-04 19:45:37 i Allmänt,

Nu kommer den stora förändringen. När jag kommer till jobbet nästa vecka så är alla som ska sluta hos oss borta och har istället börjat i den nya Willy´s butiken på a6.
Finns några styckan som jag kommer att sakna väldig mycket å mest av alla kommer jag sakna Lena. Fast det är ju inte så konstigt att jag kommer att sakna henne. Vi har ju varit arbetskamrater i nästan 10 år och nära vänner nästan lika länge. Nu går vi ifrån att vara arbetskamrater till att bara vara vänner å vi kommer säkert att träffas mer än vad vi har gjort när vi jobbat ihop! Hoppas jag!
Lycka till mina vänner!

Ikväll läste jag en bok för Noa som heter Adjö herr Muffin. Den handlar om ett gammalt marsvin som dör. Å den lilla tjejen som äger honom skriver brev till honom.
I det sista skriver hon: "Nu herr Muffin vet du något som inte vi vet. Antingen så är döden bara en lång vila å då är den ju inget att vara rädd för eller så kommer man till en annan plats där man lever i lycka å då är det ju inte heller något att vara rädd för."
Tycker att den tanken är väldigt fin och kan tala om att det kom en liten tår med för självklart så vandrade mina tankar iväg till mamma. Jag hoppas verkligen att jag får träffa henne igen. Saknar henne så otroligt mycket.



*KRAM*

ett år till....

Publicerad 2010-11-02 22:26:21 i Allmänt,

ja nu har det gått ännu ett år och man har blivit ännu äldre. Hela 25 år har man kommit upp till nu ;) eller hur!

Som vanligt så är det alltid fullt upp. Det jag saknar mest med att inte vara mammaledig längre är att det är så svårt att få tiden att räcka till. Vill ju träffa mina underbara vänner lika mycket som innan men tiden räcker inte till. Känns konstigt att man ska behöva planera för att hinna träffas vi som träffades flera gånger i veckan innan. Jag saknar er jätte mycket!

Igår fyllde jag år. Fick jätte fina öronhängen av min underbara sambo och en liten ros i glas av Noa. Han va så söt när han skulle ge mig paketet. Han hade varit så duktig och inte sagt vad han köpt till mamma men när paketen skulle överlämnas så lät han så här "mamma det är en blomma mamma en blomma är det"! Å det upprepade han väldigt väldigt många gånger. Mammas lille söta kille. Fatta att man kan älska dom små liven så att det nästan gör ont! På kvällen jobbade Roger men jag fick besök av underbara Ida. Som hade köpt en jätte fin skål till mig som han hade fyllt med massor av godis. Fick även en tandborste ;) humor ;) Kan lova att mina små killar gillade den presenten.


Grattis till mig ;)

*KRAM*

Grattis!

Publicerad 2010-11-02 22:10:01 i Allmänt,

Idag har jag blivit "moster" till en liten tjej! Längtar redan efter att träffa det lilla livet och få snosa lite bäbis!
Så ett STORT grattis till de nyblivna föräldrarna Mia & Ola! Å välkommen till världen lilla Lilly! Vet att det är två kusiner här som också längtar efter att träffa dig! Får inte heller glömma att gratulera lilla Love-Li som har blivit storasyster!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela