Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Mina killar hatar verkligen att....

Publicerad 2011-10-28 21:25:02 i Allmänt,

...gå i affärer.
 Idag gjorde vi ett besök på a6 då grabbarna behövde nya skor. Som vanligt så är det inte alls roligt att gå i affärer så både mamman och pappan va lagom irriterade och helt genomsvetta när vi väl kom ut från affären. Fick i alla fall tag i skor till båda två så det va ju inte så illa!
Nu ska jag slappa i soffan å bara va resten av kvällen!

*KRAM*

Föräldramöte

Publicerad 2011-10-26 20:57:43 i Allmänt,

I kväll har vi varit på dagis och föräldramöte. Vi fick information om att det skulle bli omgjorda barngrupper efter jul. Vi fick en lista på hur de nya grupperna skulle se. SJälvklart så verkade alla föräldrar glada och nöjda med de nya grupperna utan jag så klart. Blev en del blandade känslor där. Max blir det jätte bra för inget att säga där inte. Det stora för mig blev självklart Noa. Han va placerad i samma grupp som Elona vilket känndes bra men inga av hans killkompisar blev kvar i hans grupp. Så med en hel del diskuterande med fröknarna så kom vi fram till att Noa får gå med sina killkompisar istället. Elona kan vi träffa massor ändå. Å hoppas jag att vi får träffa massor också! Detta är ju bara en termin sen börjar dom skolan.
Så det kommer säkert att bli jättebra när alla kommer in i det. Å skulle det inte vara bra så får de ju ändra på det på dagis igen!

*KRAM*

Bara en sån dag :(

Publicerad 2011-10-25 17:50:39 i Allmänt,

Vissa dagar är det bara så tomt. Man känner sig väldigt övergiven och ensam. Det hjälper inte att man har massor av människor omkring sig man känner sig ändå ensam.
Varför är det så?
Varför?

Just idag är det en sån dag för mig. En dag när saknaden känns extra mycket. Jag vet att du finns där ute någon stans även fast jag inte ser eller hör dig. Det finns så mycket som jag skulle vilja prata med dig om men jag hör inte dina svar.
Det är så tyst och jag saknar dig så.



*KRAM*

Orka....

Publicerad 2011-10-17 15:23:59 i Allmänt,

Det är så mycket som jag verkligen skulle behöva göra men idag så finner jag inte någon ork eller lust. Skulle vilja krypa ner under en filt i soffan och kolla på en bra film. Inte så lätt med två busiga och underbart söta killar hemma ;)
Jag har i alla fall varit duktig och fixat lite med husvagnen så nu är den nästan helt färdig för att ställas in på vinterförvaringen. Måste bara inhandla en "torrboll" också. Sen är det bara att låta "Adde" inta vintervilan!

*KRAM*

Jobbigt!

Publicerad 2011-10-13 11:16:23 i Allmänt,

Varför är man så slö på att ta tag i en del saker. De känns jobbiga så man skjuter dom framför sig hela tiden. Igentligen så är det ju lättare att ta tag i det på en gång istället så behöver man inte gå och fundera på det. För när man tittar tillbaka när man har fått det gjort så är det inte alls så jobbigt som man trodde att det skulle vara. Idag har jag en sån dag när jag tar tag i sånna där tråkiga saker. Är så skönt att få det gjort! Nu är det mesta avklarat av det som jag har väntat med så nu ska jag ta tag i lite tvättning och städning istället! Det är ju inte heller så roligt men skönt när det är färdigt! Finns det något bättre än att krypa upp i soffan när det är städat och snyggt omkring å man kan vila utan att man blir stressad av alla måsten!

*KRAM*

Mycket lyckat!

Publicerad 2011-10-13 11:10:10 i Allmänt,

Igår va det pappas 60 års dag! Så jag och barnen åkte till Ingatorp för att överaska honom. Fick även sällskap av min kusin Anki, morbror Stig och Ankis dotter Emmelie. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag/kväll tillsammans. Vi lagde lite god mat och åt Budapestlängd till efterrätt. Den hade Ankis man Rune bakat å den va helt himmelskt god!!! Max åt som en häst av den och han brukar inte vara så glad i tårta.

*KRAM*

Överaskning!

Publicerad 2011-10-12 10:11:14 i Allmänt,

Idag fyller min pappa 60 år så jag och barnen ska åka dit och överaska honom. Vi kommer också få sällskap av min kusin Anki, hennes dotter Emelie och min morbror Stig! Tror att pappa kommer bli jätte glad och förvånad. Jag har planerat att fixa lite mat och Anki har fixat tårta!

Idag skulle även min moster fyllt år men hon lämnade oss tyvärr i början av året så jag ska stanna vi minneslunden och tända ett ljus för henne och för mamma. Vi saknar dessa två systrar otroligt mycket.

Igår va vi och hämtade våran nya soffa :) Jag blev väldigt nöjd med den nya. Det va verkligen på tiden att vi köpte en ny. Från början hade vi Rogers soffa som han hade när vi träffades men den åt våran hund Goliat upp armstödet på så den va inte så fin. Så när svärföräldrarna skulle köpa ny soffa så fick vi deras gamla soffa. Den va finare än den vi hade men inte ny vilket inte gjorde något med tanke på att Goliat sov i soffan. Vi sa alltid att vi skulle köpa en ny den dagen vi inte hade Goliat kvar. Nu är det över tre år sedan vi tog bort honom så nu va det verkligen dax för en ny soffa att flytta in!



så här ser våran nya soffa ut!!!

*KRAM*

Känns bra!

Publicerad 2011-10-07 16:21:59 i Allmänt,

Känner mig just nu ganska så nöjd med mig själv! Har nu på 1 1/2 månad lyckats gå ner 6,2 kilo. Känns verkligen som jag har hittat någon som fungerar för mig. Min första vinst va när jag kunde ha en storlek mindre i jobbarbyxorna! Har haft dom liggande i en låda här hemma men inte lyckats komma i dom. Så en dag prövade jag dom igen å ni kan ju gissa min glädje när dom nu passade! Så nu ska jag beställa hem ett par i en storlek mindre till. Så nästa mål är att komma i dom. Snart är det dax att plocka fram måttbandet också å se vad som har hänt där.

Idag är jag ledig men tyvärr så har jag en febrig Max här. Fast jag har ändå hunnit med att baka lite goda dinkelfrallor. Fast det gillade inte min matberedare som jag använde till att knåda degen åt mig. För efter en stund så började den ryka och sen bara dog den. Så den fick flytta ut!
Noa är hos en kompis å leker och Max sover så just nu njuter jag av lugnet här hemma. Om en stund är det dax att börja förbereda den obligatoriska fredagsmaten TACOS!!!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela