Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Vår!

Publicerad 2011-04-29 09:19:20 i Allmänt,

Nu är verkligen våren här med allt vad det innebär! Söta små blommor, gräsmattorna börjar bli gröna å träden lika så. Folk kommer ut ur sina iden. När man är ute å går träffar man alltid någon att prata med å har man tur blir man också bjuden på en kopp kaffe!
För en del är det säkert en jobbig tid också med alla pollen som kommer också.
Jag tycket allt är underbart förutom att ormar, fästingar, myggor och andra småkryp också tycker det är underbart att det äntligen blivit vår igen.

Igår va jag ledig å passade på att tvätta massor. Började också att putsa fönster, halva huset färdigt i alla fall! På eftermiddagen fick vi besök av familjen Skog/Fridell. Vilket va väldigt efterlängtat av alla inblandade tror jag. Vi hade som vanligt massor att tjata om å tiden bara spräng iväg. Va trötta killar som stoppades i säng här!

Nu laddar jag för att snart ta tag i min jobbarhelg. Men vi brukar ha det väldigt trevligt och roligt så det kommer säkert att gå jätte bra.
Å imorgon kväll måste vi komma iväg å kolla på en majbrasa med!!!

Ha en underbar helg i vårsolen!



*KRAM*

En härlig dag!

Publicerad 2011-04-12 08:16:56 i Allmänt,

Igår va en jätte härlig dag! Jag hade jobbat helgen så jag va ledig!
På morgonen körde jag ner Noa en liten sväng till dagis. Han skulle träffa talpedagogen en stund. Under tiden passade jag på att åka hem å mysa lite med Max när vi hade lite tid för oss själva.
När vi hade hämtat Noa åkte vi hem å lastade vi min lille bil full å åkte en vända till tippen. Förstår inte att vi har så himmla mycket att slänga ;) men jag tycker alltid att det känns väldigt bra när man har varit med ett lass till tippen. Max va sliten efter en dålig natt så han somnade i bilen å sov i 1 1/2 timme!

Medans Max sov i bilen så passade jag på att förbereda både lunch och middag! Det blev en pastasallad till båda tillfällena å till lunchen så serverades den tillsammans med ungsstekt lax å till middagen så passade vi på att grilla. För det va väl ingen som missade vilket underbart väder vi hade igår?

När vi hade intagit lunchen så gick vi ut! Jag passade på att städa upp lite å ta av bocken hans vinterpäls ;) det va verkligen på tiden.
Å alla pulkor och liknande fick flytta upp på vinden i väntan på nästa vinter som vi hoppas dröjer länge innan den kommer igen! Nu vill jag bara ha vår och sommar!
När Roger kom hem så passade vi på att ta en kopp kaffe i solen.
Sen va det dax för min lilla golf att bli av med vintersulorna å på med sommarsulorna i stället. Den fick sig även en tvättning vilket va väldigt behövligt!
Så nu rullar den lätt till Göteborg imorgon!

När detta va gjort så tände vi grillen. Första gången för i år. Det va verkligen gott!
Medans vi grillade så sprang killarna å busade. Max trillade ute på stenplattorna med ansiktet rätt ner. Så nu har han en halv framtand ;( så idag ska vi besöka tandläkaren med honom.

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela