Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

En tår

Publicerad 2011-03-24 19:33:07 i Allmänt,

En tår rinner längs min kind. Ett ljus brinner ensamt i en stor lyckta. Jag kollar upp mot himmelen å tänker på dig. Saknaden är så stor, det är så mycket jag skulle vilja prata med dig om. Så mycket jag funderar över men även en massa roliga saker som jag skulle vilja berätta för dig.
Önskar verkligen att du vore här hos oss. Här där du hör hemma, med oss din familj som saknar dig så.
Idag är det din födelsedag. Men denna gången får vi inte fira den med dig.
Så GRATTIS på födelsedagen mamma!
Önskar det fanns en väg till dig så att jag bara fick en dag till tillsammans med dig.



*KRAM*

Hipp hipp hurra!

Publicerad 2011-03-23 09:39:13 i Allmänt,

Idag fyller Noa 5 år. Fattar inte vart tiden tar vägen. Är det fem år sedan han kom till världen. Nu är han så stor å sitter här och spelar cross spel på pappas ps3.

Så ett stort GRATTIS till min älskade Noa!

En ny dag

Publicerad 2011-03-22 06:21:54 i Allmänt,

Som vanligt så är man uppe tidigt! Lilleman har ju inte fattat hur skönt det är att sova på morgonen. Jag sitter här färdig för att åka till jobbet å Max tittar på Rorri. Ska strax gå in å väcka R så att Max får lite sällskap när mamman åker!
Imorgon är det en stor dag här så idag gäller det att ladda ;)

*KRAM*

Vägskäl

Publicerad 2011-03-21 15:53:16 i Allmänt,

I livet kommer vi alla till olika vägskäl. Det kan handla om väldigt olika vägskäl genom livet. Men gemensamt för dom alla är de kommer att påverka oss resten av livet. Å alla har nog någon gång funderat på hur livet skulle se ut om man valt en annan väg än den man tog. Ibland väljer man fel väg å får då ta av på en annan så fort man kan å för hoppningsvis så har man lärt sig något av sitt misstag.
Vissa gånger väljer man en väg som inte känns helt rätt men det är den vägen som alla runt om kring förväntar sig att man ska gå. Det är dom valen av vägar som är svårast att ändra på, man vill ju inte att folk ska tycka att man gör fel även att det är fel att göra det som inte känns rätt.
Vissa vägar bestämmer man inte över utan livet tar ibland vändningar aom man inte själv kan styra över. Det är bara att resa sig och gå å för hoppningsvis så ser vägen så småningom ljusare ut.
Nästa gång jag kommer till ett vägskäl där jag har en chans att välja ska jag stanna upp å verkligen tänka på vad som känns rätt för mig. Nästa gång ska välja väg med hjärtat.
Å det hoppas jag att även du gör!






*KRAM*

Vem?

Publicerad 2011-03-18 07:00:19 i Allmänt,

Vem är det som inte fått nog? Tycker ni inte att vi fått nog med snö nu! Igår på dagen va det vår å idag när man kommer upp så har det kommit massor av snö! Vad kom den ifrån? Jag tycker verkligen om vinter å snö men nu har jag verkligen fått nog nu räcker det så snälla snö försvinn å släpp fram våran efterlängtade vår!!!

Som vanligt har jag varit dålig på att uppdatera ;(

Kan börja med att i söndags va söta Jennie här och visade  sina Mary Kay produkter. Vi hade en trevlig stund här. Det va jag, Malin, Elin, Annica, Marie och Monica som fick prova på produkterna. Alla va väldigt nöjda å Jennie fick en bra beställning å några nya visningar inbokade!
Efteråt passade vi på att fika å umgås lite.

Nu har jag också börjat röja i Max rum på allvar. Nu ska det tömmas sen blir det tapetsering å fixning innan det är dax för Max att flytta in. Blev ett stort lass till tippen igår. Eller så stort det kan bli med en liten golf ;) Det är så skönt när man kommer igång. Å slänga på tippen är vekligen en befrielse. Låter kanske konstigt men jag tycker verkligen att det är roligt att slänga och ännu roligare att se förändringarna här hemma! Igår va Rogers syster med familj här och hämtade det stora skrivbordet som vi har haft inne på Max rum och inte får plats med längre. Å när de ändå va här så passade vi på att umgås lite också och jag passade på att be Mia plocka min ögonbryn med. Det va verkligen behövligt skulle ha varit gjort för länge sedan.

Nu laddar jag inför jobbarhelgen!

*KRAM* 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela