Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Tiden

Publicerad 2013-02-26 20:35:47 i

Den verkligen springer iväg! Tänkte verkligen att jag skulle bli bättre på att uppdatera..... men som vanligt har dagarna sprungit iväg.

Gjorde iof. ett inlägg efter att Noa hade opererats i fredags men av en oförklarlig anledning så försvann det och jag orkar verkligen inte skriva om det så det får va!
Op gick iallafall bra och Noa piggnade till jättefort!

Idag har jag och Max haft kvalitetstid tillsammans. När Noa va i skolan passade vi på att göra ett besök i Nässjö. Blev nya gardiner till köket. En tuff jacka + mössa till Max. Ett par termobyxor till Noa. Sen va Max och jag å fikade. Så mysigt och eftersom han skötte sig så bra + att mamman är för snäll så blev det också ett besök i leksaks affären :)

Sen bjöd eftermiddagen på några timmar i stallet :)

Mina nya gardiner ❤
Kram

Annorlunda

Publicerad 2013-02-13 20:48:35 i

Ledig dag igår! Så skönt! Dagen började med mys här hemma tillsammans med grabbarna. Sen åkte vi till stallet och fixade åt Liverpool och Ninjo. Grabbarna tycker inte det är jätteroligt men med lite övertalning fick jag hjälp med höpåsarna.
När vi va färdiga åkte vi hem och fixade oss lite lunch innan R kom hem från jobbet.
Blev en tripp till Nässjö och shopping på Willys. Ingen har väl missat att det är Willys+ som gäller nu ;)
Efteråt åkte vi lite skridskor i Stinsens arena. Där träffade jag en gammal kompis som jag nog inte träffat på säkert 20 år! Väldigt roligt.
Väl hemma så intogs årets första och troligtvis sista semla. Innan det va dax för stallet igen.
Började med att rida Ninjo och för första gången red jag bettlöst. Det va helt nytt för mig. Kändes väldigt konstigt men det funkade. Tur Ninjo är snäll!
Sen va det Liverpools tur att få röra på sig lite. Han hade gått hårt ett par dagar så vi tog det ganska lugnt. Han va så fin och mjuk :)

Kram

Goa unge ❤

Publicerad 2013-02-06 11:40:16 i

Jag tog på mig en vit sport topp. Max tittar på mig.
M- varför har du en sån på dig.
A- jag brukar ha det ibland.
M- nä mamma det är för att du ska vara med i gladiatorerna.
A- tycker du mamma är så fin?
M- jaaa det tycker jag.

Mammas älskling!

KRAM

Känns bättre

Publicerad 2013-02-06 10:44:08 i

Även om allt är som det va igår så känns det ändå bättre idag :)
Bit ihop och kom igen! Inget blir ju bättre om man gräver ner sig. Å hur ensam jag än känner mig så har jag alltid underbara vänner som ställer upp i alla lägen ❤.

Så nu lägger vi gårdagen bakom oss och blickar framåt. Kan ju bara bli bättre!

Idag ska jag göra ett besök hos optikern. Är verkligen på tiden att skaffa nya brillor. Funderar på att testa linser också. Är så irriterande när glasögonen åker ner på näsan när jag rider. Å så skulle det vara roligt att kunna använda olika modeller på solglasögon.
Har nu ett par slipade som jag har varit grymt nöjd med men skulle vara roligare om jag kunde variera mig lite istället.
Hoppas det funkar. Får väl fundera på en laser behandling annars.

Nu ska det städas lite innan Max och jag får ge oss ut och skotta snö *suck*. När det kommer snö hela tiden önskar jag nästan att vi hade haft en betydligt mindre garageinfart. Men annars så är det bra med en stor :)
Efter skolan ska Noa ha med sig sin kompis William hem. Något som Noa är väldigt glad för. Blir nog roligt, hoppas Max får vara med och leka också!

Å så ett stort Grattis till barnens kusin Ruben som fyller 1år idag :)

KRAM

Skitdag

Publicerad 2013-02-05 21:51:51 i

Äntligen är denna dag slut! Har verkligen varit en av mina sämre dagar. Som tur är så orkade fina Annica lyssna på mig under ett långt telefonsamtal. Där jag fick ge uttryck för mina tankar, känslor och funderingar.

Det är verkligen inte lätt att vara människa ibland. Fast har man inga dåliga dagar så lär man sig inte heller att uppskatta dom bra dagarna.
Men skönt är det när skitdagen är slut ;)

Avslutade kvällen med ett par timmar i stallet. Som balsam för själen.
Där hade jag även Hanna som alltid förstår mig och aldrig dömer mig.

Har även pratat lite med pappa idag och det går verkligen åt rätt håll :)

KRAM

Det rullar på....

Publicerad 2013-02-04 21:34:14 i

Oro är något vi alla känner ibland. Den kan visa sig på flera olika sätt. En del blir rastlösa andra blir nästan paralyserade. Ja jag blir gråtfärdig.

I fredags rullade dagen på som vanligt men jag kände mig som världens ensammaste just då.
Min pappa låg på operationsbordet från ca 8 till 12. Han har gjort en bypass operation. Vilken lättnad när telefonen ringde 12.30 och en sköterska talar om att allt gått bra å att hjärtat är starkt.

Han är ju den ända jag har kvar så bara det gör ju att jag va extra orolig.
Typiskt mig så va det ju också väldigt nära till gråten. Hoppas nu att det kommer att vara lugnt ett tag nu!

Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela