Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Älskade farväl

Publicerad 2010-06-30 21:22:29 i Allmänt,

Älskade maka, mamma, farmor, mormor och svärmor.
Tänk vad många ord som kan mena samma person.

I söndags så somnade min älskade mamma in. Nu slipper hon verkligen lida mer. Denna hemska sjukdom som ingen människa borde behöva lida av.
Den sista tiden har varit tung och jobbig för oss alla. Men självklart jobbigast för mamma.

Så nu har jorden förlorat ett av sitt starkaste lysande ljus. En människa men ett stort vackert hjärta. En underbar mamma. En farmor/mormor som älskade och levde för sina barnbarn. En tomhet fyller nu mitt hjärtan, en stor klump av saknad värker i mitt bröst. Min mamma nu jag saknar.
Den smärta jag nu känner kan inte beskrivas med ord. Att aldrig mer få höra hennes röst eller se hennes underbara leende. Den tanken gör mig ont. Smärtan kommer nog alltid att finnas där men blir för hoppningsvis lättar att leva med allt eftersom tiden går.
Så nu jag säger älskade farväl.



*KRAM*

Tråkigt

Publicerad 2010-06-18 11:43:21 i Allmänt,

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Skulle ha tagit med mig barnen och åkt till Ingatorp en sväng och hälsat på mamma. Men hon är så dålig idag så hon orkar inte med det idag. Hade velat att jag skulle kommet själv men är inte lätt när Roger jobbar och barnvakter växer ju inte på träd som sagt.
Just nu sover Max. Får se om jag kommer på något att göra tills han vaknar. Är så jobbigt att bara vara hemma. Man hinner ju tänka så mycket då. Det bästa är om man har lite att göra så att det finns något som skingrar tankarna lite.

Igår va en kompis här och klippte mitt hår! Så skönt va verkligen på tiden. Har inte klippt mig sedan vi döpte Max å det va i september!
När barnen hade somnat så passade jag på att färga det också så nu kännar man sig lite piffigare ;)

I helgen väntar jobb och drem hack så vi lär väl få att göra men jag gillar att jobba när det är mycket att göra. Tiden går mycket fortare då! Jag ska jobba hela lördagen från 7 ända till 21,15 så tiden får gärna springa lite!
Hoppas att mamma mår skapligt i helgen bara. Är hon allt för dålig så måste jag åka till henne istället. Men håller tummarna för att det ska gå bra.

Hoppas alla får en trevlig helg!

*KRAM*

Utvecklingssamtal!

Publicerad 2010-06-15 22:15:51 i Allmänt,

Tog en promenad ner till dagis för att lämna Noa idag. Han åker på sin sparkcykel så för honom går det undan! Som sällskap hade jag Annica! Vilket alltid är lika roligt och trevligt.
Vädret va härligt och soligt. Hoppas att sommaren äntligen har hittat hit nu.
När jag skulle hämta Noa så tog jag bilen. Skulle vara där en halv timme innan han slutade för det va dax för vårterminens utvecklingssamtal. Va kul att höra att det funkar så bra med för Noa på dagis! Han är en glad och go kille som vet vad han vill och är väldigt mån om sina kompisar, vill att alla ska vara glada å hjälper gärna till om någon har slagit sig eller något. Tänk vad stor han har blivet min söta undebara Noa!
Elona åkte med oss hem från dagis så när jag skulle släppa av henne så ville Noa stanna och leka vilket han då fick göra. Det va första gången han har velat stanna hos någon så utan att jag är med. Annars så har han bara velat att alla ska komma hem till honom. Ännu ett stort steg för min kille!

I kväll har jag haft besök av min vän Ida! Alltid lika roligt att träffa henne men det blir tyvärr alldeles för sällan. Hon hade med sig en jättefin vit Gerbera till mig! Jag blev verkligen glad är inte så van att få blommor precis. Vi hade en trevlig kväll å mycket att tjata om! Å Noa gillar verkligen henne. Hon bryr sig om honom å det är något som han verkligen uppskattar.



*KRAM*

Blåsigt!

Publicerad 2010-06-12 22:31:50 i Allmänt,

Å fy vilket väder vi har. Det blåser och regnar om vart annat. Idag har det nästan blåst storm här. Man har ju ingen lust alls att gå utanför dörren.

Av någon konstig anledning så hade jag känningar av gallan inatt. Gjorde ju en op för att jag skulle slippa det men en del kan få ont ändå å med min vanliga otur så är jag nog en av dom som har det. Så det blev en ganska lugn förmiddag för mig. Efter frukosten så spolade jag upp ett mycket varmt bad. Å det gjorde susen, den molnande smärtan som låg kvar försvann. Är så glad att vi har ett badkar, det har hjälpt mig många gånger.

Sen åkte Roger och hans bror iväg och körde cross medans jag fick besök av svägerskan S och barnens kusin Irma. Tänk vad de växer de små! Va roligt att träffas lite. Va väldigt länge sedan vi träffades bara vi. När grabbarna kom hem så blev det pizza för oss allihop.
Tack S för en trevlig eftermiddag!

*KRAM*


(Det åskade inte idag men mellan varven så verkligen vräkte regnet ner)

Skärpning!

Publicerad 2010-06-10 15:17:41 i Allmänt,

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera här men nu ska jag göra ett litet försök till detta. Det är lite för mycket i mitt liv just nu så jag har inte motivationen att skriva men ni få trogna läsare jag har HÅLL UT det kommer att bil bättre med tiden!

Idag har jag varit hemma hos Sara å träffat ett gäng med kompisar. Tyvärr så va Max ganska grinig så jag han inte alls med att tjata så mycket som jag ville. Men det är ändå kul att träffas så här. Nu när alla aktiveteter är slut för denna terminen så är vi ett gäng som har tagit för vana att träffas en gång i veckan. Lika roligt för oss som för barnen.
Ska försöka tvinga Annica att ha det hemma hos sig nästa vecka!

Igåår va jag inne i stan och träffade Camilla lite. Vi va på "Kaffepaus" och åt lunch tillsammans med ett par kompisar till henne. Det va jätte trevligt men känner att det skulle vara kul att göra något sånt utan barn snart. Max tycker ju inte att det är så himmla roligt längre. Det va smidigare när han va mindre. Men det va ändå trevligt att komma ut och träffa Camilla lite! Det känns att man har kännt varandra länge!

Å så till det tråkiga också. Mamma är inte alls pigg så jag försöker att komma iväg två gånger i veckan till henne nu. Hade gärna viljat komma iväg ännu oftare men det är inte lätt att fixa med barnen. Barnvakter växer ju inte på träd precis.
Men just nu så är hon i alla fall hemma. Hon får vård i hemmet nu. Vissa dagar är hon jätte dålig och andra dagar är hon lite piggare och orkar vara med lite mer. Även att hon mest är liggande. Man önskar att man kunde säga till henne att det kommer bli bra men tyvärr så går ju inte det. Kan bara krama henne och tala om hur mycket vi älskar henne.
Detta är ett helvete som vi måste ta oss igenom å som man önskar att ingen skulle behöva uppleva. Tur att man har vänner å familj omkring sig som finns där och stöttar när man behöver det. Ni är guld värda!

Ikväll ska jag ge mig själv en egen timme och åka iväg på yoga. Det ska bli skönt å är verkligen något som jag behöver just nu!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela