Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Nu är vi på g!

Publicerad 2010-10-21 08:55:04 i Allmänt,

Annica och jag har bestämt oss för att göra tomtar och bockar i granris för att sälja. Igår träffades vi och satte oss för att planera lite. Det kommer att finnas en stor och en liten bock och en stor och en liten tomte. Vi kommer också göra kransar om någon är intresserad av det! Planen är att de ska vara leveransklara till första advent. Är någon intreserad så är det bara att höra av sig! Kommer att lägga upp bilder på dom framöver. Men vet man med en gång att man vill ha en eller flera så är det bra att komma med beställning omgående ;) Vill man vera priser så är det också bara att höra av sig!
Hoppas att vi får in lite beställningar nu då!

*KRAM*

Förmycket!

Publicerad 2010-10-19 20:23:41 i Allmänt,

Ibland har man bara för mycket att hålla reda på. I min almenacka hade jag skrivet upp att Max skulle vara hos tandläkaren klockan 15,00 den 18 oktober. Roger åker tidigar från jobbet för att ta med Max dit. När han kommer dit å trycker in Max personnummer i datorn så kommer det upp ett medelande Ingen tid bokad kontakta receptionen. Där får han veta att det va dagen efter han skulle vara där :( Inte alls roligt. Men som tur va så kunde de klämma in Max ändå så vi slapp åka en gång till!


*KRAM*

Jag vet!

Publicerad 2010-10-19 20:00:58 i Allmänt,

Fy vad dålig jag har varit på att skriva! Ska försöka skärpa mig lite.

Hela förra veckan va jag hemma med en sjuk Max. Han hade över 40 i temp i tre dagar. Inte alls roligt. Vi tror att det är tänderna han blir så sjuk av den lille plutte.

I fredags så va Noa och jag på cirkus. De hade 8 stycken svarta shettisar som va så söta! Hade gärna snott med en hem! Noa tyckte det va väldigt spännande första gången på cirkus. Men han gillade inte clownen. Han kom in och tjoade å grejade sen frågade han barnen om han eller hon (cirkusdirektören) skulle gå ut. Alla barn skriker hon medans Noa mumlar "mamma jag tycker han ska gå ut!" Jag kunde inte låta bli att skratta. När det va paus så fick barnen rida men Noa talade om på en gång att rida ville han inte. När jag frågade vad han ville göra så svarade han snabbt "köpa godis" Vi hade i alla fall en trevlig kväll på cirkusen tillsammans men Annelie, Olle, Willma, Annica och Elona! Å de som jobbade på cirkusen va verkligen duktiga!

På lördagen kopplade vi dit Adde och körde mot Ingatorp. Inget mer campande i år. Men jag längtar till nästa sommar! Hoppas på semester med familjen Skog/Fridell på Sturkö! Vi hade så himmla kul där i år! Så nu är Adde parkerad i sitt garage! Blev bara en snabbvisit hos pappa eftersom han skulle iväg på eftermiddagen. När vi kom hem så fortsatte Roger att klippa våran häck vilket va väldigt behövligt. Han hade på börjat det dagen innan.

Söndagen blev en toppendag! Ida och Jens va här och hälsade på. Mycket trevligt men som vanligt gick tiden för fort! Noa hade även Elona här hela dagen. Vilket va mycker poppis å som han har tjatat om att hon ska komma å leka. De lekte jätte bra hela dagen och rök bara ihoop en gång men det gick över väldigt fort. Vi avslutade sen dagen med en liten skön promenad tillsammans hela familjen. Å på vägen lämnade vi tillbaka Elona också vilket Noa inte gillade riktigt.

*KRAM*

Vet inte....

Publicerad 2010-10-09 21:52:29 i Allmänt,

.... riktigt.
Har inte så mycket att skriva just nu. Finns massor av tankar och funderingar på massor av saker men har svårt att få över dom till ord.

Igår fick vi veta på jobbet vilka som får följa med till den nya Willy's butiken på a6 och vilka som blir kvar. Det va inga större överraskningar där. Hade väl räknat ut de flesta innan det kom ut. Men det blev en väldigt konstig känsla på jobbet efter det mötet. Går inte riktigt sätta ord på vad det va men konstigt va det.

Har fått kontakt men en gammal kompis å måste bara skriva att jag är så imponerad av vad han har lyckats med! Önskar honom verkligen all lycka!

Idag har vi varit i Ingatorp och firat min pappa och min moster som båda fyller år på tisdag. Det va mycket trevligt att träffas lite. Förra gången vi träffades allihopa va på mammas begravning så detta behödes verkligen. Att få träffas under trevligare omständigheter!

Nu är det snart dax att krypa i säng för imorgon väntar en heldag på Jobbet!

*KRAM*

Joobbigt ;(

Publicerad 2010-10-04 21:58:10 i Allmänt,

Vissa dagar är verkligen jobbigare än andra. Just nu så känner jag att jag aldrig kommer ifatt mig riktigt. Finns så himmla mycket som skulle behövas göras men tiden och orkan finns inte riktigt där. Kanske inte så konstigt med tanke på att sorgen efter att förlorat mamma fotfarande är ett öppet sår. Men jag känner ändå att det måste hända något snart annars så kommer jag inte att orka.

Idag har Max haft en väldigt jobbig dag då han har velat att jag ska bära på honom hela tiden. Så fort jag tänkt tanken att sätta mig med honom i knäet ett sätta ner honom på golvet så har han brytit ihop och skrikigt hela tiden. Inte lätt att få något gjort när det går en liten kille precis bakom och gråter hela tiden.
Hoppas på en bättre dag imorgon!

Va på öppna en sväng på förmiddagen. Va trevligt som vanligt och så fick jag träffa Annica som jag inte träffat på hur länge som helst! Nu måste hon och jag böörja planera inför julen. Ska göra granbockar, tomtar och kransar till försäljning. Så är ni intresserade så säg till!

*KRAM*

Willysfest!

Publicerad 2010-10-04 21:46:22 i Allmänt,

Klockan 17.00 i lördags stog det 19 festsugna Willy's arbetare och väntade på att en buss skulle komma. Denna buss skulle ta med oss till ett okänt mål. Redan på bussen serverades det öl och cider till alla som ville ha. Efter att åkt buss i ca 40 minuter landade vi på en gård utanför Taberg (tror det hette Sevdabo). När vi kom dit så delades vi in i tre lag. Gula, vita och svarta. Jag ingick i det gula laget. Första grenan va pulkaåkning. Pulkan hade hjul! Vi skickades ner för en brant backe en ur varje lag. När man kom ner så va det bara att hugga pulkan och sätta fart upp för backan för att överlämna den till nästa lagmedlem. Å det va en tung pulka och en väldigt brant backe så det va tungt att springa upp!
Gren nummer två va stupprännan. Vi fick fem delar av en hängränna i olika längder. Med gemensam kraft skulle vi sen rulla en boll över en hel loge och ner i en hink längst bort. Låter väldigt enkelt men va faktiskt ganska svårt. Nummer tre va vanlig hedlig pilkastning. Nummer fyra va att rulla ett bildäck slalom mellan ett gäng konor fram och tillbaka utan att köra på någon av konorna. I gren nummer fem hade vi sex drickabackar som vi skulle stå på allihopa samtidigt (vi va sju i laget) samtidigt som vi hela tiden skulle ta den sista backen och skicka den framåt för att ta oss över hela logen och tillbaka igen. Det va ganska knepigt! Vi fick även göra en sjätte gren som va simfötterna! Man skulle springa med simfötter på sig och runda en hink två var å tillbaka igen. Kan tala om att man ser ganska rolig ut när man springer med simfötter.
Tyvärr så kom mitt lag på tredje plats men kul hade vi och det bjöds på många skratt.
När vi va färdiga med det så bjöds det på god mat och våran butikschef tackade för dessa roliga år tillsammans. Han byter butik nu. Å även en del av personalen kommer att byta butik så det va verkligen sista kvällen med gänget. Men det va en mycket rolig och lyckad kväll!
Får nu önska Stefan lycka till med den nya butiken!


*KRAM*

En epok har gått i graven

Publicerad 2010-10-04 21:22:01 i Allmänt,

Den första oktober 2010 va första dagen utan 50 öringen! Nu mera har vi i sverige inget öresmynt mer. Hur ska barnen lära sig att räkna nu ;) Kommer säkert att gå jätte bra men visst är det lite konstigt att de nu är borta. Visst att de inte va mycket att ha, gick inte ens att betala parkering med men jag kommer nog ändå att sakna dom lite.



Farväl våran femtioöring!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela