Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Willysfest!

Publicerad 2010-10-04 21:46:22 i Allmänt,

Klockan 17.00 i lördags stog det 19 festsugna Willy's arbetare och väntade på att en buss skulle komma. Denna buss skulle ta med oss till ett okänt mål. Redan på bussen serverades det öl och cider till alla som ville ha. Efter att åkt buss i ca 40 minuter landade vi på en gård utanför Taberg (tror det hette Sevdabo). När vi kom dit så delades vi in i tre lag. Gula, vita och svarta. Jag ingick i det gula laget. Första grenan va pulkaåkning. Pulkan hade hjul! Vi skickades ner för en brant backe en ur varje lag. När man kom ner så va det bara att hugga pulkan och sätta fart upp för backan för att överlämna den till nästa lagmedlem. Å det va en tung pulka och en väldigt brant backe så det va tungt att springa upp!
Gren nummer två va stupprännan. Vi fick fem delar av en hängränna i olika längder. Med gemensam kraft skulle vi sen rulla en boll över en hel loge och ner i en hink längst bort. Låter väldigt enkelt men va faktiskt ganska svårt. Nummer tre va vanlig hedlig pilkastning. Nummer fyra va att rulla ett bildäck slalom mellan ett gäng konor fram och tillbaka utan att köra på någon av konorna. I gren nummer fem hade vi sex drickabackar som vi skulle stå på allihopa samtidigt (vi va sju i laget) samtidigt som vi hela tiden skulle ta den sista backen och skicka den framåt för att ta oss över hela logen och tillbaka igen. Det va ganska knepigt! Vi fick även göra en sjätte gren som va simfötterna! Man skulle springa med simfötter på sig och runda en hink två var å tillbaka igen. Kan tala om att man ser ganska rolig ut när man springer med simfötter.
Tyvärr så kom mitt lag på tredje plats men kul hade vi och det bjöds på många skratt.
När vi va färdiga med det så bjöds det på god mat och våran butikschef tackade för dessa roliga år tillsammans. Han byter butik nu. Å även en del av personalen kommer att byta butik så det va verkligen sista kvällen med gänget. Men det va en mycket rolig och lyckad kväll!
Får nu önska Stefan lycka till med den nya butiken!


*KRAM*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela