Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Funderar

Publicerad 2010-04-27 12:49:52 i Allmänt,

Inte alltid lätt att veta vad man vill och vad man ska göra!!!
Tankarna snurrar men hittar inga svar.
Får hoppas att de dyker upp rätt som det är!

*KRAM*

Lille gubben ;(

Publicerad 2010-04-22 22:15:21 i Allmänt,

Idag har vi varit i kyrkan på barnsången. Vilket va som vanligt väldigt trevligt. Även att de flästa barnen va lite extra gnälliga idag. Noa vågade sig på att ha Ludwig idag vilket är ett stort steg för honom. Ludwig är en låssas fågel som sitter på handen och som man ska gå runt med å peka på barnen medans vi sjunger allas namn. Det har han aldrig gjort innan å aldrig pratat om att han skulle vilja det. Finns kanske hopp för honom med ;)

Ikväll har Roger jobbat igen efter att ha varit hemma i tre dagar med förkylning. Så Sara och barnen har varit här en liten sväng. Max blev så glad när de kom å ville ner på golvet å fram till Melker på en gång. Så kul att se honom så å de busade verkligen en stund. Så söta våra små killar.
Sen skedde det en tråkig olycka. Noa och Clara sprang in på Noas rum och kollade inte var de hade Melker som följde efter dom.
Så de slängde igen dörren och Melkers lillfinger va ivägen. Skinnet ovanför nageln va helt borta å nagelroten helt blottad man kunde nästan se under den.
Blev ett samtal till sjukhusrådgivningen som tyckte att de skulle komma in med honom. Så de fick snällt sätta sig i bilen å åka till Eksjö. Medans Clara fick stanna här och leka med Noa under tiden.
Inte så vi hade tänkt att kvällen skulle bli men en olycka sker ju så lätt och det va ju ingen som villa att det skulle gå såhär. Hoppas att lill Melker gubben inte har för ont nu bara.
En stor bamsekram till honom!



*KRAM*

Snö :(

Publicerad 2010-04-21 21:29:36 i Allmänt,

När jag vaknade idag så va det alldeles vitt ute :( Jag vill inte se mer snö nu! Vill ha varm och skön vår nu. Tycker vi har fått våran dos av snö för denna gången.

Jag och barnen har idag varit och hälsat på min jobbarkompis Lena. Anna-Sara och Ida va också där när jag kom. Det är så kul att träffas och tjöta lite. De kunde tyvärr inte vara kvar så längen men lite han vi tjöta. Jag och barnen stannade längre. Det är så kul att träffa Lena. Vi har ju kännt varandra i ganska många år och har alltid haft väldigt lätt för att prata med varandra om precis allt!
Barnen lekte väldigt bra också. Å Noa fick prova på att spela Nintendo Wii också vilket han tyckte va väldigt roligt. Så nu vill han ha ett sånt med. Men han får allt nöja sig med en Stutsmatta just nu!

Nu snöar det för fullt igen. Hoppas att det har försvunnet tills imorgon bara. Vill inte se den!


*KRAM*

Ögonmotagningen + löpträning

Publicerad 2010-04-21 21:20:22 i Allmänt,

På morgonen så åkte Noa och jag till Eksjö för ett besök på ögonmotagningen. De misstänkte på fyra års kontrollen att Noa såg dåligt på ena ögat. Noa va så duktig å gjorde som tanten sa hela tiden. Ha fick också droppar i ögonen men sa inge då heller fast de sved. Sen va vi och fikade en stun innan vi fick komma tillbaka å Noa fick titta i "tomtekikaren". Där såg de att han hade ett litet brytningsfel men inget som han behövde glasögon för. Å såg gjorde han också. Så än så länge så behöver vi inte införskaffa glasögon till honom. Så skönt! 






Igår va det dax att tillsammans med ett litet gäng från Berga träningsstudio att ge oss ut i spåret och pröva på detta med att springa. Vi träffades vi elljusspåret i Tenhult. Jag hade med mig Max i vagnen och Anna hade med sig sin stora pojk också i vagn. Men Annica tog Max så gott som hela vägen så att jag kunde testa på att springa lite. Gick faktiskt ganska bra men jag sprang inte så mycket men träning ger färdighet! Så jag ska jobba på detta nu! Tror faktiskt att jag kan lära mig att gilla det. När vi va färdiga där så åkte vi förbi Ica och köpte grillade revben att mumsa på senare.
När vi närmade oss Forserum så kom vi på att vi skulle ta ett varv runt spåret här med så det gjorde vi! Känndes mycket bra synd bara att spåret här hemma är så dåligt. Det skulle verkligen behövas fyllas ut lite. Består mest av stenar och rötter. Får nog bli ett par vändor ner till Tenhult för att springa där.



*KRAM*

Ett makalöst bröllop!

Publicerad 2010-04-19 20:58:33 i Allmänt,

I helgen så har jag å hela min familj varit i Göteborg. Noa och Max har varit hos farmor och farfar så vi fick det väldigt lugnt och skönt. Vi kom fram till hotelet halv två men då va det bara ett rum som va färdigt så mamma och pappa fick ta det så att mamma kunde vila lite vilket hon verkligen behövde. Jag, Roger, Andreas, Anna-Karin och Tomas gick en sväng på avenyn. Solen sken från en klarblå himmel synd bara att det blåste så. På avenyn sprang jag på Barbro. Hon bor i Mariannelund så mycket lustigt att man måste åka till Göteborg för att träffas. Hon och hennes underbara familj tog sig an min gamle häst Limrik och gav honom ett värdigt slut. Vilket jag är mycket glad och tacksam för!
När vi kom tillbaka så fick även vi andra våra rum. Vi installerade oss på rumen å gjorde oss iordning lite. Sen träffades vi i Andreas och Anna-Karins rum å drack lite vin å öl och tjötade innan det va dax att gå till resturangen för att äta tvårätters. Va kanon god mat synd bara att det inte fanns något riktigt bra till mamma. Hon kan ju inte äta vad som helst längre.
När vi va färdiga där så va det dax att bege oss till Lissebergsteatern för att se "Ett makalöst bröllop" med Thomas Pettersson. Den va så himmla bra. Å vad vi skrattade.



På söndagen så va det dax för den efterlängtade frukostbuffen. Vilket inte va riktigt så fantastisk som jag hade hoppats på men mätt blev man.
När vi hade packat våra saker och chekat ut så åkte vi till Nordstan. Men mamma kände nästan med en gång att hon inte orkade gå där så hon, pappa, Tomas och Sanna åkte hemåt å vi andra stande kvar för att kika i affärer en stund. Avslutade mad att äta på Jensen bofhouse vilket va en mycket positiv upplevelse så det kommer bli besök på deras resturang i Jönköping med!
Tack min älskade familj för en mycket rolig och lyckad helg!

*KRAM* 

En gammal vän!

Publicerad 2010-04-19 10:33:04 i Allmänt,

I fredags så hade jag besök öv min klasskompis Katja! Mycket trevligt och väldigt länge sedan. Vi har knappt träffats sedan vi tog studenten men det är ju inte så länge sedan vi gjorde det bara så där mmmmm låt mig tänka 12 år sedan!!! Hjälp! Det känns verkligen inte som det är så länge sedan.

Det va i alla fall jätte kul att träffa henne. Hon är precis som jag minns henne. Glad och sprallig å lätt att prata med. Hoppas att vi kommer vara duktigare på att träffas nu. Jag vill verkligen ha henne i mitt liv. Å så ska jag ju få komma till henne och rida någon dag med!

*KRAM*

Hatar :(

Publicerad 2010-04-11 20:32:45 i Allmänt,

Jag hatar verkligen att vara förkyld. Har varit det ganska länge nu. Men har ändå varit ganska pigg men nu så har det blivet värre igen. Jag vill inte!!! Hade planerat att ge mig ut å göra ett försök att springa idag men det gick ju inte. Har säkert blivet sämre bara för att jag har planerat att börja springa. Det är ju så himla typiskt. Får kurera mig nu och hoppas på att det går över fort nu!

I går så jobbade jag och man upphör aldrig att bli förvånad över vilka idioter det finns. Va en jobbarkompis som inte såg så glad ut och när jag frågade henne hur det va så berättade hon att när hon slutade jobbet i fredags kväll å kom ut till sin bil så hade hon fått den vadaleserad.
De hade satt flera sparkar i förardörren och så hade de spottat och pissat på hela bilen.
Vilka jävla idioter!
Vi har våra starka misstankar på vilka det kan vara men den kan ju inte bevisa det. Hoppas bara att de håller sig lugna ett tag nu! Å att de råkar avslöja sig så att de kan sätta dit dom. Polisen va där och tog massa prover på bilen. Jag lider med tjejen som råkade ut för detta å hoppas att de inte ger sig på någon människa.
Annars så va det en ganska lugn dag på jobbet. Det är kul att komma dit och träffa alla härliga arbetskamrater!

Idag har mina föräldrar varit här på besök. Vilker som va mycket populärt hos Noa som älskar när de kommer hit och leker med honom. Morfar fick vara sjuk ganska mycket så att Noa kunde använda sina doktorsgrejer som han fick när han fyllde år.
Å så har Roger satt dit sommardäcken på min bil idag! Så nu är verkligen våren här!

*KRAM*

Min egen.....

Publicerad 2010-04-09 21:19:16 i Allmänt,

UTMANING!!!

Jag har planer på att ge mig ut i spåret och lära mig springa. Kanske inte en stor utmaning för de flesta men för mig är den stor! Riktigt STOR! Ska ladda som sjutton nu å verkligen göra ett försök. För mig är det en stor grej och något som jag aldrig har kunnat men skam den som ger sig!
Blir lite laddning och träning med ett gäng från berga med!
Peppning motages gärna!

*KRAM*

Laddar!

Publicerad 2010-04-08 20:22:19 i Allmänt,

Jag har nu planer på att vara med på vårruset. Eller inte bara planer. Jag ska vara med tillsammans med ett gäng från berga träningsstudio. I det gänget ingår blandannat Annica och Sandra. Det va ett bra upplägg på gemensam träning ute i spåret men tips och peppning. Ska bli väldigt spännande men är väldigt nervös för det där med löpträning i spåret. Får nog ge mig ut och träna lite innan!

Idag så har vi varit i kyrkan och fått veckans dos av andligheten. Som vanligt mycket mysigt och trevligt. Passade även på att vara med på sopplunchen efteråt. Mycket smidigt å så slipper man fundera över vad man ska hitta på när man kommer hem!

I kväll har jag varit på veckans yogalatespass. Jag älskar den träningen. Det är helt klart veckans höjdpunkt. Det är så jobbigt men ändå så lungt. Jag mår så himla bra efteråt! Detta är verkligen något som jag kommer att fortsätta med.

*KRAM*

Påsk helgen!

Publicerad 2010-04-05 16:44:30 i Allmänt,

På fredagen så hade vi det sista kalset för Noa för denna gången. Han fick massor av målargrejer av farbror Rickard och Sandra å en gittar av faster Mia med familj. Det va grejer det, han är verkligen nöjd.

Påskafton så jobbade jag he,a dagen. Kan lova att jag fick sälja mycket groggvirke och cigg. Å en och annan dosa snus till raggare som kom förbi. Det va en ganska lugn dag. Kan inte säga att vi slet ihjäl oss precis. Men 10 minuter innan vi skulle stänga så kom det som vanligt massor av folk. Men men så är det ibland. Den vanligast komentaren är ¨jag va bara tvungen att köpa detta¨folk tror nog inte att vi som jobbar i affär har något annat liv än att sitta där och serva dom!

På påskdagen så va hela familjen bjudna till Andreas och Anna-Karin på påsk lunch. Mycket trevlig och massor av god mat. Å jätte goda hemma bakade påskbakelser! Noa och Sanna fick ge sig ut med karta och leta påskägg med. Men Fenton hittade Noas innan han gjorde det. Vi fick sen med oss Sanna hem också!

Idag har vi varit inne på Elmia och kollat lite på bilar. Noa gillade de radiostyrda bilarna. Där hade han nog kunnat varit hela dagen om han hade fått det! Han tyckte att han och pappan skulle åka in dit ofta! Synd för honom  att det bara är en gång om året!
Sen avslutade vi med ett besök på Mc Donalds. Försökte få med barnen till Max istället men det gick de inte med på.
Ikväll blir det lite mys och film. Får ju passa på när Sanna är på besök!

*KRAM*

11 ÅR!!!

Publicerad 2010-04-01 15:58:16 i Allmänt,

Kan inte fatta vart åren tar vägen!
För 11 år sedan så va det också skärtorsdag den första april. Solen sken och det va upp mot 15 grader varmt ute. Jag och Camilla festade och hade det skönt ute på min balkong!
Det va tider det!
Men för att komma till saken så va det då på skärtorsdagen den första april som Roger och jag blev tillsammans. Tänk vad mycket som har hänt på sedan dess! Nu sitter vi har i våran villa med våra två underbara små killar å lever vårat liv tillsammans!
Å även om livet inte alltid är en dans på rosor och man inte alltid är överens så vill jag bara säga
ROGER JAG ÄLSKAR DIG!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela