Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

iPhone

Publicerad 2012-01-26 23:58:38 i Allmänt,

Tänkte pröva att blogga mer telefonen! På min gamla mobil funkade det inte alls men med denna verkar det gå väldigt bra! Nu dax att sova😄

Tur vänner finns!!!

Publicerad 2012-01-26 20:37:27 i Allmänt,

Jag är så glad att jag har vänner som bryr sig och som hjälper mig när jag behöver det. Som bara är ett samtal bort!
Idag fastnade Max med sin fot i vårat soffbord. Låter kanske konstigt men det är två små fyrkantiga hål vilket han valde att stoppa in sin lilla fot.


Så ser bordet ut. Hålen mellan lådan och bordbenen är inte alls så stort som det ser ut. Gissar på att han fick pressa ganska hårt med foten för att få in den där. Själv satt jag i godan ro ute i köket när han roppade att han satt fast med foten. Först så försökte jag få loss hans fot men det gick inte. Så jag ringde till Roger som jobbar för att se om han hade någon ide på hur jag skulle få loss honom. Men vad skulle han kunna göra som inte är här! Jag försökte en liten stund till men då blev han ledsen och sa att det gjorde ont.
Nästa ide va att ringa Mange och fråga om han kunde komma och hjälpa mig. Som tur va så va han hemma hos sin svärmor så han kunde lämna tjejerna där och komma å hjälpa mig.
Det slutade med att vi fick lossa benet på bordet för att kunna få loss lille Max fot.
Tror att Max va lugnare än vad han mamma va :) Kände ett viss mått av PANIK!
Så jag är väldigt glad att jag har vänner som ställer upp när man behöver dom!
Tack för att ni finns!

*KRAM*

Motivation....

Publicerad 2012-01-24 19:41:18 i Allmänt,

Den där motivationen kommer ganska ofta men har en väldig förmåga att gömma sig väldigt fort igen. Måste verkligen hitta ett sätt att få den stanna kvar. Så att jag kan lyckas med det jag drömmer om. Vet inte om jag kommer bli lyckligare men jag tror att jag kommer tycka bättre om mig själv. Man ska aldrig ge upp en dröm.
Jag tror att jag har hittat en väldigt bra belöning när jag väl är i mål. Nu gäller det bara att ta sig till målet också. Att hitta verktygen till att ta mig hela vägen å inte ge upp.
Motivation är vad som gäller nu. Målbilden!
Bara jag själv kan ta mig dit så det är verkligen bara mig det beror på om jag inte lyckas.
Så nu kör vi! Fokus på målet!



*KRAM*

Måndag igen!

Publicerad 2012-01-23 21:58:54 i Allmänt,

Helgen är över och vintern har äntligen hittat hit!
Igår va vi ute och åkte snowracer. Max va eld och lågor å bara älskade att åka fort ner för backen. Det leendet när han kom farande ner för backen är obetalbart! Från öra till öra!
När vi hade åkt en bra stund så tyckte jag att det va dax att gå hem och laga lite mat men Max höll verkligen inte med om det. Utan bröt ihop och skrek "Jag har inte åkt färdigt än" han tyckte verkligen att det va jättekul.
Noa va jätteduktig och drog sin snowracer upp för backen själv hela tiden. Han tyckte att det häftigaste va att köra övet hoppet. Man ska ju flyga med ju!
Så nu tjatar båda två att de vill gå till backen å åka!

Lördagen tillbringade vi tillsammans med storbror Tomas och Sanna.
Det blev en vända till a6 och Ikea. Sen blev det lite mat och tjöt i soffan innan de åkte hem.
Va verkligen roligt att umgås med dom lite. Blir ju tyvärr inte så ofta.

Avsluta med en viktig tanke!


SÅ VA RÄDD OM DINA VÄNNER!

*KRAM*

På gång!

Publicerad 2012-01-20 10:23:15 i Allmänt,

Nu tror jag att magsjukan är över för denna gången! Jag och Roger har klarat oss som tur är! I går va jag tillbaka på jobbet och barnen på dagis! Kändes väldigt bra att komma igång igen och att komma ut å träffa lite folk. Gillar ju mitt jobb och är tycker det är trevligare att vara där än att vara hemma med magsjuka barn!

Idag ska jag försöka få en klipptid till Max och mig. Vi behöver verkligen klippa oss både han och jag!

*KRAM*

Städat!

Publicerad 2012-01-18 16:32:03 i Allmänt,

Nu har jag städat och städat i flera timmar! Hoppas nu att jag har städat bort all magsjuka också för nu har jag verkligen fått nog av den!
Nu är det dax att bära upp alla julsaker på vinden så att Max rum blir tomt igen! Vill ju komma igång med renoveringen igen!

*KRAM*

En stor dag!!!

Publicerad 2012-01-18 10:12:47 i Allmänt,

Idag har det hänt något nytt och stort i våran familj!
Noa har tappat sin första tand! Det är stort kan jag lova. Ikväll ska han få lägga den i ett glas så får vi se om tandfén hälsar på oss inatt.
Tror ni hon hittar till Forserum? Det hoppas jag verkligen att hon gör, Noa skulle nog bli väldigt besviken annars. Han vill ju ha en guldpeng för sin tand så klart!

Annars så har det varit ganska lungt här nu. Jag tror och börjar nästan våga hoppas på att det är sant. Magsjukan är över. Det har snart gått 24 timmar sedan Max kräktes sista gången. Jag hoppas att mina vitpepparkorn funkar och att vi andra slipper magsjuka.

Idag när alla verkar piggare så ska jag ängna mig åt att städa lite så att vi kan fortsätta renoveringen av Max rum. Satt å kollade på tapeter till Max rum på nätet igår å har fastnat för en!



Tror att den kommer bli jättesnygg inne på hans rum! Ser verkligen fram mot att få hans rum klart nu. Letar hela tiden efter ideér och praktiska lösningar. Hans rum är ganska lite så praktiska lösningar är lite a och o där inne.
Tapeten finns även i mörkblå, grå, rosa och lila. Fastnade sen för den gröna. Tycker den är väldigt fin.
Nä nu är det bäst att sätta lite fart här!

*KRAM*

Magsjuka :(

Publicerad 2012-01-17 16:02:08 i Allmänt,

Väckarklockan ringde vid 05,00 idag å jag skulle bara snoosa i 5 minuter innan jag lämnade den sköna sängvärmen. Hann tyvärr inte snoosa mina 5 minuter innan Max började kräkas. Så det va bara att slänga in den första omgången tvätt och torka kräks från golvet. Lyckades i alla fall rädda sängarna! Skönt det! Laddade sen med badlakan i soffan så att vi kunde sitta där.
Känns lite så där att börja ringa runt och väcka jobbarkompisarna klockan 6 på morgonen men vad gör man? Någon va ju tvungen att öppna.

Tycker att denna magsjuka är lite konstig. Max kräktes klockan 5 och halv 7, sen va det lungt fram till halv 2. Sju timmar och frukost. Konstigt tycker jag.
Håller tummarna för att det är över nu i alla fall!


Undra om ja kommer klara mig från detta!

*KRAM*

Bio!

Publicerad 2012-01-15 10:33:15 i Allmänt,

Igår va jag och Noa tillsammans med Mia och Love-Li på Lejonkungen i 3D. Älskar den filmen!!! Den har verkligen allt. Humor, kärlek,skratt och gråt. Tror att jag och Mia uppskattade filmen mer än vad barnen gjorde ;) Noa tycker att den är lite läskig plus att han tyckte det va ganska så jobbigt med 3D glasögonen. Vilket jag kan hålla med honom om att det blir när man har vanliga glasögon också.



Annars så va det en ganska så lugn lördag här. På kvällen kollade vi på en film som hette "Tidresenärens hustru". Roger tyckte att den va tråkig men jag gillade den å så fick jag lipa en skvätt också!



* KRAM *


Dagis!

Publicerad 2012-01-11 19:53:53 i Allmänt,

Tycker det är lite löjligt att jag ska behöva ha chefens påskrif om att jag behöver lämna barnen klockan 6 på morgonen. Antingen så öppnar dagis klockan sex eller så gör det inte det! Men men är bara att be chfen om en kråka så är det löst!
Fast löjligt är det. Väcker ju inte barnen så tidigt och släpar iväg dom till dagis för att jag tycker det är roligt! Vill bara hinna till jobbet i tid!

*KRAM*

Trötta!

Publicerad 2012-01-11 19:49:02 i Allmänt,

Jag älskar verkligen mina barn över allt annat men just idag bara väntade jag på att klockan skulle närma sig läggdax för dom.
De va på dagis redan klockan 06,15 idag och jag hämtade dom klockan 16. Alltså en väldigt lång dag för grabbarna på dagis. Å så hade de sovit dåligt med. Så från det att jag hämtade dom på dagis tills jag bäddade ner de söta små liven i deras sängar så har de mest bråkat eller gråtit. Allt har verkligen varit fel. En sån dag när man tittar på dom och ser hur trötta dom är.
Nu sussar de sött i sina sängar å när jag tittar på dom så värker det i hjärtat.
Jag måste vara världens mest lyckligt lottade mamma som har fått två så söta och underbara pojka!



*en mors kärlek till sina barn kan inte jämföras med något annat*

Annars så rullar det på som vanligt i ett högt tempo! Fast det är väl så det ska vara. Ser fram mot en ledig helg nu. Då är planen att det ska bli bio för mig och Noa tillsammans med svägerskan och hennes stora dotter. Planen är också att vi ska hinna träffa den andra svägerskan med familj också. Å så tror jag att morfarn är sugen på att komma och träffa barnbarnen lite också.
Så det blir nog en fullspäckad helg att se fram mot!

*KRAM*

Trött!

Publicerad 2012-01-09 10:54:18 i Allmänt,

Är idag ledig! Vilket är väldigt behövligt efter att ha jobbat 28 timmar på två dagar men måste säga att det faktiskt går väldigt bra att jobba så. Man är så inställd på att man ska jobba så länge så tiden bara rullar på.
Å på lördagen så hade jag besök av familjen som va och fikade lite med mig. På söndagen så kom underbara Ida med lunch till mig och Johanna!
Det är tur att man har så många bra arbetskamrater som gör jobbet väldigt roligt. Även de flästa kunder är väldigt roliga och trevliga. Självklart finns det undantag där också. Men alla har väl kommit i kontakt med sånna där sura och tråkiga människor ibland.
De finns ju tyvärr lite var stanns :(

Idag så känner man av att det va en lång helg så jag är lite trött idag. Just nu är det bara jag och Max hemma. Noa är på dagis å träffa talpedagogen. Så Max leker med bilar och jag passar på att sitta framför datorn en stund. (har självklart pockat diskmaskinen och lagt i en maskin tvätt innan jag satte mig här.) Sen blir det till att hämta Noa på dagis, fixa lite lunch för att sen åka till Nässjö och ett besök hos logopeden.
Ledig dag = fullt upp!

*KRAM*

Vad va 2011 för mig?

Publicerad 2012-01-09 10:39:57 i Allmänt,

Vad hände igentligen i mitt liv under året 2011.

* det va en väldigt stor ombyggnad på jobbet under halva 2011 som påverkade alla oss som jobbar där väldigt mycket.

* min älskade moster Sollan somnade in.

* Noa firade sin femte födelsedag.

* Vi firade mammas födelsedag utan henne för första gången. Va en ganska tung dag för mig.

* Max firade sin andra födelsedag.

* Sturkö!!!

* Mia och Olas bröllop.

* fick lära mig en hel del nya saker på jobbet som är väldigt roligt.

* fick vara med på Annica och Magnus bröllop.

* pappa fyllde 60 år

* jag fyllde 25 för 8:de gången :)

* vi firade julen hemma hos oss för första gången

Ja det hände säkert en hel massa fler saker men nu ser jag fram mot ett ljust 2012!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela