Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Saknar

Publicerad 2011-05-16 20:31:38 i Allmänt,

Tänk vad man kan sakna vissa människor. Har flera vänner som jag saknar jätte mycket å som jag vet finns där för mig när jag behöver dom. Men nu skulle jag verkligen vilja ha massor av tid att träffa mina vänner på. Att få sitta å tjata hen hel dag, dricka kaffe å bara umgås. Helt själva så där som vuxna gör. Utan att någon sliter å drar i en eller någon som ropar mamma hela tiden. Jag älskar mina barn över allt annat men att bara få vara är ibland helt underbart! Å även att jag vet att mina vänner finns där ute så ska man aldrig ta någon för givet. Även vänskap behöver sin omvårdnad. Den behöver sin näring för att hålla i sig eller växa sig starkare. Jag hoppas att ni mina underbara vänner finns kvar där ute även om det går lång tid utan att vi talar med varandra.
Det har varit ett tungt år för mig å är fotfarnade även om det kanske inte märks så väl utåt. Som en vän sa "Vi är bra skådespelare"

Jag vill ge alla mina underbara vänner en stor KRAM ni betyder så otroligt mycket för mig!



*KRAM*

Jag vet!

Publicerad 2011-05-14 07:33:40 i Allmänt,

Varför är jag så dålig på att uppdatera?
Just nu är det så mycket här att det kan gå en hel vecka utan att jag öppnar datorn.

Nu börjar sommaren i alla fall närma sig! Förra helgen va jag å barnen i Ingatorp och hämtade hem "Lill Adde"
(husvagnen). Det är pappas husvagn som vi får låna. Han är snäll min lille pappa! Så nu står den här ute och väntar på att bli städad. Är det någon som är sugen på att komma hit å grilla lite, dricka lite vin å umgås så finns det nu övernattningsmöjligheter :)
Längtar tills det är dax att hänga Adde efter bilen å ge oss iväg för lite campingliv! Noa tjatar nästan varje dag om när vi kan åka iväg med Adde en sväng. Tror att han också längtar.
Max säger istället "åka offas husbil" det tycker han är spännande!



Imorgon blir det lite kalas för Max här! Han fyller 2 år den 17 maj!
Tyvärr så va det några som hade annat inbokat så det blir ett väldigt litet kalas men jag tror att min lille älskling blir nöjd ändå!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela