Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Dag 3 del 2

Publicerad 2012-10-31 14:17:24 i

Hela fm har jag målat, målat och åter målat. Att få det bruna vitt är ett ganska så slitigt jobb men fint blir det.
Just nu har jag lite rast med en kopp kaffe och fyra helt underbara chokladpraliner.
Ska strax sätta igång och måla igen. Har grundat allt tre gånger så nu är det dax för att få dit första lagret färg.
Tur jag har bestämt mig för att köpa färdigmålade lister istället för att måla de gamla. Räcker med att måla ett fönster och en altandörr.
Väntar på att Annica och tjejerna ska dyka upp snart. Så får vi se om vi hinner börja få upp tapet också idag!!!

Bäst att återgå till arbetet :)

KRAM

Dag 3

Publicerad 2012-10-31 08:41:14 i

Natten har nu tillbringats i soffan. Lite öm i kroppen men det ska nog gå bra. Hoppas på att komma ganska långt med sovrummet idag.

Innan vi ställde om klockan så vaknade mina barn tidigt å nu vaknar de ännu tidigare *suck* å mamman är så trött. Detta med sommar och vintertid är verkligen ett konstigt påhitt!!!

Nä bäst att börja göra lite nytta igen då. Uppdateringen av dagen kommer ikväll!

KRAM

Projekt sovrumsrenovering dag 1

Publicerad 2012-10-29 22:01:44 i

Idag har jag påbörjat renoveringen av vårt sovrum. Dagen började med ett besök i Nässjö för att beställa de nya tapeterna. När vi kom hem så blev det lite lunch innan R åkte till jobbet och jag satte igång med att röja ur sovrummet. Alla ni som har varit här vet att vi hade väldigt mycket saker i sovrummet. Så det va ett hårt jobb men gick väldigt bra. När jag va så klar som jag skulle bli idag så kom Annica och tjejerna hit på besök. Hon skulle kolla så att jag skötte mig ;) är ju hon som ska hjälpa mig att tapetsera. Efter en liten stund kom Mia också på besök. Hon hade med sig fika och rosor till mig ❤. Hon skulle göra sin posten utbildning och behövde låna datorn. Vilken hon nu är färdig med :)
Efter en stund till så ringde Anna-Karin och sa att jag skulle sätta på två koppar kaffe. Så det gjorde jag och väntade mig att hon och storebror skulle komma på besök. Snacka om min förvåning när min kusin Anki ❤ va med istället för brorsan!! Så kul att träffa henne.
Så idag har det varit full rulle hela dagen. Nu sover barnen i sina sängar och jag har krupit upp i soffa och väntar på att mannen ❤ ska komma hem.

Kram

Så här långt kom jag dag 1 :)

Ligger kvar!

Publicerad 2012-10-17 06:48:49 i

Roger har kört barnen till skola och dagis. Själv ligger jag kvar i sängen och njuter av lugnet å lyssnar på regnet. Är faktiskt ganska mysigt när man ligger kvar under det varma täcker.
Nu håller jag tummarna för att min hatade hosta ska ge med sig så pass att jag kan jobba imorgon!!!

KRAM

Vila

Publicerad 2012-10-16 21:21:42 i

Hostan håller i sig :( inte så att jag är jättedålig men får ihållande hostattakerna mellan varven så därför bestämde jag mig för att vara hemma från jobbet några dagar. Tycker själv inte att det är trevligt att handla av någon som hostar hela tiden. Hoppas på att jag ska kunna jobba på torsdag. Vilket jag tror kommer gå.
Imorgon har jag tänkt plocka lite inför loppisen på lördag. Måste ju ha något att sälja ju :) Sen är jag ledig på fredag så då får det bli sista rycket inför loppisen :)
Ska hinna med att träffa Annica en sväng med är flera dagar sen nu ju!!!

KRAM

Ridning

Publicerad 2012-10-14 21:07:42 i

Idag har jag ridit min första ridlektion på säkert 10 år! Det va roligt, jobbigt och väldigt givande. Fick lite tips på vad jag ska jobba med. Känns bra att få lite mål. Tror nog jag ska fixa det :)
Är verkligen roligt att ha kommit igång med ridningen igen. Det är ju detta jag ska pyssla med. Det jag tycker är roligt och givande. Både träning för kroppen och balsam för själen på en och samma gång. Är ju ett stort plus att det är bra och roligt folk i stallet också. Brukar bli många skratt där :)
Idag va det även dax att avmaska hästarna. Kanske inte det roligaste dom vet men Becca och jag hjälptes åt och vips så va fyra hästar avmaskade. Gick väldigt lätt och smidigt.
Nu ska jag tvätta av mig stalldoften och inta soffan en stund innan det är dax för sängen!
Sov gott!!!

KRAM

Host host host

Publicerad 2012-10-14 10:11:36 i

Har hostat mer eller mindre hela natten. Inte alls roligt. Sömnen får sig en törn av denna hosta.
Idag ska jag rida lektion för Eva. Ska bli spännande och kul. Har ju en kanonhäst att rida på som tur är. Fast en aning nervös är jag helt klart. Har inte ridit lektion på en massa år. Tror jag kommer känna mig rätt sleten efteråt. Men bättre och roligare träning finns ju inte. Att sitta på hästryggen är verkligen som att komma hem :) Å med tanke på allt arbete man gör i stallet så är det som ett pass på gymet :) fast mycket roligare!

KRAM

Vintervila!!!

Publicerad 2012-10-13 22:08:41 i

Idag har husvagnen fått åka på vintervila. Har även passat på att hälsa på faren. Han ställde in husbilen också idag. Eftersom han fyllde år igår så passade vi på att gratulera honom.

Från hans tillfälliga köksfönster ser man Ingatorpsjön. Vilket Max fick syn på så det va ett himla tjat om att vi skulle gå och titta på havet :) Så det fick bli en promenad runt "havet". Mysigt att gå runt där.

Nu ska jag inta sängen så att jag orkar med min ridlektion imorgon och håller tummarna för att hostan jag fått inte blir värre iallafall!

KRAM

Fredag :)

Publicerad 2012-10-12 18:57:13 i

Nu är helgen äntligen här 😃. Något som jag verkligen har sett fram mot. Hoppas nu bara att helgen bjuder på lite fint väder också.
Imorgon är det dax för husvagnen att gå i vintervila. Jag har förberett den och plockat ur den så nu är det bara att rulla iväg med den till idet 😉
Ska passa på att fira pappa lite imorgon också då han fyller år idag.
Hoppas ni alla får en trevlig helg!!!

KRAM

Nervös!

Publicerad 2012-10-12 05:44:55 i

På söndag är det dax för mig att rida min första lektion på ca 8 år! Kommer nog att vara väldigt slut efter den :)

Kram

Läskigt :(

Publicerad 2012-10-11 19:01:02 i

Igår på jobbet så stod jag och höll på att fylla på växel i en kassa när jag kände att det började som en vag smärta jämte skulderbladet på höger sida. Som sen stegade kraftigt. Tog mig in på kontoret och satte mig där. Blev ganska så rädd, ringde min kollega G som kom in till mig. Smärtan strålade sen lite fram mot bröstet och och ut i högerarmen. Kontaktade min vårdcentral och där trodde han att det va en nerv som kommit ikläm. Smärtan avtog men började då domna bort lite i handen. Den blev gråblå i färgen och helt kall. Hade då fått sällskap av J som ringde E. E kom och masserade på mig och efter en stund började det sticka i handen istället. Även E trodde att det va en nerv som spökade. Fast läskigt va det :(
Va sen väldigt trött och hängig hela kvällen. Som tur är så mår jag mycket bättre idag.
Skulle varit i stallet också igår men snälla Hanna tog LP åt mig. Hade nog inte klarat att rida igår.

Idag har jag jobbat och när jag kom hem så plockade jag ur husvagnen. Så nu är den redo för sin vintervila. Nu är det kvällsmys med mina ❤ innan det är dax att få dom isäng!

KRAM

Ledig!

Publicerad 2012-10-03 19:53:59 i

Tankarna går även idag till er ❤. Även till en annan vän som har det tufft just nu. Jag finns här för er!

Började denna dag med att åka till Sussie och fixa naglarna. Så nu är de fina igen :) Köpte sen med varsin sallad till mig och Roger till lunch.
När jag hämtade Noa i skolan så ville han leka med Anton idag. Så när Antons mamma ringde och sa att det gick bra så körde jag ner Noa till Anton. Max och jag åkte hem och myste lite. Vi plockade även igenom lite kläder och packade ner dom i Ikea påsar. Ska stå på loppis den 20:de så det finns en del att plocka med. Hoppas bara att vi säljer bra :)

Efter det va det dax att åka till stallet en sväng. Hade ju min hjälp reda Max med mig så det gick jättebra. Levi fick mockat, mat och vatten.
Lille Martini va inte pigg idag. Veterinären hade varit där och tagit prover på honom. Hoppas att han piggar på sig fort. Marianne och jag släppte ut honom och Singo en liten stund i hagen och han va sig inte alls lik.

När vi va klara i stallet åkte vi och hämtade Noa. För att åka hem, äta lite kvällsmat och kvällsmysa lite i soffan innan det va dax för grabbarna att sova. Nu ligger de i sina sängar och jag väntar på att bästa serien ska ha säsongs premiär!!!

KRAM

Orättvist

Publicerad 2012-10-02 15:49:00 i

Idag går alla mina tankar till två underbara människor som betyder så mycket för mig.
De är i mina tankar hela tiden. Å jag vet att de vet att jag finns här för dom hela tiden.
Livet är verkligen orättvist ibland.

Älskar er ❤❤❤

KRAM

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela