Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Julafton

Publicerad 2012-12-26 23:04:55 i

Visst vill vi ha snö på julafton men vem beställde 30 cm blötsnö? Det va väl onödigt!!!

Vi startade dagen med att bege oss till Ingatorp för att fira jul med min sida av familjen. Detta året hade vi bestämt oss för att inte ha ett stort julbord utan vi satsade på tomtegröt och skinkmacka istället. Självklart så ploppade det upp lite köttbullar, prinskorvar och annat gott också men inte så mycket som det brukar vara.
Alla åt och va nöjda.
Efter att vi hade ätit så blev det julklappsutdelning. Tomten han tyvärr inte fram i tid men Noa och Max skötte det alldeles utmärkt ändå.
De va väldigt nöjda över sina presenter. Efter Kalle och lite fika så packade vi in oss i bilen igen. Max passade på att sova lite men Noa va lite för uppspelt för att kunna slappna av.
Gjorde ett stopp hemma och packade om bilen för att sedan styra kosan mot Tenhult. Där väntade det mer paket till barnens stora glädje. Sen blev det tomtegröt även här.
Innan vi åkte hem och fick grabbarna i säng!

Juldagen = jobbardag
Så det hände inte mycket där inte.

Annandagen har också varit lugn. Pappa kom på besök och lekte med grabbarna lite.
Jag gjorde ett besök i stallet.
Red LP i ridhuset idag. Han gick så bra. Förutom att det rasade ner snö från taket å det va väldigt läskigt. Som tur va så hade vi musik på så det märktes inte så väl när det föll!

KRAM

Då va den slut...

Publicerad 2012-12-26 22:48:49 i

Jaha det va den julen det. Den sprang förbi i ett rasande tempo. Jag som såg fram mot 4 långa dagar med ledighet. Fredagen tillbringade jag och Roger på A6.
Lördagen började med ett besök i stallet och en härlig ridtur i en väldigt snöig skog. Sen va det hem, hämta Noa som skulle på kalas hos en klasskompis. Hem, laga lunch till oss andra tre innan det va dax att hämta hem Noa igen.
Sen va det lite slappnande innan det va dax att göra oss färdiga för att traska fyra hus bort och umgänge med goa grannar. En mycket lyckad kväll med nöjda barn som lekte jättebra tillsammans.

Söndagen startade med julfrukost hos familjen Skog. Där vi även hade lite julklapps utdelning till barnen. Noa och Max fick Bayblades så dom var väldigt nöjda!
Tjejerna verkade också nöjda å så även Annica! Så nu väntar vi på att bli bjudna på cup caks!
Efter det fick vi besök av svärföräldrarna en liten stund. Innan vi åkte till Nässjö en sväng. Blev fårskinsfällar att ha vid sängen. Supermysigt när man ska kliva upp på morgonen!
På kvällen blev det Bingolotto men tyvärr ingen vinst :(

KRAM

Då va det klart!

Publicerad 2012-12-21 19:54:32 i

Idag har min pappa varit här och tagit hand om grabbarna så att jag och Roger kunde åk till Jönköping och inhandla de sista julklapparna. Så skönt att vara färdig med dom.
Sen va vi även på Willys och inhandlade lite julmat.
Nu är det bara granen som saknas.... Undra när jag ska hinna fixa den?
Nu ska jag ta ett glas vitt och krypa upp i soffan :)

KRAM

julen är här....

Publicerad 2012-12-20 09:29:28 i Allmänt,

Och med den kommer också massor av saknad. Saknaden efter min underbara mamma. Saknar henne varje dag men så här när julen gör sitt intågande känns det andå mera att hon inte är hos oss längre. Allt va så självklart när hon va här.
Nu är hon våran ängel som vakar över oss.
 
Idag är sista dagen som jag jobbar innan jul. Senväntar fyra härliga lediga dagar som ska tillbringas tillsammans med underbara vänner och älskad familj.
Nu är det upp till mig att ge mina barn en jul att minnas och tänka tillbaka på.
Imorgon ska jag och Roger få barnvakt. Då ska vi passa på med den sista julhandlen utan stress. Bara han och jag :)
Är verkligen inte ofta som vi får göra det på tu man hand. Ska bli så skönt. De sista julklapparna ska inhandlas. Lite nya kläder ska inhandlas och så får vi nog passa på att fylla på kylskåpet lite också.
 
 
KRAM

Tacksam

Publicerad 2012-12-18 21:13:36 i

Är så glad att jag fått möjligheten att rida denna underbara häst. Han är verkligen en dröm att rida och jag hade aldrig utvecklats så mycket på så kort tid om jag inte fått denna chans.
Idag gick han helt kanon. Mjuk och fin. Det som jag lärde mig av Eva sist jag red för henne bara föll på plats 😃
Längtar till på lördag när det är dax att rida igen!

KRAM

Smärtsamt!

Publicerad 2012-12-05 09:14:20 i

Det bara fortsätter detta beroende. Jag kan verkligen inte få nog! Hoppas verkligen att bok nummer 2 dyker upp i postlådan idag! Vill ha mer av Mr Grey.

KRAM

Fast.....

Publicerad 2012-12-04 09:00:57 i Allmänt,

Hjälp jag är beroende.Jag kan inte sluta, kan inte tänka på något annat. Drömmer till och med om det. Så fort jag försöker göra något annat så skriker mitt inre. Jag måste fortsätta, kan inte sluta. Skräcken river i mig. Vad ska jag göra när det är slut. Finns inget om, jag vet att det kommer ta slut. Vad ska jag gör då?
Kommer jag att klara av att återgå till vardagen,kommer jag klara mig utan.
Vad kommer detta ifrån? Hur kunde jag trilla dit så?
Kan inte tänka klart vet bara att än kan jag inte sluta, har inte fått min dos färdigt än.
Måste försöka ta mig upp till ytan igen.
Men just nu ska jag sjunka ner i mitt beroende. Bara njuta och inte tänka.
Just nu är jag hans....
Mr Christan Gray.
 
KRAM
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela