Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Julafton

Publicerad 2012-12-26 23:04:55 i

Visst vill vi ha snö på julafton men vem beställde 30 cm blötsnö? Det va väl onödigt!!!

Vi startade dagen med att bege oss till Ingatorp för att fira jul med min sida av familjen. Detta året hade vi bestämt oss för att inte ha ett stort julbord utan vi satsade på tomtegröt och skinkmacka istället. Självklart så ploppade det upp lite köttbullar, prinskorvar och annat gott också men inte så mycket som det brukar vara.
Alla åt och va nöjda.
Efter att vi hade ätit så blev det julklappsutdelning. Tomten han tyvärr inte fram i tid men Noa och Max skötte det alldeles utmärkt ändå.
De va väldigt nöjda över sina presenter. Efter Kalle och lite fika så packade vi in oss i bilen igen. Max passade på att sova lite men Noa va lite för uppspelt för att kunna slappna av.
Gjorde ett stopp hemma och packade om bilen för att sedan styra kosan mot Tenhult. Där väntade det mer paket till barnens stora glädje. Sen blev det tomtegröt även här.
Innan vi åkte hem och fick grabbarna i säng!

Juldagen = jobbardag
Så det hände inte mycket där inte.

Annandagen har också varit lugn. Pappa kom på besök och lekte med grabbarna lite.
Jag gjorde ett besök i stallet.
Red LP i ridhuset idag. Han gick så bra. Förutom att det rasade ner snö från taket å det va väldigt läskigt. Som tur va så hade vi musik på så det märktes inte så väl när det föll!

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela