Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Underbara!

Publicerad 2012-07-19 00:10:48 i

Detta med husvagns liv är SÅ mysigt och att vi har våra bästa vänner med oss gör ju inte saken sämre! Resan började i måndags då vi åkte till Sörsjöns camping strax utanför Norrköping. Detta är första gången som vi är ute med våran nya vagn. Mysigt med en egen vagn! Älskar verkligen detta med att bo i husvagn ❤ Tisdagen bestod av ett väldigt trevligt besök på Kolmården. Delfinariet och safarin va verkligen en riktig höjdare. Efter en heldag med massor av fina djur så va alla väldigt trötta när vi kom tillbaka till campingen igen. Onsdagen startade med sovmorgon innan vi styrde kosan mot nya äventyr i...... Gränna! Blir en övernattning här sedan åker vi hemåt igen :) Sen bär det snart av på nya äventyr igen! KRAM

Host host :(

Publicerad 2012-07-12 20:48:44 i

Är så trött på denna hosta nu! Har haft den i snart 3 veckor. Ingen feber eller dålig utan bara massor av hosta och kill i halsen. Försökte skänka bort den på FB men ingen ville ha den ;) Imorgon jobbar jag min sista dag sen väntar 3 härliga veckors semester! Ser fram mot att prova den nya husvagnen och semestra med underbara vänner. Kram

Bild

Publicerad 2012-07-07 22:45:30 i

Max dinotårta som bästa Annica gjorde :)

Äntligen!!!

Publicerad 2012-07-07 22:42:51 i

Nu funkar Appen igen! Så nu kan jag försöka vara duktig och blogga lite mer igen :)

Ledig!

Publicerad 2012-07-06 10:23:14 i Allmänt,

Idag har jag en ledig dag så skönt! Va verkligen något som jag behövde för min hosta har blivet värre igen och halsen å huvudet vill inte heller vara med. Noa har också varit väldigt förkyld denna vecka. Som tur är så hade morfar semester denna veckan så han har tagit hand om Noa så att vi hat kunnat jobba istället.
Idag ska vi åka till Ingatorp och hämta hem honom igen :) saknar min stora kille <3
 
Att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden beror på att jag inte kan blogga via appen på telefonen. Väldigt surt. Är så mycket smidigare när det funkar!
 
Annars så har det varit ganska så lungt här. I lördags så hade vi kalas för Max. Va verkligen på tiden med tanke på att det va över en månad sen han fyllde! Men vad gör man när vi har varit sjuka hela tiden. Ingen som har velat komma hit då. Max va väldigt nöjd med att få paket och tårta. Han fick en jordgubbstårta och en dino tårta som bästa Annica hade bakat åt honom! Vad skulle jag göra utan min Annica! Där har jag verkligen en vän som alltid ställer upp och som alltid finns där för mig!
Morfar hade husbilen hit så han stannade kvar tills på måndagen. Noa fick sova i husbilen med honom så han va väldigt nöjd med det!
 
På tisdagen fick jag ta VAB för att Noa inte va helt pigg. Sen när Roger kom hem från jobbet så åkte jag in till Sussi och fixade mina naglar. Blev väldigt nöjd med dom ska bli roligt att se hur länge de håller :) är ganska säker på att jag kommer att fortsätta göra dom sen. Man känner sig verkligen mycket finare nät man har fixat till dom! När jag kom hem så hade pappa kommmit hit igen. Skönt att han hade semester så att han kunde vara med Noa och vi kunde jobba.
 
På onsdagskvällen åkte morfar och Noa till Ingatorp i stället. Själv så avslutade jag dagen med en härlig ridtur ute i skogen på en väldigt pigg Liverpol. Även torsdagen avslutades uppe i stallet. Är verkligen roligt att vara där. Alla är så trevliga och snälla. Är så glad att Hanna tog med mig dit. Just det! Hanna har inte längre kvar Walle utan har köpt mysiga Levi istället. En väldigt trevlig och sympatisk herre på 2 år. Tror att han kommer bli en kanon häst. Så ett stort Grattis till Hanna!
 
Nä nu är det dax att trotsa den onda halsen och det värkande huvudet och göra lite nytta här!
 
KRAM
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela