Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Tisdagen

Publicerad 2009-09-30 16:18:11 i Allmänt,

Bar 0,6 + grader idag. I med fällen i Max vagn. Har bestämt med Annica att vi ska gå ner till dagis med barnen så bäst att komma iväg. Vad det är härligt med dessa soliga kalla höstdagar. När vi hade lämnat de stora på dagis så bestämde vi oss för att ta en längre runda hem. Måste ju försöka gå bort lite (läs mycket) överflödiga kilon. Sen va det hem och fixa lite innan man skulle vara på dagis igen.

När Roger kom hem från jobbet så tog jag med mig Max och åkte å hälsade på Sandra. Vi passade på att gå på en lång härlig promenad på hela två timmar så att vi han tjöta riktigt mycket.
Det va nog vad vi båda behövde!




En bra dag!

Publicerad 2009-09-28 22:18:49 i Allmänt,

Detta har varit en ganska lugn och skön dag! Noa har varit på dagis och Max har sovit jätte bra. Har varit på föräldraträff också. Det va jätte trevligt men tyvärr inte så många där. Men vi som va där hade ett par trevliga timmar tillsammans.
När jag och barnae kom hem så va Roger i full gång med att laga middag. Efter middagen tog jag Max i vagnen och Noa å Roger tog cyklarna. Det blev ett varv runt Tryggarp.

Jag har skaffat mig en stegräknare och målet är att gå minst 10 000 steg om dagen. Idag kom jag tyvärr inte upp på det utan det slutade på 7860 steg.
Ska försöka redovisa varje dag hur det går.

Nu är det dax att krypa i säng!

Tack för gröten!

Publicerad 2009-09-28 12:02:07 i Allmänt,

VILKEN TUR ATT DET FINNS GRÖT!

Max har under en tid ökat dåligt i vikt men eftersom han nu är över 4 månader så kunde vi börja ge honom gröt. Han vägrar nämligen att ta flaskan. Han spyr ganska mycket också så gröten är lättare för honom att behålla. Denna veckan hade han ökat hela 320g, innan har han legat på ca 50 g/vecka. Det känns så skönt nu att slippa gå till bvc varje vecka för att väga honom.
I helgen provade jag att ge honom mango pure och det va nog det vidrigaste han någonsin smakat på (har inte smakat på så mycket än) han slängde huvudet bakåt och gjorde värsta minerna :) han såg jätte rolig ut!

I går va mina föräldrar här på besök. Roger har fyllt år så de passade på att fira honom. Men i detta huset hinner de inte mer än komma in genom dörren innan Noa lägger beslag på dom. In på hans rum och stänger dörren sen ska det köras bilar för fullt. Som tur är så gör ju mormor och morfar vad som hälst för sina barnbarn så de sitter gärna där på golvet och kör bilar i flera timmar. Min snälla mamma hade även med sig ny kokta kräftor till oss som Roger och jag smaskade i oss när barnen hade somnat!

I eftermiddag så ska jag och barnen gå på föräldraträff. Detta anordnas av bvc och är en gång i månaden. Ska bli roligt att se om det dyker upp några nya mammor idag.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela