Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Helg

Publicerad 2011-09-18 15:36:05 i Allmänt,

Som vanligt går helgen väldigt fort! Jag skulle ha varit långledig men jobbade i fredags kväll då en arbetskamrat blivit sjuk. Fast det blir ändå en långhelg då dagis är stängt imorgon så jag va tvungen att ta ledigt.
Igår så fick jag offra mig för familjen å följa med ut i skogen och kolla på rally. Vilket jag inte tycker är jätteroligt men när det är tre mot en så är det bara att följa med.
Max å jag ängnade en del av tiden åt att prata och klappa på ett gäng tjurar som gick i en hage brevid rallyvägen. Jag tycker dom är ganska så äckliga men Max tyckte det va spännande.
På kvällen hade vi besök av morfar. Medans pappan i huset begav sig på fest och en tur till Björnholmen. Noa va väldigt nöjd med att få umgås med morfar lite och kröp upp i soffan gämte honom för lite mys!

Söndagen har varit ganska så lugn. Detta väder inbjuder inte till så mycket. Fast jag å killarna har varit iväg och gått tipspromend i alla fall. Efteråt blev det fika å lite prat men Annica som det va alldeles för länge sedan jag träffade!



*KRAM*

En helt vanlig dag

Publicerad 2011-09-13 19:14:51 i Allmänt,

Nu är verkligen hösten här på riktigt. Det blåser och regnar mest hela tiden. Inte alls roligt.
Å precis som vilken dag som helst så värker det i bröstet av saknad. Att man kan sakna en människa så mycket, fast det är ju inte vilken människa som helst det är ju min mamma jag saknar.
Alla ni som har förlorat någon som stod er väldigt nära vet vad jag menar och vet också hur jag känner.
När hon levde så tog man henne så förgivet, fast det är väl det man gör med sin mamma. Nu när hon inte är här längre så känner man hur mycket hon fanns där för mig. Jag kunde alltid vända mig till henne, om jag va ledsen eller glad hon lyssnade alltid.
Saknaden är verkligen stor. Jag tänker på henne varje dag å jag pratar med henne men tyvärr så hör jag inte längre hennes kloka svar.
Hon lever kvar i våra hjärtan och våra minnen!

*KRAM*

Känns bra!

Publicerad 2011-09-12 08:07:32 i Allmänt,

Förra veckan tog jag tag i mina matvanor lite. Inte så att jag har varit slavisk i mitt gi tänk men ändå verkligen tänkt på vad jag har stoppat i mig. Så resultatet av detta va idag -2 kg på vågen!!! Så denna vecka är mitt mål att komma igång med lite träning också. Idag planerar jag att ge mig ut i spåret å kolla av lite vad jag orkar. Ska försöka mig på att springa lite igen. Är ju en väldigt bra och billig form av träning men det finns även en plan på att komma iväg till Berga träningsstudio lite också.
Någon gång måste man ju verkligen ta tag i sitt liv å verkligen göra något åt sin egen situation. Jag har varit överviktig i hela mitt vuxna liv och aldrig varit nöjd. Aldrig kunnat köpa de kläder jag verkligen skulle vilja ha. Aldrig haft känslan av att jag verkligen är fin när jag har klätt upp mig.
Så nu är det dax. Ett litet steg i taget måste ju till slut bli många steg. Önska mig lycka till å påmin mig gärna med jämna mellanrum och skicka gärna lite peppande ord mellan varven <3




*KRAM*

Tankar.....

Publicerad 2011-09-07 21:01:43 i Allmänt,

Tankarna snurrar i huvudet. Livet är verkligen inte alltid lätt å deffenitivt inte alltid rättvist. Tänk om det fanns en bruksamvisning som talade om hur man skulle leva sitt liv för att få det så bra som möjligt. 

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela