Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Så skönt!

Publicerad 2010-09-29 22:07:27 i Allmänt,

Idag vaknade lilleman med en temp på 36,7! Så skönt att febern gav med sig så fort.

Idag har jag haft en ledig dag och som vanligt har jag ängnat ganska mycket av den dagen åt att städa. Känns som att man alltid städar när man har en ledig dag. Men det är ju skönt att man har något att göra ;)

I eftermiddag så blev det en liten vända in till Jönköping. När vi hade besökt några affärer och varit och ätit så gjorde vi ett besök i en gansk ny lekpark i Kålgårdsparken. Hade gärna tagit lite kort för det är en ganska annorlunda lekpark men just idag så hade jag åkt ifrån min telefon hemma å Rogers minne i hans mobil är fullt. Får helt enkelt åka dit snart igen!




* tror Roger hoppas på att det ska se ut så här när jag städar *


 * detta är nog närmare sanningen ;) *

*
KRAM*

En sjukling ;(

Publicerad 2010-09-28 22:22:54 i Allmänt,

Min lille Max är sjuk igen *suck*
Känns som han inte varit annat sedan han började på dagis. Å han skulle verkligen behöva vara på dagis, behöver komma in i det. Inatt vaknade han klockan 03 å grät och va jätte varm. Upp och ta tempen som visade 39,0. Blev Roger som stannade hemma med honom idag. Mitt på dagen hade febern stigit till 40,0 och tidigt i kväll visade den 40,2. Ger honom alvedon men han är ändå väldigt medtagen. Hoppas att det vänder nu annars så får det bli att ringa till barnakuten.
Nu är det dax att krypa isäng så att man orkar med en trotsig 4 åring och en sjuk 1 åring imorgon!



*KRAM*

Igår

Publicerad 2010-09-28 22:14:16 i Allmänt,

Igår va det den 27 september. Vilket betyder att det va tre månader sedan mamma lämnade oss. Det är så himmla konstigt att hon inte är här hos oss längre. Jag saknar henne så. Har haft en ganska tuff tid ett tag nu när det har varit väldigt jobbig och jag har haft väldigt lätt för att gråta.
Denna känsla att man ska vakna snart och det bara är en ond dröm hur länge ska den finnas där? Tre månader känns som en väldigt kort tid å en väldigt lång tid på en och samma gång.
Jag saknar verkligen min bästa vän.



*KRAM*

Mina Änglar

Publicerad 2010-09-26 14:35:19 i Allmänt,

Kollade lite på supernanny på tv. Jag tycker att mina underbara pojkar kan vara väldigt bråkiga och jobbiga ibland. Men jag kan lova att jämfört med de killarna är mina verkligen två små änglar!



*KRAM*

Tacksam!

Publicerad 2010-09-25 21:51:40 i Allmänt,

För några dagar sedan så frågade Sandra på sin blogg vad folk va tacksamma för. Nu tänkte jag tala om lite vad jag är tacksam för!

* Nummer 1 på den listan är mina två underbara pojkar.
* För att de finns hos mig och friska.
* Min underbara sambo som jag älskar av hela mitt hjärta.
* Min familj, pappa, Tomas och Andreas med familjer.
* För att jag fick ha min mamma hos mig i 30 år även om jag önskar att hon fanns kvar än.
* För mina underbara vänner både gamla och nya.
* För att jag är frisk.
* Att jag har jobb.
* För att jag vet att det finns mäniskor som älskar mig.
* För att i en svår tid i mitt liv ha fått lära mig vad äkta vänskap är.





Finns massor att vara tacksam för å massor av punkter att lägga till listan. Men det får räcka för idag!

*KRAM*

Motionstips!

Publicerad 2010-09-23 15:08:54 i Allmänt,

Börja med att plocka fram en barnvagn och skaffa fram ett barn som kan åka i den. Ge dig sedan ut i skogen men strunta i de vanliga större stigarna som du brukar använda å välj istället mycket små stigar som nästan är helt igen växta gärna med mycket ris och stora stenar i vägen! Man får både motion och styrketräning på en och samma gång. Mycket praktiskt å har man tur springer man även på en och annan gul liten svamp i skogen!

Är hemma med Max idag. Han har fått ögoninflammation igen så inget dagis för honom inte. Han som verkligen skulle behöva gå till dagis! Igår när jag lämnade honom så började han gråta redan när vi parkerade vid dagis. Å när jag skulle knäppa loss honom så slog han efter mina händer för att jag inte skulle komma åt spännet ;( Det gör verkligen ont i hjärtat när han blir så ledsen men jag vet ju att det kommer att bli bättre bara han kommer in i det å han slutar ju gråta så fort jag går där ifrån.

Max började dagen väldigt tidigt idag. Så vid nio tiden va han så gnällig att jag satte honom i vagnen och gav mig ut i skogen i jakt på kantareller. Har några ställen som jag brukar gå till men tyvärr så är det fler som kan dom ställena så det gäller att ha tur. Det va ganska avplockat idag. Så jag bestämde mig för att kolla på ett annat ställe som jag inte varit på på flera år. Är verkligen inte smidigt att ta sig dit med barnvagn. Men är man tillräckligt envis så klarar man det mesta. Å det va en vinstlott! Hittade en hel del ganska stora kantisar där. På vägen hem så mötte jag en farbror som hade hittat massor å han va snäll å gav mig en del av det han hittat. Så nu får det bli kantarellmackor till kvällsmat idag.


*KRAM*

Bäst att sätta fart!

Publicerad 2010-09-21 11:44:08 i Allmänt,

Ungarna är på dagis å jag ska nu iväg till jobbet! Men innan jag landar på Willys så är det bäst att försöka få tag i en present till sambon som fyller år imorgon. Frågan är bara vad man ska hitta på att köpa till honom. Det är verkligen inte lätt.
Hoppas att alla har en bra dag där ute! Å det skulle vara roligt med någon komentar då och då!
Sandra du sköter dig ;)

*KRAM*

Äntligen!

Publicerad 2010-09-19 17:07:55 i Allmänt,

Tack Jens för att du fixat min dator!
Jag har äntligen dator igen å det känns verkligen mycket bra!

Igår va vi på 4H-gårdens dag på Vissmålen. Det va tyvärr inte så roligt väder men vi kollade på djuren gick tipspromenad och Noa red ponnyridning. Träffade en gammal klasskompis där å det är ju alltid kul!
Noas bästa komentar när han red va "mamma vad är det som gungar?" Så söt!

På kvällen så åkte Roger till Björnholmen å jag fick besök av underbara Ida!!! Vi hade som vanligt massor att prata om å mycket att skratta år. Jag tror även att Noa är lite kär i Ida ;) Han började prata om henne å fråga när hon skulle komma redan på morgonen.
Fick bolla en hel del tankar och ideer som jag har med henne å det kändes väldigt bra. Känner mig just nu ganska säker på en del saker som innan har varit ganska jobbiga för mig. Så tack älskade vän för att du finns! Tyvärr så gick ju klockan väldigt fort och helt plötsligt så va klockan ett å det va dax för Ida att åka hem. 



*KRAM*

2010 i motvind

Publicerad 2010-09-16 11:49:24 i Allmänt,

Än så länge så har detta året verkligen gått i motvind. Hela första halvan av året handlade hela tiden om mamma och hennes jobbiga sjukdomstid. Även att vi har försökt att hitta på lite roligt mellan varven så har det ändå legat där och gnagt i bakhuvudet. Frågorna har funnits där hela tiden. Hur länge kommer hon att orka kämpa å hur ska vi klaras utan henne den dag hon lämnar oss?
Halva 2010 orkade hon kämpa sen förlorade hon kampen mot denna hemska sjukdom. Å hur klarar vi oss nu utan henne? Jo livet går ju konstigt nog vidare och jag kliver ur sängen varje dag, jag gör vad jag ska å jag skrattar och gråter. Det bara är ju så att det måste gå vidare. Även om tomheten är det jobbigaste av allt.

Nu hoppades jag på en vändning att jag skulle få lite medvind så här in på hösten av 2010 men tyvärr så va det  inte så. Jag hoppades och ville. Kände att jag har mycket att ge å att jag är taggad för nya utmaningar. Många nya ideer som jag tror är vad som hade behövts här. Men så blev det inte. Jag får hålla mina ideer för mig själv och hoppas på att jag kommer få användning av dom längre fram i livet. Någon gång måste väl vinden vända och blåsa så att även jag känner att den är med mig!

Jag lever!

Publicerad 2010-09-12 16:55:34 i Allmänt,

Tänkte bara tala om att jag lever ;)
Har tyvärr ingen dator för tillfället men hoppas på att det ska lösa sig snart.

Max har nu börjat på dagis och trivs jätte bra! Jag har börjat jobba igen. Mjukstartade med att jobba en dag å sedan vara ledig i tre. Men nu har jag jobbat hela helgen å passade på att låna datorn på jobbet för att tala om att jag lever.

Igår gjorde vi ett besök på husvagnsmässan på Elmia. Va kul att se alla stora husvagnar och husbilar. En del är ju helt sjukt lyxiga. Finns ganska många som man hade velat ha men har inte så mycket pengar att lägga på något som man bara använder några veckor om året.

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela