Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

På banan igen!

Publicerad 2011-07-26 20:52:27 i Allmänt,

Andra dagen på jobbet efter semestern är nu avklarad å det känns riktigt bra att vara tillbaka på banan igen! Dagarna bara springer förbi. Fullt upp att göra å roligt att träffa jobbarkompisarna igen. Visst är man lite avundsjuk på de som har semester nu men jag har ju haft mina fyra härliga veckor så jag ska verkligen inte klaga.
Killarna tycker att det är riktigt roligt att vara tillbaka på dagis. Det roligaste är nog att de är på ett annat dagis denna veckan. Noa har verkligen hittat ett ställe som han trivs på så nu tjatar han om att han vill byta dagis! På detta dagis har de en gammal trä eka som barnan kan leka i så Noa, Max och deras fröken hade åkt båt både till Ingatorp och Tenhult idag :)
Å Max ville fortsätta åka båt, ville inte alls följa med mamma hem. Va jätte arg så jag fick tvinga in honom i bilen. Prövade en gång att sätta ner honom på marken men då va han genast tillbaka i båten igen!
Härligt att se att de trivs så bra! Många är ju inte så glada i att lämna till något annat dagis men för oss har det bara varit positivt!

*KRAM*

Semester 2011

Publicerad 2011-07-25 21:54:44 i Allmänt,

Nu är min semester slut men jag tänkte bjuda på några bilder från dessa härliga 4 veckor!



Vårat härlig långbord på midsommarafton!




Jag och Roger!



Noa och Elona pussas ute på klipporna!



Noa och Elona på promenad med Alex!



Vårat boende!



Noa och Max!



Noa som varg!



Max som Lodjur!



Max spänner sig på stranden!

Finns hur mycket bilder som helst men detta är ett litet utplock från en härlig semester!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela