Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Funderar

Publicerad 2012-08-28 23:03:59 i

Det finns så mycket som man undrar över i livet. Något jag ofta funderar på äg vad som hade hänt om jag inte gjort valet att börja jobba på en fabrik efter skolan utan prövat jobbet som hästskötare. Det finns så mycket som man ångrar att man inte gjorde å väldigt mycket som man ångrar att man gjorde. Men allt som jag har gjort har gjort mig till den jag är idag.

KRAM

Tandläkaren

Publicerad 2012-08-28 09:10:42 i Allmänt,

Idag skulle jag komma försent till jobbet för att jag skulle följa med Noa till tandläkaren men tandläkaren är sjuk så jag får komma i tid till jobbet idag :)

Ledig!!!

Publicerad 2012-08-27 23:00:28 i

Idag hade jag äntligen en ledig dag. Vilket va väldigt behövligt efter att ha jobbat 12 av 14 dagar. Började dagen med att cykla med Noa till skolan. Något som ha ofta har tjatat om men är ju inte så lätt när jag ska börja jobba inne i Jönköping en liten stund senare. Skulle behöva åka så himla tidigt om jag skulle cykla till jobbet ;)
När Max och jag kom hem så tog jag tag i att lägga upp ungarnas scheman och betala räkningarna inte det roligast man kan göra men tyvärr ett måste för oss alla. Sen målade jag nästa färdigt Max fönster. Det sista blir färdigt imorgon. Det kommer att bli SÅ bra när allt är färdigt och på plats!

När Roger kom hem så bestämde vi oss för ett besök på Ikea. Tänkte kolla lite på säng till Noa. Tanken är att Noa ska få en loftsäng och att Max får hans säng. Å idag hade vi turen att hitta en för halva priset i fyndet! Har nog aldrig hänt mig innan. Så vi bestämde oss för att den fick det bli. När vi sen hade bestämt oss så konstaterade vi att denna får vi inte in i bilen, så det blev att ringa svärfar och fråga om han kunde hjälpa oss med detta. Vilket han kunde så nu har vi en säng till Noa och en till Max :)

Ikväll har jag varit med Hanna i stallet. Detta är en stor dag för idag har hon suttit på Levi för första gången! Han va så duktig lille hästen.

KRAM

Måndag

Publicerad 2012-08-27 10:59:23 i Allmänt,

Idag har jag en ledig dag! Iallafall ledig från jobbet. För här hemma finns det som vanligt massor att göra. Ska strax sätta fart å få lite gjort. Hitills så har jag regestrerat barnans schema och betalat räkningarna. Även cyklat och lämnat Noa i skolan, så det är bara jag och Max hemma just nu. Ska måla Max fönster nu å så hoppas jag att jag hinner måla det en gång till idag.
 
KRAM

Amerikan History X

Publicerad 2012-08-23 23:45:29 i

Avslutade denna kväll med att kolla på Amerikan History X. Va väldigt länge sedan jag såg den filmen sist och den är fortfarande lika gripande.
Detta med rasism är något som helt klart är på tapeten just nu här i lilla Forserum.
Jag själv har väldigt svårt att se att någon skulle vara sämre bara för att de har en annan hudfärg. Självklart finns det bra och dåliga invandrare precis som det finns bra och dåliga svenskar.
Jag hoppas att folk öppnar sina ögon och lär känna människan istället för hudfärgen.

Kram

I blickfånget

Publicerad 2012-08-22 23:07:10 i

Forserum har vist hamnat i blickfånget, tyvärr inte av en bra anledning. Är lite dåligt insatt i händelserna men har förstått att ett gäng trakasserar de somaliska invånarna. Vad jag har hört så ägnar sig detta gänget även åt att bråka och förstöra för svenska ungdomar. Tycker att det ligger mycket ansvar hos föräldrarna att veta vad ens barn sysslar med!

Själv har jag haft en bra dag. Började med lite jobb. Sen tandläkarbesök och när jag hade hämtar killarna så blev det en vända till stallet för mockning och mat fixning. Efter som det är onsdag idag så innebär det fotbollsträning för Noa. Som va mycket nöjd med det. Han lyckades göra mål också vilket han är väldigt stolt över. Sprang in när vi kom hem för att berätta det för pappa ❤.
När grabbarna va nattade så blev det stallet för mig en vända till. Denna gången va det ridning som stod på schemat. Blev ett pass i ridhuset för mig och Limpisson idag. Vilket kändes väldigt bra. Lär mig denna herre bättre och bättre. Är så glad för att jag får rida honom.

KRAM

Ett stort steg :)

Publicerad 2012-08-21 20:55:10 i

Idag hände det något stort i vårat liv! Noa började skolan. Det va en lite nervös kille som kom till skolan med sin Blixten väska på ryggen idag. Säkert inte så nervös som mamman ;)
Tänk vad stora de har blivet. Sa vi föräldrar när vi stod och kollade på våra fina ❤. Tycker inte det är länge sedan han bara va ett litet knyte och nu är han en äkta skolkille!
Vi föräldrar fick vara med 20 minuter när skolan började. Det va upprop, sång och saga sen fick vi lämna klassrummet. Nästan så att det kom en liten tår då. Liten har blivet stor!

Sen blev det stallet för min del. Idag va vi nästan alla där samtidigt. Väldigt roligt och mycket skatt, prat och skvaller! När jag va färdig där så va det bara hem och byta om för att hämta Noa i skolan. En mycket glad och nöjd Noa.

När vi kom hem så hade Clara trillat med cykeln utanför vårat hus så det fick bli lite plåster och Sara å jag passade på att ta en kopp kaffe och umgås lite. Vilket va väldigt länge sedan. Efter att de gått vidare så började jag limma lite på tapererna inne i Max rum. Lite pill i skarvar och så bara. Sen kom Annica och barnen så då hjälpte hon mig med att måla fönstret. Hon är en klippa min Annica ❤ vet inte vad jag skulle gjort utan henne! Snart är Max rum färdigt och han kan flytta in!!!

En bild på Noa vid grinden till skolan :)
KRAM

Dallas

Publicerad 2012-08-20 22:27:14 i

Avslutade en bra dag med att kolla på Dallas. Frågan är om jag gillade det eller inte. Kan inte riktigt svara på det än.
Annars så har dagen bjudit på lite jobb, lunch med bästa Ida, kaffe och glass med Hanna och barnen å mys med mina små ❤.

Imorgon är en stor dag för oss. Då börjar Noa skolan! Min lille plutt börjar bli stor!

Önskar mamma hade fått vara med och uppleva detta ❤❤❤ saknar!

Kram

Tiden

Publicerad 2012-08-20 21:15:07 i

Förstår inte vart tiden tar vägen! Semestern är slut, har redan avklarat nästan två veckor på jobbet redan.
Noa har nu blivet en stor kille och börjat på fritids. Vilket han är väldigt nöjd med. På tisdag smäller det på riktigt för då börjar han i förskoleklass på riktigt.
Tror att barnen är väldigt nöjda med att komma in i rutinerna igen. Känns att vi behöver det.
Ska försöka blogga lite mer också nu!

Kram ❤

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela