Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Stallet

Publicerad 2012-03-28 22:34:13 i Allmänt,

Fick för ett tag sen frågan om jag ville följa med till stallet! Vilket jag självklart nappade på. Så idag va det dax! Jag fick mysa, pussa, borsta och rida! Lycka helt klart. Kändes ovant och lite konstigt att sitta på en häst igen men ändå kändes det som att komma hem! Jag vet ju att jag älskar det. Kan säga att jag är en aning öm i kroppen nu. Är ju många år sedan jag red. Strax innan jag blev gravid med Max så va jag hos en kompis och va med henne ut i skogen en sväng men bara i skritt. Så jag gissar på att det nog är ca 8 år sedan jag verkligen red!!! Det kommer att bli fler gånger nu kan jag lova 😄

KRAM

Förstår

Publicerad 2012-03-27 23:20:26 i Allmänt,

Kollade på BB nu och det va en kille som blev väldigt ledsen när det lästes upp en Alfons saga. Det fick honom att minnas sin mamma som varit död i många år. Han pratade om när han va mörkrädd och ropade på sin mamma vilken trygghet det hade varit för honom. Bara hon var nära. Nu satt han där och mindes henne och skämdes för att han inte besökt hennes grav på flera år!
Jag förstår hur han kände och mina tankar gick genast till min mamma som jag saknar så!
Även till mina barn som jag hoppas alltid kommer att känna sig trygga när mamma finns nära <3

KRAM

Stadsparken

Publicerad 2012-03-27 17:30:51 i Allmänt,

Blev ett besök i stadsparken nu i eftermiddag! Tyvärr så va det inte så mycket till lekpark just nu då det ska byggas upp en ny men det va massor av änder vilket grabbarna tyckte va väldigt roligt! Föräldrarna passade på att njuta av vårsolen!

KRAM

 

Statestiken

Publicerad 2012-03-27 11:33:14 i Allmänt,

Ser på statestiken att det är väldigt få som besöker min blogg. Vilker jag har väldig förståelse för. Jag tröttnar också på att kolla in på bloggar där det inte händer något.
Nu har jag varit lite duktigare på att uppdatera ett tag å jag hoppas att mina läsare hittar tillbaka hit. Ska verkligen försöka i samma anda.
Har tidigare haft en en inte så stor men ändå trogen skara som har varit inne här och läst.
Har ju kommit på att det funkar väldigt bra att blogga med min ipone så då är det ju lite lättare att få tid till att uppdatera! Den har jag ju alltid med mig!

KRAM

Nöjd kille!!!

Publicerad 2012-03-26 21:25:48 i Allmänt,

Det va en väldigt nöjd kille som somnade igår kväll! Nu är födelsedagsfirandet över för denna gången. Han fick väldigt bra presenter. Fiskar till hans akvarie, fin cykeltröja, keps, lego, grävskopa till sandlådan, en onepiece och pengar! Så blev det ju bus med kusinerna också vilket han tycker är väldigt roligt.
Kanske måste försöka klämma in ett barnkalas också! Undra hur jag ska lyckas med det!!!

Måste tacka Annica för de fina tåtorna också! Helt underbara!

KRAM

Ingen vanlig dag

Publicerad 2012-03-23 18:01:45 i Allmänt,

Idag är det Noas 6 årsdag! Tänk att det redan har gott 6 år!!! Säger som alla andra! Vart tar tiden vägen?

Den 23 mars 2006 klockan 23:49 föddes det en underbart söt "liten" kille på 4760g och 52 cm! Har verkligen inte glömt hur det var!

Grattis på 6 års dagen min fina älskade Noa <3

KRAM

Vårsolen

Publicerad 2012-03-23 17:52:29 i Allmänt,

Vilket härligt väder det har varit idag! Underbara vårsol! Tyckte att både jag och barnen behövde vara ute och lapa i oss lite D-vitaminer idag. Så när vi kom hem så blev det lite klädbyte för att vara ute en stund. Valet idag va att vi skulle cykla en sväng! Så fick det bli. Å skäms på mig som höll på att cykla iväg utan hjälm på mig! Fick genast en tillsägelse av Noa att man måste ha hjälm annars så får man inte cykla. Det är ordning på den killen!

KRAM

Helgen!

Publicerad 2012-03-19 18:46:22 i Allmänt,

Det va en mycket trevlig helg i huvudstaden! Som avslutades med ett besök på Skansen. Där vi tittade på massor av fina djur. Testade också att klappa både en orm och en spindel. Åker gärna dit igen! Tror att grabbarna skulle tycka att det skulle vara roligt! Men väntar nog lite till med det så att man kan vara på både Skansen och Grönan.
Här kommer en bild från Skansen!

Huvudstaden

Publicerad 2012-03-18 10:10:16 i Allmänt,

Frukosten är nu intagen! Detta med hotellfrukost är verkligen gott! Det finns ju allt! Så nu är vi mätta och goa hela gänget.
Igår åt jag den godaste fiskgryta ni kan tänka er! Å tur va det för den va dyr ;)) Sen va vi på Robert Gustavssons 25 års showe. Vilket va lite av en besvikelse. Den va inte alls så rolig som jag hade räknat med. Å inte nog med det så hade vi han som skattar högst i hela lokalen precis bakom oss. Å jag kan lova att han skrattade så han höll på att dö!!!
Nu blir det Skansen en sväng innan vi åker mot Småland igen!

KRAM

VAB

Publicerad 2012-03-16 12:40:59 i Allmänt,

Fick vara hemma för vård av sjukt barn idag! Förkylningen har bara gått runt runt här så vi bestämde oss för att grabbarna fick vara hemma denna veckan så hoppas vi på att det är över sen. Så att vi kan komma igång igen! För detta med sjukor är verkligen inte roligt!

KRAM

Sjukstuga 😷

Publicerad 2012-03-14 20:39:57 i Allmänt,

Detta med förkylning och feber kunde verkligen kvitta! Max började med feber och hosta förra helgen. På måndagen va det min tur att inta soffan å hoppas på att det skulle gå över väldigt fort. Så med den lilla kraft jag kunde frambringa försökte jag hålla de små grabbarna vid gott mod så att jag skulle kunna vila lite! Inte så man vill tillbringa sina lediga dagar. Såg fram mot torsdagen när jag skulle kunna lämna grabbarna på dagis men på onsdagseftermiddagen så va det Noas tur att bli hängig och febrig. Så vi skickade Max till dagis å Noa och jag tog varsin ände av soffan. Där låg vi utslagna hela dagen😢. På torsdagskvällen va det Rogers tur att ta hand om sjukan. Måste säga att jag tyckte lite synd om honom som skulle åka till Göteborg med jobbet på fredagen och gå på Thomas Ledin. Men vad gör man? Själv kände jag mig nu betydligt bättre så jag och grabbarna satte oss i bilen för en tripp till morfar. Det va planerat sedan länge att han skulle ha grabbarna den helgen. Noa verkade också ganska så pigg och glad. Så jag lämnade dom i morfars vård och begav mig hemåt igen. Med ett stopp i stora staden Eksjö för ett besök hos storebror!
Sen tillbringade jag helgen på jobbet! Va skönt att komma igång igen även om jag inte va riktigt så driftig som jag brukar vara 😉. Fick på söndagskvällen höra att Max som nu va hemma igen åter hade fått feber. Stackars mammas lilla hjärta ❤. Men eftersom jag va ledig på måndagen å Roger fortfarande sjuk så löste det sig! Idag hoppades jag på att imorgon kunna lämna båda på dagis men inte det inte. Roger hade fått hämta hem Noa tidigare från dagis för han va gnällig och frös. Så nu blir det inget mer dagis för någon av dom denna veckan. Roger är hemma imorgon också å jag får vabba på fredag sen hoppas vi att det är över för denna gången!

KRAM 🌷

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela