Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Grattis Loren!!!

Publicerad 2012-05-27 00:35:17 i Allmänt,

Hon gjorde det! Loren tog hem det! Nästa år är det Sverige som håller i trådarna!

Dagen idag har varit väldigt lugn. Ett kort besök av svärföräldrarna. Sen åkte vi in till stan en sväng. Inhandlade lite Sverige kläder till grabbarna och ett par fotbollskor till Noa. Efter det blev det McDonalds som fick stå för maten innan vi åkte till Stadsparken och matade ankorna.
Kvällen avslutades med ett besök i stallet å en ridtur i skogen.
Självklart lite Loren och ett glas vitt också!

Kram

En konstig vecka

Publicerad 2012-05-25 22:01:51 i Allmänt,

Detta har verkligen varit en mycket konstig vecka. I måndags så va vi å fixade de nya däcken till Golfen. På vägen hem sa Max att han mådde illa och skulle kräkas vilket han också gjorde i min bil precis när vi stannade på garageinfarten. Mammas lille plutt :( sen kräktes han fram till 2 på natten. Dagen efter va han ganska så pigg igen. Lite medtagen av värmen bara. Tisdagen jobbade jag kväll så R och jag möttes bara i dörren. Kvällen på jobbet flöt på ganska så bra fram till klockan 20 då vi fick veta att en arbetskamrat hade hittats död i sin lägenhet.
Det va verkligen en konstig känsla. Jag blev helt matt och kände mig tom. Vet inte riktigt hur vi tog oss igenom den där sista timmen. Men på något sätt gjorde vi det.

Ringde svärmor och frågade om hon kunde komma hit och ta barnen ett par timmar på onsdagen. Kände att jag behövde få komma in till jobbet och prata med mina jobbarkompisar.
På natten där så sov Max väldigt oroligt och feberyrade. Han va så varm att man nästan brände sig på honom. På morgonen hade han 38.5 i temp, mitt på dagen va den nere på 37.1 istället.
Det va skönt att komma in till jobbet och prata och kramas efter det tragiska som hänt.
Jag hoppas verkligen att hon befinner sig på en bättre plats nu.
Vila I Frid.

På kvällen va det dax för Noa att träna fotboll igen. Han va jätteduktig och tycker verkligen att det är kul!

Torsdag och jag hemma å vabbar. Börjar inte så bra då Max är väldigt kinkig på morgonen. Vi går upp och dricker lite vatten vilket han genast kräks upp igen. Då hade det gått 55 timmar sedan han kräktes sista gången. Bara att börja om igen. Han kräktes en gång till efter det sen har det varit lugnt så nu håller vi tummarna för att det ska vara över!!!

Idag fick R vara hemma istället!

Kram

Toppen

Publicerad 2012-05-20 22:40:45 i Allmänt,

Vilken helg jag har haft! Den har verkligen varit kanon. Det har varit tre dagar i stallet! Varit och kollat på en underbar vigsel mellan Hanna och Anders. Lördagskvällen bjöd på förfest hos Annica innan vi begav oss mot Holmen! Å vad kan vara roligare än att festa med Annica och Sara?!!

Söndagen avslutades med en ridtur ute i skogen!

KRAM

Föräldramöte!

Publicerad 2012-05-16 22:04:00 i Allmänt,

Igår va det föräldramöte för dom som har barn som börjar 0:an till hösten! Jag tror att det kommer att bli jättebra. Tror att Noa kommer att gilla din klass. Både nya och gamla kompisar.
Kan inte riktigt fatta att min lille kille har blivet så stor! Vart har tiden tagit vägen?

Nu hoppas vi att sjukan har lämnat oss för denna gången. Har blivet lite pusslande för att få ihop det. Idag klockan 12 passerade vi de där 48 timmarna sedan sista kräkningen. Ingen annan i familjen har hittills bliver sjuka så vi håller tummarna för att vi klarar oss.

Imorgon har vi en 3 åring att fira här :) som sagt tiden går fort!

KRAM

Tråkigt

Publicerad 2012-05-14 17:05:27 i Allmänt,

Är så trött. Förstår inte detta skulle nog behöva sol massor av sol.
Har jobbat hela helgen. Va en bra helg på jobbet fast det brukar det ju vara. Tur att man trivs på jobbet :)
Å att Muppen kom och jobbade med mig på söndagen va verkligen ett +.
Natten mellan lördag och söndag så kräktes Noa och va jättevarm. Så det blev inte mycket sömn. Sen va han ganska så pigg på söndagen fram till klockan 17 när han kräktes en gång till. Å vid 19 va det dax för en kräkning till. Sen gick han och la sig å det va lungt ända tills idag klockan 7 när han fick lite cola av R, då kräktes han igen.
Tycker det verkar konstigt så jag ringde till BVC för att höra vad hon trodde om det. Hon ville att vi skulle komma bort så att hon kunde känna på honom lite. Ville vara säker på att det inte va blindtarmen som bråkade. När Noa och R skulle åka så kräktes han en gång till. Då hade det gått 5 timmar sedan förra gången. På BVC så trodde hon att det är en typ av magsjuka som är väldigt långsam och långdragen ;(
Inte alls roligt vill vara pigga och friska här. Har inte fått i Noa någon mat men lite cola och en Piggelin har han i alla fall fått i sig. Just nu badar han och Max i badkaret. Han är lite arg just nu för Max kissade vist i badet :) förstår att han blev arg!
Hoppas att han inte kommer att kräkas mer nu och att vi andra klarar oss!!!
Det räcker NU!!!!

KRAM

Fotboll

Publicerad 2012-05-09 19:37:15 i Allmänt,

Har varit ledig idag också! Jag och grabbarna åkte en sväng in till stan. Gjorde besök på Hööks och Charlis efter det blev det lunch på Burger King. Noas val :)

När vi kom hem så kom Hanna och barnen på besök. Alla killar lekte ute och vi mammor passade på att tjöta och dricka kaffe. Sen tog vi med alla barnen och åkte till Walle en sväng. Provade de nya bootsen på honom. Kommer nog bli kanon. Fram satt dom jättebra. Bak blir det lite omsyning på dom så kommer dom sitta kanon där med!
Hanna berättade att hennes killar skulle på fotboll och det ville Noa också prova på. Så efter stallet blev det hem och äta lite och byta om sen iväg bort till Trollevi för fotbollsträning. Noa tyckte det va jätte kul och ser redan nu fram mot nästa gång! Jag som trodde att han bara skulle stå och titta på :) men idag förvånade han mig min lilla Nois!

KRAM

Fotboll

Publicerad 2012-05-09 19:36:56 i Allmänt,

Har varit ledig idag också! Jag och grabbarna åkte en sväng in till stan. Gjorde besök på Hööks och Charlis efter det blev det lunch på Burger King. Noas val :)

När vi kom hem så kom Hanna och barnen på besök. Alla killar lekte ute och vi mammor passade på att tjöta och dricka kaffe. Sen tog vi med alla barnen och åkte till Walle en sväng. Provade de nya bootsen på honom. Kommer nog bli kanon. Fram satt dom jättebra. Bak blir det lite omsyning på dom så kommer dom sitta kanon där med!
Hanna berättade att hennes killar skulle på fotboll och det ville Noa också prova på. Så efter stallet blev det hem och äta lite och byta om sen iväg bort till Trollevi för fotbollsträning. Noa tyckte det va jätte kul och ser redan nu fram mot nästa gång! Jag som trodde att han bara skulle stå och titta på :) men idag förvånade han mig min lilla Nois!

KRAM

Ligger efter

Publicerad 2012-05-09 07:58:32 i Allmänt,

Ligger visst en dag efter hela tiden :)
Igår va Max på 3 års kontroll på BVC. Han väger nu hela 16 kg och mäter 98.5 cm. Han börjar bli stor min kille!

Va ledig så för mig va det tvätt och städdag. Skönt när vädret va som gjort för att torka tvätten ute. Det gillar jag!
På kvällen kom bästa Ida på besök. Vi grillade och hade det ganska lugnt och skönt.

Idag har jag inga planer direkt. Funderar på att åka in till stan en sväng. Skulle behöva göra ett besök på hööks och byta bootsen som jag köpt till Walle. De va lite för små.

KRAM

Gårdagen

Publicerad 2012-05-08 07:00:53 i Allmänt,

Började morgon med att försova mig!!! Självklart så sov de små live också som stockar. Vilket de aldrig brukar göra! Började stressa men kom sen på att eftersom jag hade kontor igår så gjorde det inte så mycket att jag kom försent. Jobbade igen det när jag slutade istället!
Efter jobbet så åkte jag till Hööks och köpte boots till Walle och en väst till mig! Tyvärr så va bootsen försmå så det blir att åka in och byta dom.

Sen va det dax för stallet :) Älskar verkligen att vara i stallet jag mår så bra då! Noa va med mig och hjälpte till. Det blev lite longering av Wallekillen. Hjälpte också till att ta in alla hästarna innan jag åkte hem. Nyttigt så att jag lär mig vem som är vem!!!

KRAM

Vad roligt...

Publicerad 2012-05-06 22:47:18 i Allmänt,

Att just du kikade in här! Vet att det är en liten skara som kikar in här varje dag. Så nu vill jag att alla som läser detta går in på kommentarer och skriver var vi träffade första gången :)
Skulle vara jättekul om ni gjorde det!

❤❤❤
KRAM

Löshoppning!

Publicerad 2012-05-06 16:24:38 i Allmänt,

Idag har jag och Hanna löshoppat Walle. Det va verkligen något som den killen gillade. Han va väldigt pigg och framåt. Det syns att han gillar att hoppa. Dom där långpiskorna som vi kollad att vi hade va inget som vi behövde använda. Han va jätteduktig och väldigt pigg på att hoppa. När vi kom in i ridhuset så hade vi bara lagt bommarna på marken och vi fick snällt stå och vänta medan han sprang av sig lite. Blev några varv över bommarna innan han kolade ner sig så att vi kunde få upp lite hinder :) han är söt den gossen!

När jag kom hem så va det dax att fixa lite mat också. Blev rotfruktsgratäng och färsbiffar idag. N och M åt massor av biffar mindre av gratängen men mätta blev de nog i alla fall!

KRAM

Handling

Publicerad 2012-05-04 21:06:06 i Allmänt,

Har varit ledig idag! Väldigt skönt och väldigt behövligt efter att ha jobbat 10 dagar i sträck. Tog med mina små på en shopping till A6. Inte det roligaste dom vet men lite hann vi med! Blev ett par nya jeans till Max och en keps till Noa. Sen fick dom gå till leksaksaffären och köpa sig något. För egna pengar. Blev också en lunch på McDonald och inhandling av lite helgdricka till föräldrarna :)
Efter det så va det mat shopping på Willys som avslutades med matning av ankorna. Man får inte åka till Willys utan att mata ankor! När vi sen va påväg hem så ringde storebror A som bara låg ett par km bakom och ville komma förbi på en kopp kaffe :) Alltid roligt att träffa honom!
När han hade åkt så va det dax för mig att åka till stallet. Trivs verkligen med att få komma till stallet. Idag va det en annan tjej där som jag bad hjälpa mig lite när jag skulle longera. Kände att jag ville ha någon som kollade lite och kan stolt säga att jag gör helt rätt:) så en del kommer jag allt ihåg från förr!
Nu blir det soffhäng med sambon och ett par glas vitt!!!

KRAM

Underskattade

Publicerad 2012-05-03 16:04:09 i Allmänt,

Underskatta aldrig en kassörska/kassör! I det yrket ingår så mycket mera! För en del ensamma människor kanske personalen där de handlar sin mat är den ända kontakten med andra som de har. Ofta berättar kunder om sina problem, något de är oroliga för eller något roligt som hänt dom. Kassapersonal får ofta ta emot skäll bara för att personen ifråga har en dålig dag. Kraven på kassapersonal är väldigt höga.
De ska alltid le.
Alltid vara trevliga.
Ta skäll med ett leende.
Vara psykologer.
Sjukvårdare.
Aldrig göra fel.
Kunna svara på alla frågor gällande alla varor som säljs i butiken.

Så se aldrig ner på en kassörska/kassör bara för att dom inte ha studieskulder!
Att vara en bra medmänniska är inget man lär sig på högskolan. För i slutändan är det det det handlar om!
Plus en stor dos av serviskänsla!

KRAM

1 maj

Publicerad 2012-05-01 22:46:25 i Allmänt,

För mig innebar inte 1 maj en extra ledig dag. För mig innebar det en tidig morgon och inventering på jobbet. Som vanligt är vi ett bra gäng som jobbar och får det att gå fort och smidigt. Tycker inte att det är så värst roligt med inventering fast tiden har ändå en förmåga att gå väldigt fort som tur är!

När vi öppnade butiken klockan 13 idag då kunde man tro att folk höll på att svälta ihjäl. Det bara välde in folk.

Efter jobbet så blev det onyttig middag. En kebabrulle för min del och en pizza för R:s del. Å jag som hade ätit smörgåstårta både till frukost och lunch. Jaja imorgon är en ny dag får väl vara extra nyttig imorgon ;)
När jag hade varit och hämtat maten så hade vi fått besök av R:s bror och barn. Mycket trevligt och jag fick mysa lite bäbis! Efter kaffet så åkte jag och Noa till stallet. Noa tycker att stallpysslet är roligt men att sitta och titta när mamma longerar är mindre roligt. Då tröttnar han väldigt fort. Fast det gick ändå bra.
Underbart väder har vi ju haft idag med! Äntligen kanske våren har hittat hit :)

Nä nu är det dax att sova! Natti!!!

KRAM

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela