Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Det närmar sig ☀️

Publicerad 2016-07-18 16:59:14 i Allmänt,

Snart, snart, snart är det äntligen dax för semester 2016 😃
Som jag längtar. Känner att det börjar verkligen bli dax med lite ledigt nu!
Känns att det är länge sen sist och husvagnen vill ju ut å se sig lite om!

En bra dag 😃

Publicerad 2016-07-14 23:00:46 i Allmänt,

Idag har det varit en härlig dag! Jag har haft besök av min fina vän Ida idag och hennes två härliga pojkar. Tyvärr så går timmarna alldeles för fort. Vi har ju så mycket att prata om. Det är så skönt att ha vänner som man kan prata med om allt. Där inget känns pinsamt eller jobbigt. En riktig vän som verkligen förstår!

Hon hade även med fina grattis till nya jobbet blommor till mig 💕

Denna dag avslutades sen på bästa sätt med en ridtur i skogen på Flisan med Ange å hennes Lillan som sällskap.

Nu är det dax att börja ladda för morgondagen 😴💤😴

Dagarna går!

Publicerad 2016-07-13 22:49:37 i Allmänt,

Oj! Nu närmar sig semestern med stormsteg. Stressen är något för hög tyvärr. Är så mycket att fixa och trixa med innan man äntligen får den där efterlängtade semestern. Tur att jag tycker mitt jobb är så roligt. Å det roliga med problem är ju att de är till för att lösas 😃👍🏻

Nä nu är det dax att uppsöka sängen. Imorgon väntas besök av en av mina allra bästa vänner! Tyvärr träffas vi alldeles för sällan så det gäller att ta vara på de stunder vi ses 😃❤️

Slut på helgen 😢

Publicerad 2016-07-10 18:27:35 i Allmänt,

Jaha då va den här helgen snart slut. Denna helgen som skulle blivet en mysig familjehelg. Som istället blev en ligga däckad på soffan helg 🤒
Så tråkigt. Men nu är det bara två veckor kvar tills det är dax för semester! Å för grabbarna är det bara tre dagar kvar eftersom R börjar sin semester en vecka innan mig.

Trodde det skulle bli bättre 🤒

Publicerad 2016-07-10 11:50:15 i Allmänt,

Va dålig när jag vaknade i fredags å tänkte att bara jag vilar så kommer jag snart vara bra igen. Idag är det söndag och jag är ännu sämre 😖 Har fått en hosta från hell också.
Men lite nytta måste jag göra idag. Flisan måste ju få mockat och mat å vatten. Fast ridning får jag nog ta och stå över. Hoppas på att jag är piggare imorgon och orkar rida!

Solen skiner ☀️

Publicerad 2016-07-09 13:50:20 i Allmänt,

Ute är det vackert väder och solen skiner men jag ligger däckad i soffan 😩
Inte alls vad jag hade planerat gör denna helgen. Är min långlediga helg och hade verkligen tänkt att vi skulle hitta på något roligt hela familjen. Nu ligger jag istället här med mina näsdukar som bästa vänner. Jag hoppas verkligen att det ger med sig fort för jag har massor att göra!!


Igår gjorde jag en LCHF blåbärs/jordgubbs paj. Den blev helt fantastiskt god!
Jag la blåbär och jordgubbar i en form strödde över lite sötströ. Sen smälte jag 100g smör som jag blandade med 4 dl mandelmjöl och en halv dl sötströ!
Strödde över bären och in i ugnen ca 15 minuter! Uppskattades av hela familjen👍🏻

Skit dag 😡

Publicerad 2016-07-08 16:37:07 i Allmänt,

Detta va inte alls vad jag hade planerat...
Idag har jag en ledig dag. Planen va att jag skulle ha börjat dagen med ett pass på gymet och sedan hade jag planerat en massa fixande här hemma. Men det går ju inte alltid som man tänkt sig tyvärr.
Idag vaknade jag med värsta huvudvärken och en väldigt öm och igensvullen hals. Lite feber har jag också å så har någon satt igång den där kranen till näsa 😞.

Men som den envisa person jag är så har jag ändå lyckats städa lite och tvätta en hel del.
Å igår lovade jag M att vi skulle plocka blåbär och göra blåbärspaj. Det hade han inte glömt så det va bara att plocka i sig ett par alvedon och ge sig ut till skogen och plocka lite blåbär. Blev inga mängder men räcker till en lite paj iallafall. Hittade även lite guld i skogen. Hoppas verkligen att det blir mycket kantareller i år.

Igår va jag och en väninna i stan. Tog lite gott att dricka och va å käkade lite god mat. Sedan tog vi tåget hem. När vi satt där på tåget i godan ro och pratade så small det till som bara den i tåget. Snacka om att man blev lite nervös då. Det visade sig sen att det varit en självmords benägen älg som slängt sig framför tåget. Som tur va så klarade sig alla utom älgen bra. Å tåget kunde fortsätta sin tur!!!

Nä nu ska jag försöka hitta något bra LCHF recept på blåbärspaj. Måste ju försöka få ihop en paj också även om jag hellre hade suttit kvar här i soffan och bara varit. Men vad gör man inte för sina älskade barn!

KRAM ❤️

Förändringar!

Publicerad 2016-07-01 20:40:04 i Allmänt,

Oj oj oj....
Undra vad jag nu har gett mig in på 😱
Fast det kommer säkert att bli bra. Om jag inte vågat ta steget så hade jag nog ångrat mig sen. Funderat på om jag gjort fel val. Känt att jag va feg som inte vågade. Så nu kastar jag mig ut lite i det okända och hoppas på att det va ett bra val som kommer gynna mig i framtiden.
Någon gång i livet måste man ju våga ta det där klivet.... Klivet som eventuellt kan leda mig vidare i livet och hjälpa mig med min personlig utveckling👊🏻🤔👉🏻➡️

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela