Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Min lille Noa!

Publicerad 2010-07-24 19:55:10 i Allmänt,

Idag kom morfar hem med Noa å så har farmor och farfar varit här på besök med. Roger och jag hade planerat att åka till Björnholmen idag men vädret, lusten och pengarna satte stopp för det. Tycker att det finns andra saker att lägga semesterpengarna på!

Hade tänkt att vi skulle grilla lite i kväll men även det satte vädret stopp för. Å så va det ingen som va så hungrig heller så det fick bli lite fika istället.
Noa tycker nog att det är ganska tråkigt att vara hemma för han följde med farmor och farfar hem. Så vi har bara ett barn hemma även denna natt.

*KRAM*

Horn

Publicerad 2010-07-23 21:24:49 i Allmänt,

Har varit i Horn på lite husvagns semester med min pappa och mina små killar. Roger jobbade denna veckan så han fick vara hemma. Vi har haft ett par lugna och sköna dager med mycket bad och värme. Det va en liten mysig camping vi hamnade på. Noa tyckte det va spännande att gå till den lilla båthamnen och kolla på alla båtar som låg där. Max gillade att spela fotboll på en stor plan som låg precis jämte husvagnen. Han tyckte även att han skulle hälsa på i de andra husvagnarna som låg intill våran. Den lille busen! Blir gansk mycket jagande efter den huliganen!

När vi åkte hem idag så passade jag och Max på att svänga in till Linneryd och hälsa på familjen Svensson! Jag har inte träffat dom på jätte länge så det va verkligen på tiden. Jag som mer eller mindre bodde där när jag va i tonåren. (Hade min häst hos dom)
Tjejerna i huset är nu 17 och 20 år! Inte klokt vad tiden går. Dom satt jag barnvakt åt när de va små!
När jag närmade mig byn å det första jag fick se va en guling så känndes det som att komma hem. En sån härlig känsla! Vi pratade,fikade och självklart så gick vi en runda och klappade om alla hästarna med. Max tyckte att katterna och hundarna va roligare. Hästarna va nog lite för stora för hans smak ;)

Noa stannade hos morfar. Han ville inte alls följa med mamma hem idag.

*KRAM*

Grillat!

Publicerad 2010-07-19 21:21:53 i Allmänt,

I kväll har vi grillat och planerat lite inför semestern med Annica och Mange. Ska bli så kul.
Max har inte varit alls pigg idag men hoppas det är bättre imorgon. Mammas lille plutt!

Imorgon kommer det en kille och tittar på hundburen hoppas att han köper den! Har varit ett par stycken till som har ringt på den så vill inte han ha den så kanske någon av de andra vill det. Håll tummarna!

Å det skulle vara kul om ni som är inne och läser lämnar en komentar ibland!

*KRAM*

Kära lilla mor...

Publicerad 2010-07-19 11:25:28 i Allmänt,

Kära lilla mor,
nu är Din strävan slut
All smärta är nu borta
och Du får vila ut
För allt jag vill Dig tacka
för kärlek rik och stor
För omsorg och all möda
Tack kära lilla Mor


I minnet Du lever
Du finns alltid kvar
I minnet vi ser Dig
precis som Du var


Till min älskade mamma!

*KRAM*

Säljer!

Publicerad 2010-07-19 11:13:04 i Allmänt,

Just nu har jag två annonser ute på blocket och fem aktioner på tradera! Hoppas att vi säljer lite nu så att vi får lite pengar i semesterkassan!
Igår hade vi lite fixardag här hemma vilket va väldigt behövligt. Tyvärr så är Max inne i en väldigt kinkig period så man får passa på när han sover. Vi åkte även till Öggestorp och Tenhult för att titta lite på husvagnar men det va tyvärr så va det stängt överalllt.
Fram på kvällen så kom morfar hem med Noa. Noa hade bestämt sig för att han skulle åka hem så då va det bara så. Han får väl åka till morfar snart igen.
Idag kommer familjen Fridell/Skog hit för lite semesterplanering. Ska bli trevligt. Hoppas att vi får till det som vi vill ha det!

*KRAM*

Sanna 12 år!!!

Publicerad 2010-07-17 23:30:52 i Allmänt,

Idag har vi varit och firat Sanna som fyller 12 år!
Mamma brukar alltid göra tårtan till Sannas kalas men i år är inget sig likt. Pappa sa att han skulle köpa en jordgubbstårta men fick inte tag i någon så han ställde sig och bakade en islället! Vilket han lyckades väldigt bra med! Å Sanna va mycket nöjd. Hoppas att hon gillade sitt presentkort på Mc Donalds!
Vi hade en mycket trevlig dag tillsammans hela familjen även att det är en som saknas oss. Men våra liv måste ju gå vidare vilket jag vet är vad mamma önskade mest.
Sakanden är stor ä jag är så glad och tacksam att jag har min familj omkring mig!
När det började bli dax att åka hem så fick Noa för sig att han ville sova hos morfar istället ;) vilket jag tror är lika roligt för morfar som för honom! Hoppas de sover gott!

Helga! Du betyder så otroligt mycket för mig å jag blev så glad när jag läste din komentar! Började nästan gråta!

HIPP HIPP HURRA FÖR VÅRAN SANNA IDAG!!!



*KRAM*

Rullar på

Publicerad 2010-07-14 22:29:47 i Allmänt,

Jag som trodde att allt skulle stanna den dag min mamma lämnade oss men konstigt nog så har den inte gjort det. Dagarna rullar på, som tur är så har jag underbara vänner som finns här för mig hela tiden. Jag är så glad att jag har dom!
I måndags så hade jag en heldag tillsammans med Ida. Vi gjorde ett besök på a6 fortsatte sen till statsparken där Noa fick mata änderna vilket han bara älskar att göra. Sen så va vi på Max och käkade. Hade verkligen en toppendag!
I går så passade vi på att åka å bada en sväng. Va första gången för oss alla i år å för Max så va det första gången någonsin som han badade i en sjö! Det gillade han mammas lille tuffing. Noa badade med även att hanär en riktig badkruka. Sen va det hem å laga middag för Roger skulle iväg och jobba. Han han inte mer än åka så drog ett jätte åsk väder igång. Det både small och blixtrade på en och samma gång! Å regnet bara vräkte ner! Så jag och barnen begav oss några hus bort för att umgås med familjen Alberg. När vi satt där å fikade så ringde min bror och sa att han å Sanna va på väg så vi fik bege oss hemåt. Sen hade vi en trevlig kväll tillsammans!
Idag har pappa varit på besök! Vi har varit och köpt födelsedagspresent till Sanna (Sanna du får se vad på lördag). Sen blev det även idag ett besök i statsparken och på Max! Mycket trvligt!

Tack alla som stöttar mig!!!

*KRAM*

Oro

Publicerad 2010-07-08 20:31:01 i Allmänt,

Nu ikväll har jag börjat känna lite oro och obehag i kroppen inför morgondagen.
I morgon är det dax för mammas begravning vilket känns både jobbigt och overkligt. Kan inte fatt att hon inte finns här hos oss längre. Att jag inte bara kan lyfta luren och ringa till henne. Att jag aldrig mer får höra hennes röst.
Har hänt flera gånger den senaste tiden att jag har kommet på mig själv med att vara på väg att ringa till henne. Döden är så naturlig men ändå så overklig. Hur kan någon finnas å sedan helt plötsligt bara vara borta. Jag kan inte förstå det.
Men i min värld så kommer jag att träffa henne igen. När min dag är kommen så kommer hon att vänta på mig å leda mig rätt. Vilket hon alltid har gjort. Även om jag inte alltid har lyssnat på henne så har hennes ord alltid funnits med mig.
Hon har gjort allt för att jag ska må så bra som möjligt å för att jag ska få ett liv som jag trivs med. Hon har alltid stöttat och älskat sina barn över allt annat.
Tänk på mig imorgon!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela