Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Sur

Publicerad 2011-08-29 18:50:49 i Allmänt,

Jag beställde lite varor i från Ellos för några veckor sedan. Jag har fotfarande inte sett röken av dom ;( De är skickade till Bodafors istället. För på något lustigt sätt så har det ändrats på min adress så på Ellos så står det att jag bor där!!! Hur det nu bara kan ändra sig till det. Jag har ringt till dom ett par gånger nu men än har inget paket dykt upp. Det ändå lustigare är att fakturan har kommit till mig å på den står det rätt! Dom ska ju inte tro att jag tänket betala för varor som jag inte äns har fått!!!!
Blir till att ringa dom imorgon igen. De kan ta tillbaka sina grejer för jag vill inte ha med dom att göra mer!
Så aldrig mera ELLOS för mig i alla fall!



*KRAM*

Myshelg!

Publicerad 2011-08-22 10:25:27 i Allmänt,

Fredagen började vi med en vända in till Jönköping då de ringt och talat om att ett par av Noas glasögon redan va färdiga. Sedan vi tog på dom i affären så har han haft dom på sig så gott som all vaken tid! En väldigt duktig kille. Jag hade förberett mig på att det skulle bli ett väldigt tjat om att han skulle ha dom på sig men tji fick jag!
Kan också upplysa om att det nya parkeringshuset inne i stan INTE är någon bra parkering en barnbidragsfredag klockan 16!!! Det va kö både ut och in! Sen avslutade vi besöket inne i stan med ett besök på Burger King!


Så här ser ett par av Noas glasögon ut men just dessa har vi inte fått än men de kommer säkert denna veckan!

På lördagen skulle R följa med sin lillebror å kolla på en bil 25 mil enkel resa så jag å killarna fick roa oss själva. Så när han hade gett sig av så åkte jag å grabbarna till Nässjö för ett besök på Hemmakväll. Där blev det inhandling av lördagsgodis och hyrning av filmer.



Noa valde "Elias och jakten på havets guld"
Den har de nog tittat på ca 25 gånger nu. Det gäller ju att få valuta för pengarna ;)



Själv valde jag denna filmen! Den kan jag verkligen rekomendera alla att se!

Men innan vi slog oss ner i soffan med film å godis så gav vi oss ut på en promenad i skogen och självklart hade vi med oss en påse ifall vi skulle hitta lite kantareller. Jag hade några ställen som jag tänkte besöka. De första tre va länsade så när som på några små ynkliga svampar. Därimot så va det gott om svamp på det fjärde stället. Så jag fick ihop till både kvällsmacka och frukostmacka! 
Sen så va det film resten av kvällen!



På söndagen så skulle min pappa komma hit så jag lovade honom middag. Det bjöds på Klyftpotatis och fläskfilé med kantarellsås! Vilket va väldigt populärt hos oss vuxna. De små åt ganska bra också bara man plockade bort kantarellerna.
Efter maten lämnade vi Max och morfar hemma och Roger, Jag och Noa begav oss in till Jönköping för att gå på bio. Det va första gången som Noa va på bio! Han tyckte det va riktigt häftigt. Så det får nog bli fler bio besök fram över. Filmen som visades va Cars 2. Vi valde att inte kolla på den i 3D eftersom att Noa just fått sina glasögon å det är ganska jobbigt att ha 3D glasögon över de vanliga.
Jag tycker att filmen va bra men kanska lite svår för de yngre barnen. Tycker att Cars 1 är mer barnvänlig.
Fast Noa gillade den å tyckte att vi skulle ta med oss filmen hem på en gång så att vi kunde visa den för morfar. Han tyckte det va väldigt dåligt att man inte fick filmen ;) 
Därimot se blev det inhandling av en Blixten sportflaska. För det hade han bestämt att han skulle ha en.



Å nu tar vi tag i den nya veckan!

KRAM
 
                                                                                                                          







                                                                                                           

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela