Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

När himmelen får en ängel

Publicerad 2020-05-08 00:05:51 i Allmänt,

Den där dagen då livet plötsligt är slut. När en människa tar sitt sista andetag. Jag hoppas verkligen att du är på en bättre plats nu. En plats utan smärta.
Trots att vi inte haft någon kontakt de senaste åren så har du en stor plats i mitt hjärta. Jag önskar verkligen att du hade fått vara kvar ett tag till. Att du hade fått se dina barnbarn växa upp och bli vuxna. 
Vila i frid ❤️

Vad händer?

Publicerad 2020-05-06 10:27:17 i Allmänt,

Nu har vi levt i denna Corona värd i flera månader. Hoppas verkligen att det ger med sig snart. Det tar på krafterna att inte få umgås som vanligt. Att hålla avstånd till alla och att inte bara få kram dom man tycker.
Sen så känner väl jag att jag har svårt att skydda mig eftersom jag jobbar som jag gör. Så träffar jag ju massa människor ändå, både friska och sjuka. Men jag vill ju inte smitta någon annan. 🤕😷🤧

Men för övrigt så tuggar livet på med både medgång och motgång. Vissa dagar lever man livet och vissa dagar känns det som att livet inte gör något annat än håna. 

Har iallafall en plan på att träna och gå ner i vikt. Än så länge så har lyckats gå ner i 2,5 kg så nu är det till att kämpa vidare. Å framför allt tänka på vad jag äter. Mycket ligger i vad man stoppar i sig.

Å jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera här 🙈

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela