Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Trogna

Publicerad 2011-01-31 21:06:19 i Allmänt,

Jag ser att jag har några trogna besökare som är inne varje dag å kollar. Jag ska försöka bli duktigare på att uppdatera men jag lovar inget ;)
Ett stort TACK till er å det vore roligt med lite komentarer på bloggen!

*KRAM*

Önskningar

Publicerad 2011-01-31 21:03:03 i Allmänt,

Man önskar sig något hela tiden. Oftast är det småsaker som man inte äns tänker på. Som till exempel när man sitter på jobbet å önskar att det ska vara fika snart eller att dagen ska ta slut. Sånna önskningat tänker man inte på men så har man ju de stora önskningarna. Här kommer en del av min önskelista:

1: Att jag fick träffa mamma igen. Har så mycket som jag hade behövt prata med henne om
2: Att jag och min familj å mina vänner får vara friska
3: Å som jag tror att nästan alla önskar sig mer pengar

Listan skulle verkligen gå att göra hur lång som helst. Men i slutändan så är det nog ändå att få vara frisk som är det viktigaste ändå.


ETT SAMTAL MED EN KUND PÅ JOBBET EN DAG!

Kunden: Jag skulle vilja ha en röd princ också.
Jag: Hård eller mjuk?
K: Hård
J: Lång eller kort
K: Lång

När vi har sagt detta tittar kunden på mig å skrattar samtidigt som han säger: Nu ska jag inte säga vad jag tänkte på!
Jag brukar inte bli generad men då blev jag det!
Till saken hör också att killen såg väldigt bra ut!
Haha men lite kul va det.

En annan sak som också blir lite lustigt är när summan slutar på en sexa. Man får pengar av kunden. Sedan kollar kunden efter sina mynt och säger: Vill du ha sex? Å trevlig som man är så svara man ju: Ja tack! 

Ibland kan det bli riktigt pinsamt men oftast så går det att skratta å skämta med kunderna.
Å ett skratt förlänger livet sägs det ju!

*KRAM*

Badhuset!

Publicerad 2011-01-24 11:47:35 i Allmänt,

Igår tillbringade vi dagen på Rosenlundsbadet hela familjen + morfar. Vi hade verkligen en jätte mysig dag. Max bara älskar att bada. Å åka i en båt i strömmen va nog det bästa av allt. Där satt han som en liten kung å sa tut tut åt alla som han tycket va ivägen för honom. Han är verkligen inte rädd för att bada. Synd bara att det är så kallt där inne. Skulle verkligen inte göra något om det va ett par grader varmare. Får nog ta å testa de lite mindre badhusen som finns  runt om kring.
Noa tyckte också att det va roligt att bada även om han va lite feg i början. Men efter ett tag så lossnade det ganska bra. Får nog försöka få in honom på simskola till nästa år.

*KRAM*

Rivstart!

Publicerad 2011-01-21 20:32:49 i Allmänt,

Då va det dax för ett nytt försök med rivstart! För ett år sedan lyckades jag gå ner 10 kg med gi så nu gör vi ett nytt försök. Det som gjorde att jag tappade lusten förra året va att mamma va så sjuk å hennes bortgång. Nu hoppas jag på att kunna hålla mig kvar och vänja mig vid denna livsstilen så att jag kan finna en väg som känns bra och rätt för mig!
Som tur är så har jag inte gått upp alla 10 sedan förra gången utan har lägre startvikt denna gången!
Å så har jag min utmaning till Ida så det gäller att ligga i nu! Men skam den som ger sig!

Annars så har det varit en vecka full med jobb. Ikväll är jag ledig men imorgon kväll är det dax igen för en vända till jobbet ;)
Nu ska jag ta fredagskväll å slappa i soffan!

*KRAM*

Behålla fokus

Publicerad 2011-01-10 19:51:53 i Allmänt,

Det är så svårt. Målet är ju där framme men känns så fruktansvärt långt bort. Man vill ju så mycket å ändå så är det så svårt. Måste verkligen hitta de rätta knapparna så att jag kan få bättre fokus! Tips och ideer motages tacksamt ;)
Någon gång måste man ju lyckas så denna gången vore väl ett perfekt tillfälle att göra det!
FOKUS HELT ENKELT!!!

*KRAM*

Hemma

Publicerad 2011-01-05 12:12:43 i Allmänt,

Ja idag så fick jag vara hemma med Max. Han hade feber igår kväll men har varit väldigt pigg idag så det är nog inte så allvarligt. Men det är tråkigt att han blir sjuk så fort han börjar på dagis igen. Känns som att det alltid måste vara någon hemma. Men vad gör man inte för sina älskade barn!

Nu ska jag erkänna något som jag tycker är riktigt pinsamt. Igår kväll va jag och Sara ute på en jätte skön promenad. Både hon och jag behövde verkligen tjata av oss. Men i alla fall så gick vi den vanliga rundan på en mil som vi brukar gå. + att jag gick hem till Sara först. Å idag vaknade jag med träningsvärk! Snacka om att man är dåligt tränad när man vaknar med träningsvärk efter en promenad. Får väl skylla på att det är snö också. Man spänner sig ju lite mer då ;)

Men imorgon får det bli att åka till jobbet igen! Då är ju R ledig så då behöver jag ju inte ta vab. Så skönt. Idag passar jag på att få lite gjort här hemma också. Det blev inte så mycket jul här men nu är jag trött på det lilla som kom in så nu har jag börjat städa ut julen. Skönt att det är över. Nu är det påsken som vi har att se fram mot! Å i april ska jag ev till Göteborg på utbildning vilket jag också ser fram mot! Håller tummarna för att 2011 blir mitt år!




*KRAM*

Fokus

Publicerad 2011-01-03 21:37:13 i Allmänt,

När man väl har bestämt sig så gäller det att fokusera på målet. Det är verkligen inte alltid så lätt men man måste försöka. Med hjälp av vänner så blir det lättare men det är ändå jag själv som ska göra jobbet. Det jag som inte ska ge upp å det är jag som ska stå på mållinjen och glänsa ;)
I huvudet har jag nu min egen målbild. Ska bara överföra den till verkligheten också.
Någon gång ska man ju lyckas så denna gången vore väl ett alldeles utmärkt tillfälle att lyckas!
Så nu jävlar nu kör vi!!!

*KRAM*

110101

Publicerad 2011-01-01 23:03:03 i Allmänt,

Ja nu är första dagen på 2011 snart avklarad! Fy vad trött jag va på morgonen idag. Körde upp Roger med barnen så att jag fick sova en stund till!
Sen va det bara att bege sig in till jobbet för att inventera. Det har varit väldigt mycket 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,15,18,27,38,56,92,108 osv idag! Men vi hade faktiskt ganska så roligt också! Gillar mina jobbarkompisar! Å så hade ju chefen köpt smörgåstårta till oss också! Inte fy skam det inte. 
Det är faktiskt inte alls så tråkigt som man tror att Inventera. Bara man har någon rolig att jobba ihop med. Å det hade jag verkligen idag!
När jag kom hem så fick det bli Pizza till middag idag. Den sista på mycket länge! Har utmanat en vän så nu gäller det att ligga i! Men det kommer helt säkert att gå jätte bra bara man bestämmer sig å fokuserar på målet!
Nu är det dax att se framåt å fånga allt som 2011 har att ge! Man ska följa sitt hjärta!


*KRAM*

Mitt 2010

Publicerad 2011-01-01 20:29:46 i Allmänt,

Då va det dax att sammanfatta mitt 2010!

Så vad har då hänt i mitt liv detta året?

* Min Noa blev en stor kille på fyra år

* Mamma fyllde 60 år

* Roger och jag firade 11 år tillsammans

* Va i Göteborg en helg tillsammans hela familjen! (Första och tyvärr sista gången)

* Max firade sin första födelsedag

* Den 27 juni lämnade mamma oss å fick slippa lida mer

* Min mammas begravning (tack alla som var med och tog farväl)

* Pappa fick en hjärtinfarkt

* En rolig vecka på Sturkö med Annica och Mange!

* Fem härliga dagar i Timmernabben

* Slut på mammaledigheten

* Stora förändringar på jobbet

* Fick vara med när min svåger och svägerska gifte sig

* Blev "faster" till en väldigt söt liten Lilly!

* Firade första julen utan mamma

Ja mitt 2010 har varit ett väldigt jobbigt år även om det har funnits en del ljusglimtar också. Jag har fått lära mig att en del som jag trodde va mina vänner inte alls fanns där när jag behövde dom medans det dök upp vänner som jag inte trodde jag hade som visade vad riktig vänskap är.
Jag har sett att det finns människor som verkligen ger av sig själva i en svår stund. Som finns där och stöttar å hjälper en att förstå det man inte vill förstå. Som lyssnar å orkar finnas där när allt känns hopplöst.

Nu under 2011 hoppas jag på att få stärka de nya vänskapsbanden å att de som inte är äkta håller sig väldigt långt borta! Jag hoppas att 2011 ska bli mer mitt år. Att det ska vara fyllt med massor roliga saker, äkta vänner, lycka och kärlek!

Så nu lämnar vi 2010 bakom oss och ser fram mot ett spännande 2011!

*KRAM*

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela