Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Trött

Publicerad 2012-09-20 21:16:37 i

Igår började min dag 02.15. Ingen drömtid kan jag lova. Noa kom in till mig då och klagade på att han hade ont i magen. Kröp ner jämte mig i sängen men kunde inte slappna av. Blev många vändor både hit och dit. När morgonen kom så blev det R som fick vara hemma med Noa. Max fick åka till dagis å jag åkte till jobbet. Trött som bara den men det gick ganska så bra ändå :)

När jag slutade ringde jag och frågade vad Noa ville ha till middag. Önskan va pizza och pommes. Så det fick det bli. Va en pigg och glad kille som mötte mig här hemma. Skönt att det bara va vanligt magont. Det kan vi ju alla få ibland :)

Efter maten blev det en tur till stallet för mig. Hade tänkt ta med LP på en tur i skogen men eftersom det regnade massor mellan varven så fick det bli ridhuset istället.
Utanför stallet stod det två pallar med foder på som va JÄTTE farliga. Höll på att inte få med mig LP ut ur stallet och inte heller in när vi hade ridit färdigt.

Dagen avslutades med soffhäng med mina fina killar medans pappan sprang sig svettig på innebandy plan. Sen blev det sängen tidigt även för mig :)

Idag har vi varit och hälsat på Ida och Jens i deras nya fina hus. Tror dom kommer trivas väldigt bra där!

KRAM

Duktig!

Publicerad 2012-09-17 13:02:19 i Allmänt,

Noa har idag varit hos tandläkaren och dragit ut en tand. han va så duktig min lille kille. Måste säga att jag är en väldigt stolt mamma! Max fick vara hemma hos Hanna undertiden. Hade inte varit så lätt att ha honom med sig också. Sen blev det lite kaffeoch tjöt hos Hanna innan vi åkte hem igen.
Nu väntar jag på att Annica och barnen ska komma på besök en sväng!
 
KRAM

Över

Publicerad 2012-09-16 23:42:24 i

Ja då va denna jobbhelg över! Den har gått väldigt bra tack vare goa arbetskamrater. Är verkligen tur att man trivs på jobbet när jag tillbringar väldigt många timmar där när jag jobbar mina helger.

Nu taggar jag för en ny och förhoppningsvis rolig vecka som avslutas med bröllop till helgen!

Kram

Saknad

Publicerad 2012-09-12 21:18:02 i

Den som aldrig förlorat någon som den älskar kan heller aldrig riktigt förstå den smärta som det utgör att aldrig mer få träffa den personen.

Sorgen kommer över mig. Sitter och kollar igenom inkorgen på min mail och plötsligt dyker mammas namn upp. Mailet är gammalt och jag hade glömt att det fanns där.
Så fort jag såg det så hög det till i bröstet och tårarna började sakta rinna ner för mina kinder.
Nästan alla dagar går det bra. Oftast så kan jag tänka på henne med ett leende men vissa dagar som idag slår sorgen och saknaden till med full kraft.
Jag vet att hon har det bra nu och hon slipper att ha ont men hon hade så mycket kvar att ge. Önskar att Noa och Max hade fått lära känna sin fina mormor. Jag vet att hon avgudade dom och att hon hade gjort allt för dom.
All kärlek till dig älskade mamma. Saknar dig varje dag varje minut och varje sekund ❤❤❤

KRAM

Bättre!

Publicerad 2012-09-12 16:41:26 i

Finns hopp igen nu! Känner mig mycket bättre så imorgon blir det jobb igen! Har nu i två dagar vågat mig på att hänga tvätten ute. Inte så smart eftersom det har börjat regna både igår och idag. Så jag har fått hänga tvätten inne istället. Snacka om dubbelarbete. Får bli att inhandla en torktumlare här istället.

Idag har Noa med dig Anton hem efter skolan. Roligt med lite kompislek. Snart är det dax för sista gången på fotbollen. Tror att Noa kommer att sakna det. Men blir ny omgång till våren.

KRAM

Förkyld

Publicerad 2012-09-11 14:07:34 i

Detta va inte vad jag hade planerat! Igår låg jag däckad hela dagen. Blev mycket film igår. Tror att R tyckte jag va väldigt tråkig! Idag har jag haft lite mer ork iallafall! Hängde ut tvätt på fm när vädret såg lovande ut. Håller nu tummarna för att det inte kommer mer regn än det som redan kommit på min tvätt! Får väl plocka in den snart och hänga den här inne istället. Skulle verkligen behöva en torktumlare!

KRAM

Biten

Publicerad 2012-09-06 20:48:00 i

När jag hade lämnat Noa i skolan idag så åkte jag raka vägen till stallet. Där va E i full gång med att släppa ut hästarna. Så när hon skulle ta ut Singo och Martini så tog jag Martini i grimma. Han är ett föl! Han gick jättefint jämte mig utan att trixa eller bråka men.... han passade på att bita mig i armen det lilla monstret :) Så nu har jag ett fint blåmärke.
När jag va färdig med allt stallgöra så tog jag och Limpisson oss en tur i skogen. En pigg farbror är han och det märks att han gillar att komma ut i skogen!
Sen va det hem och fixa sig å dricka lite kaffe med sambon innan jag gav mig iväg till jobbet.

Kram

Svampskogen

Publicerad 2012-09-04 21:09:24 i

När jag kom till jobbet idag så va jag helt säker på att mitt passerkort låg i min väska. Vilket det inte gjorde så jag fick ringa en kollega som kom och släppte in mig. Sen kom nästa problem att det inte hade börjat jobba någon som har behörighet att komma in där jag skulle in så det va bara att vänta tills chefen kom och kunde släppa in mig.

När jag slutade jobba så åkte jag och hämtade grabbarna och åkte hem till Hanna på middag. Lyxigt att slippa laga mat :) Efter maten åkte vi ut till skogen och letade lite svamp. Blev inga mängder men det va skönt att komma ut i skogen en stund!
Så tack för en skön eftermiddag Hanna!

Hörde också att cirkusen va här igen. Idag så va det visst SD:s partiledare Jimmie Åkesson som va på besök. Nu får de väl ändå ge sig. Varför inte låta våran fina by vara ifred nu?

KRAM

Nu känns det bättre

Publicerad 2012-09-03 17:44:51 i

Naglarna fixade, ögonbrynen plockade och håret klippt. Nu känns det genast mycket bättre :) Skulle bara vara lika enkelt att få bort magen!
Fast allt ska ju inte vara enkelt. Träffade Hanna när jag kom hem från stan och hon såg på en gång att jag hade fixat till mig lite och talade om att jag va fin. Sånt behöver man verkligen höra ibland. Tror man är väldigt dålig på att tala om för andra att dom är fina. Man tänker det men säger det inte. Så nu ska jag bli bättre på att tala om när jag tycker någon är fin. Tror att alla behöver få höra det ibland!

KRAM

Såhär ser mina naglar ut nu!

Måndag

Publicerad 2012-09-03 10:21:04 i

Ny vecka att ta tag i. Idag ska jag åka till Sussie och fixa till mina naglar igen. Är verkligen behövligt. Va hos henne en sväng i fredags å snabbfixade dom lite så att de inte skulle gå av!
Sen blir det nog ett besök i stallet också. Kollo barnen ska komma in från betet idag och så ska det komma en ny häst till också. Ska bli spännande att se vad det är!
Så här ser naglarna ut nu!
KRAM

Orättvist

Publicerad 2012-09-02 22:56:40 i

Ibland känns det bara så jävla tråkigt. Varför ska man aldrig känna sig nöjd. Är så trött på att vara en tjockis. Varför är en del så smala och snygga? Vad är det som bestämmer att just jag ska inte ska kunna äta vad jag vill. Aldrig kunna slappna av och slippa tänka.
Min lott har alltid varit att vara de snygga tjejernas bästis. Tjejen som killarna ville vara kompis med bara för att komma närmare de snygga tjejerna. Inte så att jag inte fått något. Jag har en fin sambo och två underbara killar som jag älskar.
Det jag önskar är att få känna mig fin. Att kunna kolla mig i spegeln och faktiskt känna mig böjd med mig själv.
Detta låter ytligt och jag är igentligen inte ytlig.
Bara lite bitter ikväll :(

KRAM

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela