Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Lille gubben ;(

Publicerad 2010-04-22 22:15:21 i Allmänt,

Idag har vi varit i kyrkan på barnsången. Vilket va som vanligt väldigt trevligt. Även att de flästa barnen va lite extra gnälliga idag. Noa vågade sig på att ha Ludwig idag vilket är ett stort steg för honom. Ludwig är en låssas fågel som sitter på handen och som man ska gå runt med å peka på barnen medans vi sjunger allas namn. Det har han aldrig gjort innan å aldrig pratat om att han skulle vilja det. Finns kanske hopp för honom med ;)

Ikväll har Roger jobbat igen efter att ha varit hemma i tre dagar med förkylning. Så Sara och barnen har varit här en liten sväng. Max blev så glad när de kom å ville ner på golvet å fram till Melker på en gång. Så kul att se honom så å de busade verkligen en stund. Så söta våra små killar.
Sen skedde det en tråkig olycka. Noa och Clara sprang in på Noas rum och kollade inte var de hade Melker som följde efter dom.
Så de slängde igen dörren och Melkers lillfinger va ivägen. Skinnet ovanför nageln va helt borta å nagelroten helt blottad man kunde nästan se under den.
Blev ett samtal till sjukhusrådgivningen som tyckte att de skulle komma in med honom. Så de fick snällt sätta sig i bilen å åka till Eksjö. Medans Clara fick stanna här och leka med Noa under tiden.
Inte så vi hade tänkt att kvällen skulle bli men en olycka sker ju så lätt och det va ju ingen som villa att det skulle gå såhär. Hoppas att lill Melker gubben inte har för ont nu bara.
En stor bamsekram till honom!



*KRAM*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela