Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Helgen!

Publicerad 2010-01-18 11:32:17 i Allmänt,

Lördag

Mia ringde på morgonen och frågade om vi ville följa med dom in till Rosenlund och bada. Vilket vi självklar ville! Det va första gången i badhuset både för Love-Li och Max. Max hade stora ögon hela tiden och tyckte nog att det va spännande att vara där. Han blev bara ledsen när han fick vatten i ansiktet. Love-Li är en riktig liten tuff tjej å plaskade på som bara den. Noa är ju som vanligt en lite fegis när han ska göra något så han hängde som en igel på Roger eller mig den första en och en halv timme som vi va där men tillslut så lossnade det och han tyckte att det va jättekul! Får nog försöka åka dit lite oftare. Är ju bra om han inte är rädd för vatten!
Efteråt så va det en mycket trött Max som somnade så fort vi satte honom i bilen. Vi andra åkte till McDonalds vilket kanske inte är det bästa när man äter gi men jag åt hamburgare men hoppade över stripsen. Sen blev det besök på biltema och jula innan vi åkte till Willys å storhandlade.
Tack Mia, Ola och Love-Li för en toppendag i badhuset! Det får vi göra om snart!

Söndag

Fick besök av Rickard, Sandra, Irma och Selma på förmiddagen. Som vanligt väldigt trevligt! Hoppas att vi kan träffas lite längre snart och inte bara sånna här snabbvisiter! Sen åkte vi in till stan. Blev en vända på a6 och ett besök på Ikea. Är så sugen på att börja med Max rum nu! Hittade massor som kommer att bli så fint där inne! Noa fick ett litet bord att ha på sitt rum. Bordet fanns i massor av färger och när vi lyfte ner ett ljusblått och frågade om han ville ha det så tittade han på det och sa helt salig "Jag älskar det". Det va så gulligt å mammans och pappans hjärtan bara svälde av kärlek till denna underbara pojk som vi också kan vara helt tokiga på mellan varven :)
På kvällen så hade vi ett litet besök av farmor och farfar!
Skulle gått på Tuperwareparty hos Malin med men han inte med det tyvärr :( Får bli en annan gång!!!

Kommentarer

Postat av: Annica

Publicerad 2010-01-18 12:30:52

hoppa över mcdonalds å gå till max istället, de har världens godaste gihamburgerbröd!!;P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela