Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

En fullspeckad dag!

Publicerad 2010-02-23 13:55:00 i Allmänt,

Igår va verkligen en dag med mycket på schemat! Började med bvc besök på morgonen. Min lille kille hade bara ökat 10 gram sedan förra gången men han hade växt hela två centimetrar! Så nå mäter han hela 75 cm över marken :) Det roligast han vet just nu är att stå lull lull! (för er som inte vet vad det är så betyder det att han står utan att hålla sig i) Efter bvc så va det hem en liten vända innan vi gav oss iväg till Nässjö och ett besök på: Öron näsa hals motagningen. Noa är född med för kort tungband så nu va det dax att göra något åt det. Skulle varit gjort för länge sedan tycker jag. Har ifrågasatt dett sedan han va nyfödd och han han bli nästan fyra år innan vi fick hjälp *ggrrr* men men nu är det gjort.
Han fick en kompres i munnen med bedövningssalva på å så fick vi sitta så en stund. Personalen gick då ut ur rumet och Noa säger ¨har dom ingen sax här inne eller¨ *ler* När de sen kom tillbaka så hade de en sax med sig och det va dax att klippa tungbandet. Noa va SÅÅÅ duktig! Inte ett ord sa han och gapade jätte stort. Gissa om han hade två stolta föräldrar! Han som ganska ofta är en liten fegis men när han ska göra något som vi tror inte kommer att gå så är han helt klart en riktig liten tuffing! Våran älskade Noa!!!

När vi kom hem så va det lite små plock att fixa med här hemma innan vi gav oss iväg ner till församlingshemmet och månadens bvc träff. Va hela sex mammor där denna gången! Ämnet för dagen va regler och gränssättning. Ett ganska intressant ämne eftersom vi alla är olika och har olika värderingar på vad som är tillåtet och inte. Det va våran super präst Christer som höll i samtalet. Han är verkligen kanon bra. Å mycket lätt att prata med! Självklart så avslutade vi med det obligatoriska fikat!

När  det va slut så satte vi oss i bilen och körde ut till Uddebo och hälsade på svägerskan Mia med familj. Vi fick dock inte träffa Ola så mycket för han hade fullt upp med att skotta tak. Har ju kommet en del snö! Noa lekte med Love-Li och Max sov en stor del av tiden. Å Mia och jag passade på att tjöta av oss lite!

Sen va det hem och fixa kvällsmat till barnen och få dom i säng. När de hade somnat så fixade jag lite i köket innan jag intog tv soffan och telefonen. Passade på att prata länge med Malin! Alltid lika mycket att prata om!
Slutade lagom när Roger kom hem från jobbet!

*KRAM*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela