Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Läkarbesök

Publicerad 2010-08-06 19:58:05 i Allmänt,

I tisdags så hade vi ett besök på öron, näsa, hals motagningen inbokat. Det va Noa de skulle kolla lite på. När läkaren kom och ville att han skulle gapa så han kunde kolla honom i halsen, så va det inte alls vad Noa ville! Han som alltid brukar vara så duktig men han ville bara inte. Efter en hel del trugande, tjat, mutning och till slut hot så gapade han tillslut. Det såg bra ut men ena mandeln var något större än den andra så det blir en vända till röntken också. I näsan såg det bra ut. Ska bli en hörselkontroll med fram över.

När vi va färdiga där så gick vi och fixade pasientbrickor till hela familjen (utan mig såklart som har haft användning för min ganska många gånger). Sen åkte vi till statsparken å lekte och åt glass. Gick även en sväng och kollade på fåglarna.
Efter det tog vi genvägen över Tenhult och ett besök på Hobby. Vad mycket fina husvagnar det finns men de ligger inte riktigt i våran prisklass ;( Finns allt en del som är billigar å fina också. Tyvärr så hade de inte så mycket begangnat att kolla på.
När vi ändå va i Tenhult så passade vi på att hälsa på Rogers föräldrar. Något som Noa verkligen uppskattade å ville inte alls följa med oss hem.

*KRAM*

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela