Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Helgen

Publicerad 2009-10-12 21:17:10 i Allmänt,

Lördag
Vi lämnade barnen hos Rogers föräldrar för att ge oss iväg in till stan och handla det som vi behövde till dopet. Först blev det ett varv på Willys för diverse småsaker så som servetter, kaffe, te och liknande. Sen va det a6 som stog på tur att få ett besök. Där inhandlade vi vita kläder till Max som han kunde ha under dop klänningen. Till sist så blev det Ica maxi där vi inhandlade kakor.
När vi var färdiga så blev det middag hos Rogers föräldrar. Sen så åkte vi hem och gav oss ut på en härlig långpromenad. Noa körde på sin trehjuling:) Kvällen avslutades med chips och film!

Dagens steg blev 14545 stycken!

Söndag
Då va det dax för Max dop. På morgonen så åkte vi ner till församlingshemmet och dukade å plockade lite så att vi fick det som vi ville ha det. Till våran hjälp hade vi Malin som hade åkt tidigt för att hjälpa till. Sen va det dax att åka hem och göra sig i ordning. Rogers föräldrar kom hit och hjälpte oss med barnen så att vi kunde piffa till oss lite.
Dopet flöt på bra. Noa tjatade om att han ville hälla i vatten i dopfunten hela tiden och frågade pappa var slangen va! Så söt! När han väl hade fått hälla i vatten så va det mormors knä han ville till.
Jag hade åkt på att läsa i kyrkan vilket jag inte såg fram emot men tycker att jag klarade det ganska bra ändå. Max va jätteduktig och skrek inte alls i kyrkan. Hans faddrar Andreas och Anna-Karin skötte sig också väldigt bra! Tack för att ni vill vara faddrar åt våran lille Max.
Efter kyrkan så samlades vi i församlingshemmet för att äta smörgåstårta, bullar och kakor. Allt gick åt hoppas alla fick så de blev nöjda. Vi som hade hoppats på att det skulle bli över lite så att vi kunde äta smörgåstårta till kvällsmat men inte det inte. Hade massor av hjälp av Malin, Diana och Anna-Karin i köket. Andreas och Anki drog också sitt strå till stacken. Ni är guld värda allihop!!!
Max fick massor av fina paket också.
Tack alla som var med och gjode detta till en fantastisk dag!
Det va en trött familj som landade här i soffan på kvällen.

Har ingen koll på stegen men jag satt inte mycket stilla på hela dagen.

Kommentarer

Postat av: annica

Publicerad 2009-10-12 21:51:31

låter som en bra helg!! Köpte mig en stegräknare, men den verkar va sådär.... Har haft en för några år sen, den va sån med så vi får väl se hur den funkar framöver...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela