Annas blogg

lite svammel om mitt liv :)

Dagen

Publicerad 2009-10-26 22:11:08 i Allmänt,

Barnen vakande redan vid sju idag men jag hade ställt klockan på 7,30 så det va ganska okej ändå. Både Max och Noa hade sovit väldigt bra. Nu börjar det äntligen lossna med Noas blöjor! Han är utan blöja hela dagarna nu och det händer inte ofta några olyckor. Trodde ett tag att han va ett hopplöst fall *L* men det finns nog hopp för honom med.
Annica och Sara skulle komma hit och fika idag när vi hade lämnat de stora på dagis men tyvärr så va Saras lilla tjej sjuk idag så det bliev bara jag och Annica. Sara vi saknade dig!
Det blev en trevlig fikastund för oss och vår minstingar. Thilia utforskade huset och letade efter häftiga ställen att klättra på. Max kollade storögt på när hon kröp omkring. Såg ut som att han tänkte så där vill jag med göra! Tror inte det dröjer jätte länge tills han med kryper omkring.

På eftermiddagen så va det föräldraträff med bvc. Som vanligt så va vi inte så många där, bara fyra mammor! Undra vad alla håller hus. Borde vara fler mammor hemma.
Idag va det en trevlig kvinna som jobbar med familjerådgivning för gravida och familjer med barn upp till ett år med och diskuterade lite. Vi hade en mycket trevlig pratstund där nere så de som inte kom missade något!

Sen va det hem och laga middag och fixa lite innan barnen skulle i säng. Imorgon blir det fika och tjöt på Ikea med jobbarkompisarna!

Sov gott!!!

Kommentarer

Postat av: Jennie svensson

Publicerad 2009-10-26 22:56:17

japp en så länge är det mlund, med en förhoppning för utlandet inom en snar framtid:) allt bra med er då? Hur gåre med de söta småttingarna?!:D

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela